Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (5 μέλη και 58 επισκέπτες)

gambb

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
265
Πόντοι
21
Ναι καλέ χαχα όλοε.κυνηγανε όταν πάω.μια φορά είχα έρθει με μια φίλη μόλις βγήκαμε από την καμπίνα στους καναπέδες έτσι όπως μας ακολουθούσαν φοβήθηκε άλλαξε κ έφυγε εγώ πάντα καλά περνάω απλά δε μπορώ κ όλη την ώρα θέλω να χαλαρωνω
Γαμηθηκες με κανέναν τλικα
Γιατί δνντο κόβω

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.813
Πόντοι
11.915
Έφυγα πριν από λίγο, άντεξα μόνο 20 λεπτά. Δεν υπάρχει τίποτα για στρέιτ καταστάσεις (γυναίκα). Μόνο gay
Τράβα στα μπουρδέλα τώρα που τα σνομπαρεις μεν αλλά ρωτάς να μάθεις δε, να σε στραποναρουν εκεί μαλακα

Εγγρ.
16 Νοε 2025
Like
254
Πόντοι
20
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
20
Πήγα χτες είχε 2 κρος με μάσκα latex , ο ενας λες και ήτανε ο Freddy Krueger ..
Κατά της 23:30 έσκασε ζευγάρι αλλά δεν κάναν κάτι το ιδιαίτερο μόνο μάτι .
Ένας φίλος μου είπε ότι χτες είχε 3 ζευγάρια, ήταν καπιος Νανάς πει τι έγινε χτες;

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.441
Πόντοι
206
Και αμα κάθονταν υπερωρία και δεν το ξεραμε? :tooth::tooth:
Ναι δεκατρείς ώρες επειδή το ζητάνε οι εργαζόμενοι για ποιο πολλά λεφτά όχι τυπε δεν κάνουν υπερωρίες εξάλλου οι κοπέλες εκεί που ήταν δύο τρεις στο ταμείο έχουν φύγει προσληφθεί μια άλλη μελαχρινή την πέτυχα δύο φορές για εκπαίδευση έφυγε και ο χοντρός που ενοχλούσε που έλεγαν ο γκρίζο μαλλιάς και έφυγε και ο μηχανιβιος μόνο ο πακι που καθαρίζει ο κ Σάκης και ο νεότερος και η κοπέλα στο ταμείο η καινούργια

giorgos_07

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
1.031
Πόντοι
8.120
Ναι δεκατρείς ώρες επειδή το ζητάνε οι εργαζόμενοι για ποιο πολλά λεφτά όχι τυπε δεν κάνουν υπερωρίες εξάλλου οι κοπέλες εκεί που ήταν δύο τρεις στο ταμείο έχουν φύγει προσληφθεί μια άλλη μελαχρινή την πέτυχα δύο φορές για εκπαίδευση έφυγε και ο χοντρός που ενοχλούσε που έλεγαν ο γκρίζο μαλλιάς και έφυγε και ο μηχανιβιος μόνο ο πακι που καθαρίζει ο κ Σάκης και ο νεότερος και η κοπέλα στο ταμείο η καινούργια
Ξερω φιλε για πλακα το ειπσ

Εγγρ.
9 Σεπ 2023
Κριτικές
2
Like
575
Πόντοι
301
Ένας φίλος μου είπε ότι χτες είχε 3 ζευγάρια, ήταν καπιος Νανάς πει τι έγινε χτες;
Από 6 μέχρι 10 περίπου.... καμία γυναίκα ούτε κρος

Thelosexxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2023
Κριτικές
11
Like
414
Πόντοι
291
Είναι κάποιος τώρα εκεί ?? Σκέφτομαι να περάσω μια βόλτα

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.134
Πόντοι
456
μην λες τετοια γιατι ειναι δυνατο το συνδικατο των κρος σε αυτο το ιδρυμα,ποιος ειναι ο νανας?νεο κρος?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παίζει τίποτα τώρα?
εχει γυναικες αλλα εχουν πουλακι

Εγγρ.
16 Νοε 2025
Like
254
Πόντοι
20
Αν όντως το κάνεις αυτό κ το γράφεις κ εδώ θα χάσει τη δουλειά του ο άνθρωπος,γιατί αν δεν είναι αυτός πάλι του δημιουργείς πρόβλημα ! Πόσο στόκος είσαι;
To διέγραψα κάντο κ εσύ τωρα

NOTA CROSS

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2025
Like
95
Πόντοι
0
Kalhspera sthn patea.Διαβαζω καιρό εδώ μεσα και είχα βρεθεί κάποτε στιγμιαία 1 φορά στο cinema.? Έχω φαντασίωση να βρεθώ μέσα κάπως έτσι σαν τη φώτο και να φάω γλεντισμα.Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο..αξίζει η μόνο που θα πληρώσω...

Συνημμένα

• 17635624112042644192652694243344.jpg
    17635624112042644192652694243344.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 57

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.441
Πόντοι
206
Kalhspera sthn patea.Διαβαζω καιρό εδώ μεσα και είχα βρεθεί κάποτε στιγμιαία 1 φορά στο cinema.? Έχω φαντασίωση να βρεθώ μέσα κάπως έτσι σαν τη φώτο και να φάω γλεντισμα.Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο..αξίζει η μόνο που θα πληρώσω...
Δεν το γράφω για εσένα μόνο βέβαια η ζωή έχει πάρει την ανηφόρα στον τιμοκατάλογο γενικά και αόριστα αλλά η ποιότητα χώρου/πελατών σε σχέση με την τιμή νομίζω είναι ανώτερη με οποιοδήποτε άλλο ίδρυμα δεκαπέντε ευρώ (δεν είναι λίγα ούτε πολλά) για ένα ολοήμερο εισητηριο δηλαδή δώδεκα μεσιμερι ανοίγει και κλείνει τέσσερις τα ξημερώματα δεκαέξι ώρες σερί να κάνεις να πας όπου γουστάρεις και να ξαναμπείς νομίζω είναι πολύ καλά σχεδόν μια ώρα ούτε ευρώ τώρα στην περίπτωση σου Παναγιωτη νόμιζω θα περάσεις καλά στο έπακρο αρκεί να έχει κόσμο

NOTA CROSS

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2025
Like
95
Πόντοι
0
Δεν το γράφω για εσένα μόνο βέβαια η ζωή έχει πάρει την ανηφόρα στον τιμοκατάλογο γενικά και αόριστα αλλά η ποιότητα χώρου/πελατών σε σχέση με την τιμή νομίζω είναι ανώτερη με οποιοδήποτε άλλο ίδρυμα δεκαπέντε ευρώ (δεν είναι λίγα ούτε πολλά) για ένα ολοήμερο εισητηριο δηλαδή δώδεκα μεσιμερι ανοίγει και κλείνει τέσσερις τα ξημερώματα δεκαέξι ώρες σερί να κάνεις να πας όπου γουστάρεις και να ξαναμπείς νομίζω είναι πολύ καλά σχεδόν μια ώρα ούτε ευρώ τώρα στην περίπτωση σου Παναγιωτη νόμιζω θα περάσεις καλά στο έπακρο αρκεί να έχει κόσμο
File mou shmera einai kalh idea na paw?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom