Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
445
Πόντοι
21
Στο avatar φαινεται αν εισαι λεπτοτσουτσουνος, δεν θα πηγαινα ποτε με καποιον που δινει κωλαντερα στο χερι.
Μου εκανε εντυπωση που δεν φαινεται το κεφαλακι σου. Θα πρεπει να ειναι στιγματισμενο απο τις κρυοπηξιες μαλλον..
Λογικο βεβαια αφου γαμας οτι εχει γυναικεια υπαρξη. Τελοσπαντων, δεν ξανασπαμαρω εγω. Αυτα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στο avatar φαινεται αν εισαι λεπτοτσουτσουνος, δεν θα πηγαινα ποτε με καποιον που δινει κωλαντερα στο χερι.
Μου εκανε εντυπωση που δεν φαινεται το κεφαλακι σου. Θα πρεπει να ειναι στιγματισμενο απο τις κρυοπηξιες μαλλον..
Λογικο βεβαια αφου γαμας οτι εχει γυναικεια υπαρξη. Τελοσπαντων, δεν ξανασπαμαρω εγω. Αυτα.

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.223
Πόντοι
201

Για να σπαμαρεις θα πρέπει να κόβει στον εγκέφαλο κ εκεί δυστυχώς υπάρχει θέμα ! Γεια σου τώρα γιατί δε γουστάρω τσακωμους εδώ μόνο γαμησια

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
445
Πόντοι
21
Για να σπαμαρεις θα πρέπει να κόβει στον εγκέφαλο κ εκεί δυστυχώς υπάρχει θέμα ! Γεια σου τώρα γιατί δε γουστάρω τσακωμους εδώ μόνο γαμησια
Θα συμφωνησω στο δευτερο, σε πηρα και εγω απο τα μουτρα.. Ας επικρατησει το πνευμα των Χριστουγεννων και ας μας ενωνει η καυλα, ανεξαρτητως προτιμησεων.:kiss-mark:

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.801
Πόντοι
11.915
Εγώ στο κολο μου δεν βάζω τίποτα εσύ τα γουστάρεις αυτά Αλίκη….
Οκ,καλά Χριστούγεννα ξεκωλιαρη.

Εγώ στο κολο μου δεν βάζω τίποτα εσύ τα γουστάρεις αυτά Αλίκη….
Οκ,καλά Χριστούγεννα ξεκωλιαρη.

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.441
Πόντοι
206

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.223
Πόντοι
201
Τι κίνηση να έχει
Όλοι σε σπίτια μαζεμένοι θα είναι ρεβεγιόν και με τέτοιο καιρό σε θα πατήσει κανείς μάλλον

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
711
Πόντοι
81

Stories

Νέο!