Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (3 μέλη και 55 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.813
Πόντοι
11.915
Διαβάζω σχόλια για ζόμπι και λιγουρηδες που ενοχλούν γυναικείες παρουσίες και αναρωτιέμαι αν απολύθηκε ο χοντρός σεκιούριτι που άραζε σ' έναν σκούτερ με ξεσκισμενη σέλα ακριβώς στην είσοδο του ιδρύματος ή απλά αδιαφορεί για το τι γίνεται μέσα :confused::confused:. Εμένα θυμάμαι με στραβό κοίταζε συνέχεια και δεν με άφηνε ούτε να καπνίσω κοντά στην είσοδο του ιδρύματος για να μην ακούω βέβαια τις μαλακίες που έλεγε με τα φιλαράκια του :confused::confused:

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
775
Πόντοι
86
τι φαση ?
τα κρος πλεον τα ονομαζετε κωλαρα ?

Παιδια ... δεν μου πεφτει λογος ... ο καθενας περναει ομορφα οπως αυτος νομιζει ...
απο εκει και περα ομως ... μην χασουμε και την μπαλα ...
λετε κωλαρα και κωλαρα :assshake: .... και υπαρχουν τυποι εδω μεσα που νομιζουν οτι ειναι γυναικα :tits:.....

εγω κωλαρες θεωρω τις γυναικειες υπεροχες στρογγυλες κωλαρες ...
ουτε θυληπρεπη αγορακια ουτε κρος ουτε γκει

καλη συνεχεια σε ολους και οτι ποθειτε για το νεο ετος ! :priest:

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.223
Πόντοι
201
τι φαση ?

Παιδια ... δεν μου πεφτει λογος ... ο καθενας περναει ομορφα οπως αυτος νομιζει ...
λετε κωλαρα και κωλαρα :assshake: .... και υπαρχουν τυποι εδω μεσα που νομιζουν οτι ειναι γυναικα :tits:.....

Γούστα είναι αυτά ρε φίλε , εμείς κωλάρες εννοούμε Κ γυναίκες Κ κροσσ Κ τρανς ! Θα βάλουμε Κ τίτλο τι θα εννοούμε κωλάρες , μην έρχεσαι εσύ όταν οργανώνουν κάτι τέτοιο

ChristineCD

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2025
Like
38
Πόντοι
0
Πεζει Cruising η ομαδικό για τώρα;
689_1000.jpg IMG-8e11c90e7159c54cbd964d196fbc7d38-V.jpg IMG-ffe93ebfc945092d785e028cb2e0cca0-V.jpg received_975006076938900.jpeg received_994288715162758.jpeg received_1551056882298599.jpeg received_7221242774575744.jpeg

Τελευταία τροποποίηση:

1925st

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2025
Like
588
Πόντοι
81
Ρε μάγκες ο κάτω όροφος που λέτε ποιός είναι ? Εγώ μια φορά που είχα πάει πήγα εκεί που είναι η οθόνη τσεκαρα εκεί στα δωματιάκια που έχει στην οθόνη αριστερά κ μετά δουν πάνω όροφο που ανεβαίνεις κ έχει κάτι σκοτάδια με κάτι δωμάτια τέρμα σκοτάδι. Δεν είχε κ κόσμο βέβαια εκείνη την μέρα.

Scott83

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Like
65
Πόντοι
0
Αύριο βράδυ μετά τις 22:00 θα είμαι στο πριαμος του Παγκράτι όποιο ζευγάρι θέλει να περάσει καλά ας μου στείλε η θα βρεθούμε εκεί

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.441
Πόντοι
206
Ρε μάγκες ο κάτω όροφος που λέτε ποιός είναι ? Εγώ μια φορά που είχα πάει πήγα εκεί που είναι η οθόνη τσεκαρα εκεί στα δωματιάκια που έχει στην οθόνη αριστερά κ μετά δουν πάνω όροφο που ανεβαίνεις κ έχει κάτι σκοτάδια με κάτι δωμάτια τέρμα σκοτάδι. Δεν είχε κ κόσμο βέβαια εκείνη την μέρα.
Με δέκα ευρώ ή έδωσες δώδεκα ?το υπόγειο είναι απέναντι από το ταμείο και δίπλα από τον καναπέ

