Kolobaras35
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2025
- Like
- 321
- Πόντοι
- 21
Σε συζήτηση που είχα 100 εννοώ γυναίκα ιερόδουληΔεν εννοεί cross
Σε συζήτηση που είχα 100 εννοώ γυναίκα ιερόδουληΔεν εννοεί cross
Τι να κάνω ρε τύπε κάποιος πρέπει να σας γλενταει εδώ μέσα με τις μαλακίες που γράφετε. Όσο για την Παναγία τι πιο ελληνικό,αλλά τόσο μαλακας είσαι που και αυτό σε πείραξε.Ρε @kostakis27 πόσο Καραγκιόζης μπορεί να είσαι; Που βάζεις την Παναγία στο στόμα σου πρώτον και δεύτερον που ειρωνεύεσαι συνεχώς τους πάντες
Στο υπογειο είχε τύχει να μαζευτούν πάνω από 10 ζευγάρια μετά τις 10 μμ, ενω στις αίθουσες και στο μπαρ πάνω από 20 άτομα για άλλους "λόγους" την ίδια πάντα ώρα. Μετά την ακύρωση αυτών , έκλεισε το μπάρ και ο κόσμος έγινε λιγότερος σύμφωνα πάντα με την άποψη των θαμώνων.Αυτα που περιγραφεις δοκιμασε καποια στιγμη οταν ειχε πρωτοανοιξει το 13 14.
Ειχε καθε Παρασκευη βραδια ζευγαριων ενω απο οσο θυμαμαι 1,2 φορες εκανε fetish nights.
Βεβαια μετα τα εκοψε αποτομα.
100 για να κάνει το ? Στο σινεμά παρτουζα ?Σε συζήτηση που είχα 100 εννοώ γυναίκα ιερόδουλη
Μυνημα 169 στέλνεταιΣτελνεται 112 ωστε να τρεξει ο κοσμος να γαμησει, μια προσφορα της κυβερνησης στον δοκιμαζομενο μπουρδελιαρη.
Ορισμενοι εδω μεσα θα μας τρελανετε.
Η Σερβα που αναφέρεται κροσακι ήταν παντόςΣε συζήτηση που είχα 100 εννοώ γυναίκα ιερόδουλη
Ναι αυτό είπα και εγώΗ Σερβα που αναφέρεται κροσακι ήταν παντός
Οπότε έχουμε και λέμε 10 άτομα στο ίδρυμα μέσα επί 10€ έβγαλαν το μεροκάματό της ιεροδουλης, αλλα δεν θα πλακώσουν μόνο 10 άλλα παραπάνω ιδίως αν το ανακοινώσει κάποιος εδώ μέσαΣε συζήτηση που είχα 100 εννοώ γυναίκα ιερόδουλη
Μάγκες δεν νομίζω να υφίστανται τέτοια ποσά δηλαδή θα έρθει η άλλη ιερόδουλη παρτουζα και θα δεχθεί να την γαμησουν από μουνι μόνο και πίπες σε πάνω από δέκα δεκαπέντε άτομα ταυτόχρονα η και ένας ένας και θα τους πάρει η θα πάρει από αυτόν που θα την φέρει δέκα ευρώ για το κάθε άτομο σε ένα περιβάλλον που δεν θα ειναι προστατευμένη χωρίς να ξέρει με ποιον έχει να κάνει βασισμένη σε κάποια λόγια κάποιου τυχαίου πελάτη ενώε τα ίδια λεφτά βρίσκεται σε δικός της περιβάλλον και με την δυνατότητα να ορίζει τιμές πελάτες κτλΟπότε έχουμε και λέμε 10 άτομα στο ίδρυμα μέσα επί 10€ έβγαλαν το μεροκάματό της ιεροδουλης, αλλα δεν θα πλακώσουν μόνο 10 άλλα παραπάνω ιδίως αν το ανακοινώσει κάποιος εδώ μέσα
μία σκέψη έκανα
Απόλυτα σωστός!Μάγκες δεν νομίζω να υφίστανται τέτοια ποσά δηλαδή θα έρθει η άλλη ιερόδουλη παρτουζα και θα δεχθεί να την γαμησουν από μουνι μόνο και πίπες σε πάνω από δέκα δεκαπέντε άτομα ταυτόχρονα η και ένας ένας και θα τους πάρει η θα πάρει από αυτόν που θα την φέρει δέκα ευρώ για το κάθε άτομο σε ένα περιβάλλον που δεν θα ειναι προστατευμένη χωρίς να ξέρει με ποιον έχει να κάνει βασισμένη σε κάποια λόγια κάποιου τυχαίου πελάτη ενώε τα ίδια λεφτά βρίσκεται σε δικός της περιβάλλον και με την δυνατότητα να ορίζει τιμές πελάτες κτλ
Έχεις γεμίσει τα νήματα με σάχλες σχόλια και σάλια...Απόλυτα σωστός!
Άλλα λέω άλλα μεταφράζειςΜυνημα 169 στέλνεται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η Σερβα που αναφέρεται κροσακι ήταν παντός
Ωραία σε γενική συζήτηση δηλαδή αλλά εσύ πιστεύεις θα εσκαγε γκόμενα ιερόδουλη και οκ δεν το γνωρίζουν οι θαμώνες ότι είναι του επαγγέλματος δηλαδή το επιτόπου θα ήταν ανάμεσα σε είκοσι άτομα εγώ δεν πιστεύω ότι ούτε το σινεμά ούτε κάποιον οικονομικά άλλο ούτε εκείνη θα συνέφερε και δεν νομίζω να έχει φέρει κάποιος βίζιτα στο σινεμάΡε μάγκες είπα σε συζήτηση που είχα , τη ρώτησα αν πήγαινες τι θα ζητούσες κ μου απάντησε
Προφανώς κ θα υπήρχαν όροι με ποιους θα πάει πόσους θα πάρει κ τι θα κάνει ! Ηρεμηστε
Σιγά μην πηγαινε με όλο το σινεμά !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε μάγκες είπα σε συζήτηση που είχα , τη ρώτησα αν πήγαινες τι θα ζητούσες κ μου απάντησε
Προφανώς κ θα υπήρχαν όροι με ποιους θα πάει πόσους θα πάρει κ τι θα κάνει ! Ηρεμηστε
Σιγά μην πηγαινε με όλο το σινεμά !
Για αυτό το θέμα έχω αναφερθεί στο παρελθόν στις 3/11/2024 και με συγκεκριμένη γυναίκα πού εντόπισα ότι ήταν βίζιτα και αναφέρω και πώς την εντόπισαΩραία σε γενική συζήτηση δηλαδή αλλά εσύ πιστεύεις θα εσκαγε γκόμενα ιερόδουλη και οκ δεν το γνωρίζουν οι θαμώνες ότι είναι του επαγγέλματος δηλαδή το επιτόπου θα ήταν ανάμεσα σε είκοσι άτομα εγώ δεν πιστεύω ότι ούτε το σινεμά ούτε κάποιον οικονομικά άλλο ούτε εκείνη θα συνέφερε και δεν νομίζω να έχει φέρει κάποιος βίζιτα στο σινεμά
Παρατηρώ την τελευταία εβδομάδα κίνηση στο σινεμά από ζευγάρια και μόνη γυναίκα και αντιλαμβάνομαι κάτι: Μήπως το αφεντικό ξεκίνησε την παλιά μέθοδο του adult theater δηλαδή για όσους θυμούνται την περιβόητη ξανθιά Νάντια που ερχόταν μόνη της και γαμιότανε και εγώ ανακάλυψα και το χω γράψει στο παρελθόν ότι ήταν επαγγελματίας. Οταν από συναγωνιστή εδώ μέσα πηρα το τηλέφωνο της, της πρότεινα εργασία σε κωλόμπαρο και δεχτικε και όταν της έκλεισα ραντεβού στο σινεμά για να το συζητήσουμε σε τηλεφώνημά μου εκεινη την στιγμη μου είπε το εξής απίθανο: "Τελειώνω με ένα πελάτη και έρχομαι" αυτό το χω καταγράψει οπότε ς όλα αυτά τα σ κηνικά είναι σκηνοθετημένα απλά για να πηγαίνει κόσμος;; το κάνει μία φορά και μετά το σταματάνε για καιρό μέχρι να αραιώσει ο κόσμος ξανά μανά πάλι από την αρχή;
Αυτό που γράφω ένα μία σκέψη μου απλά μπορεί να μην είναι και έτσι περιμένω τα σχολια σας