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.441
Πόντοι
206
Διαβάζω σχόλια για ζόμπι και λιγουρηδες που ενοχλούν γυναικείες παρουσίες και αναρωτιέμαι αν απολύθηκε ο χοντρός σεκιούριτι που άραζε σ' έναν σκούτερ με ξεσκισμενη σέλα ακριβώς στην είσοδο του ιδρύματος ή απλά αδιαφορεί για το τι γίνεται μέσα :confused::confused:. Εμένα θυμάμαι με στραβό κοίταζε συνέχεια και δεν με άφηνε ούτε να καπνίσω κοντά στην είσοδο του ιδρύματος για να μην ακούω βέβαια τις μαλακίες που έλεγε με τα φιλαράκια του :confused::confused:
Όχι ο Γιώργος είναι ακόμα εκεί η άλλος ο γκριζομαλης που καθόταν καναπέ είσοδο μάλλον διέκοψε την συνεργασία

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.441
Πόντοι
206
τι φαση ?

Περί ορεξεως κολοκυθόπιτα άσε που αυτοί που ενδιαφέρονται για συγκεκριμένες κωλάρες από όλα τα φύλα ξέρουμε και σε ποιες αναρτήσεις στεκόμαστε όπως και εσύ στέκεσαι στις αναρτήσεις που εμπίπτουν στα γούστα σου τυπε

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.441
Πόντοι
206
Αύριο βράδυ μετά τις 22:00 θα είμαι στο πριαμος του Παγκράτι όποιο ζευγάρι θέλει να περάσει καλά ας μου στείλε η θα βρεθούμε εκεί
Τίμιο εχεμυθο στοχευμένο ειλικρινές και ότι τσιμπήσει ποτέ δεν ξέρεις

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.223
Πόντοι
201
Δεν θυμάμαι νμζ 12 μου είχαν δώσει κ καποτα αν λέει κάτι αυτό.
Μόλις πληρώνεις ακριβώς δίπλα είναι η σκάλα που κατεβαίνεις κάτω , βραχιόλι αν σου έβαλαν πλήρωσες το ποσό που αναλογεί κ στο υπόγειο !

Fake Taxi

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2019
Like
125
Πόντοι
0
Τα ξημερώματα μετά τίς 03:30 έχει γενικά θύληκιες?

Couplehellas

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Ζευγάρι τώρα μέσα στο κάτω όροφο,παρακολουθεί την τσόντα..
Μαύρο μαλλί η κυρία και ο παρτενέρ της Άγγλος καθώς μίλαγε στα αγγλικά μαζί του..
Επάνω στους καναπέδες πέφτει γαμησι σε 2 cross…Το ένα είναι με την μάσκα που φοράει,ψηλά τακούνια και στριγκακι!
Με αυτά που διαβάζουμε εδώ μάλλον δεν θα πάμε , θα την βγάλουμε με επιδηξια κάπου . Κρίμα

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
434
Πόντοι
21
Α οχι βραχιόλι δεν έβαλα σίγουρα οπότε για αυτό δεν πήγα κάτω. οκ κατάλαβα στην επόμενη εξόρμηση
Δεν είναι σίγουρος αν αξίζει έστω και τα 2 €. Όσες φορές έχω πάει, ήταν ερημικό το υπόγειο.
Μια φορά μόνο ήταν ένας τύπος με καλή περούκα.

Fake Taxi

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2019
Like
125
Πόντοι
0
Δεν είναι σίγουρος αν αξίζει έστω και τα 2 €. Όσες φορές έχω πάει, ήταν ερημικό το υπόγειο.
Μια φορά μόνο ήταν ένας τύπος με καλή περούκα.
Με 12€ είσαι πάντου σε όλο το σινεμά και επειδή είναι σάν ρουλέτα δεν ξέρεις που και πότε και τι θα πετύχεις καλό είναι να έχεις πρόσβαση παντού. Αυτή είναι η γνώμη μου

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
434
Πόντοι
21
Με 12€ είσαι πάντου σε όλο το σινεμά και επειδή είναι σάν ρουλέτα δεν ξέρεις που και πότε και τι θα πετύχεις καλό είναι να έχεις πρόσβαση παντού. Αυτή είναι η γνώμη μου
Κι εγώ γι'αυτό παίρνω με πρόσβαση κ σε υπόγειο, αλλά δεν έχω πετύχει κάτι ακόμα...
Τα καλά γίνονται στις καμπίνες στο ισόγειο και πάνω ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom