Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (12 μέλη και 25 επισκέπτες)

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.185
Πόντοι
206
Ξεκάθαρα κονσέρβα, ξέσκισμα
Μπράβο ρε φίλε είσαι μάγκας και ξέρεις γιατί; Γιατί ενώ είσαι νέο μέλος εδώ παρόλα αυτά διάβασες ψαχτηκες και έφερες και το μωρό ..την στιγμή που άλλοι που έχουν τόσα χρόνια μόνο ερωτήσεις ξέρουν να κάνουν..και πάλι μπραβο σου βγάζω το καπέλο

GeorgePapas

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2023
Like
38
Πόντοι
0
Αμα περιμενεις τροπους απο καυλωμενους θαμωνες του adult χαθηκες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εχει gangbang με 50αρα γυμναστηριακη cougar
Μπορείς απλά να πεις «δεν ξέρω»

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
791
Πόντοι
86
Μπράβο ρε φίλε είσαι μάγκας και ξέρεις γιατί; Γιατί ενώ είσαι νέο μέλος εδώ παρόλα αυτά διάβασες ψαχτηκες και έφερες και το μωρό ..την στιγμή που άλλοι που έχουν τόσα χρόνια μόνο ερωτήσεις ξέρουν να κάνουν..και πάλι μπραβο σου βγάζω το καπέλο
Είναι παλιός μπουρδελιαρης απλά κάποιοι χανωμαστε και επαναεμφανιζομαστε η εμπειρία όμως μένει

• Like
Αντιδράσεις: teo78

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
791
Πόντοι
86
Χτες μόνο το σερβακι εμφανίστηκε ή έπαιζε και τίποτα άλλο ; Για κάντε καμιά ενημέρωση

Sagkaflias

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
203
Πόντοι
0
Οι ίδιοι γνωστοί μαλακές που χαλάνε όλες τις φάσεις εκεί μέσα .. δεν μπορούν να δεχτούν το όχι
Θέλει να έρθει μια κοπέλα στο σινεμά αλλά μετά από αυτό που είδα θα την πάω στο 2+2 με μπαλαντέρ .

dawnclaw

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2017
Like
7
Πόντοι
0
Λεω να περασω σημερα το βραδάκι για πρώτη φορα αλλά σαν bottom . Θα ήθελε κανείς να πάμε μαζί μήπως;

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
331
Πόντοι
21
Θέλει να έρθει μια κοπέλα στο σινεμά αλλά μετά από αυτό που είδα θα την πάω στο 2+2 με μπαλαντέρ .
φιλε μπορεις τα φερεις στο σινεμα σημερα?

στειλε μου προσωπικο μυνημα οταν μπορεσεις φιλε

24/7orthios

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2025
Like
12
Πόντοι
0
τι ωρες παιζει κινηση εκει ρε σεις και τι φασεις παιζουν;

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
751
Πόντοι
81
Καλύτερα αν δεν είναι πολύ έμπειρη καλύτερα μην τρομάξει

τι ωρες παιζει κινηση εκει ρε σεις και τι φασεις παιζουν;
Τσόντα με παίζει και οι φάσεις ανάλογα τα φύλα τυπε

zempelikos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2012
Like
206
Πόντοι
20
Παιδιά εγώ έχω να πω πως εσεις οι δροσεροι πρέπει να ηρεμήσετε λίγο. Μην σας κανει εντύπωση που σας κράζουμε μετά. Ούτε και εμείς δεν κάνουμε ετσι αν δούμε μουνι.....

sqlover212

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2024
Like
109
Πόντοι
0
Γουστάρει κανένας να πάμε παρέα σήμερα ;

Sagkaflias

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
203
Πόντοι
0
φιλε μπορεις τα φερεις στο σινεμα σημερα?

στειλε μου προσωπικο μυνημα οταν μπορεσεις φιλε
Έχεις κάνει κράτηση στο Gov gr για σήμερα;
Για πιο λόγο να σου στείλω προσωπικό μήνυμα ;

Sagkaflias

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
203
Πόντοι
0
Καλύτερα αν δεν είναι πολύ έμπειρη καλύτερα μην τρομάξει

Τσόντα με παίζει και οι φάσεις ανάλογα τα φύλα τυπε
Έχει κάποια εμπειρία εξωτερικό είχαμε κάνει φάσεις αλλά όχι έτσι .
2 + 2 όσες φορές είχα πάει δεν αφήνουν ότι νάνε και είναι 80 ευρώ για solo δεν θα τα δώσει ο καθένας

grannakias1988

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
3.929
Πόντοι
440
κατοπιν βοηθειας και του φιλου Τεο...
πειτε προτεινωμενες μερες και ωρες για να φερω το Τζουλακι να το κανουμε σουρωτηρι....ετων 32 ,εκφυλο καυλωνενο και το ακομα καλυτερο;; που δεν εχει φρενα στην καυλα της;; μεγαλωμενη επαρχια!

Συνημμένα

• IMG_4899.png
    IMG_4899.png
    342,1 KB · Εμφανίσεις: 27
  • IMG_4898.png
    IMG_4898.png
    270,6 KB · Εμφανίσεις: 30
  • IMG_4897.png
    IMG_4897.png
    335,8 KB · Εμφανίσεις: 28
  • IMG_4900.png
    IMG_4900.png
    228,3 KB · Εμφανίσεις: 30
  • IMG_4901.png
    IMG_4901.png
    400,7 KB · Εμφανίσεις: 33

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
751
Πόντοι
81
Έχει κάποια εμπειρία εξωτερικό είχαμε κάνει φάσεις αλλά όχι έτσι .
2 + 2 όσες φορές είχα πάει δεν αφήνουν ότι νάνε και είναι 80 ευρώ για solo δεν θα τα δώσει ο καθένας
Καλά μην το λες πολλοί θα τα δώσουν από εκεί και πέρα νομίζω σε swinger's το 4 της Δανίας είναι ότι ποιο κοντινο στο εξωτερικό σαν το 8downtown τα υπόλοιπα είναι θέμα αντίληψης μαγαζιού

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
751
Πόντοι
81
κατοπιν βοηθειας και του φιλου Τεο...
πειτε προτεινωμενες μερες και ωρες για να φερω το Τζουλακι να το κανουμε σουρωτηρι....ετων 32 ,εκφυλο καυλωνενο και το ακομα καλυτερο;; που δεν εχει φρενα στην καυλα της;; μεγαλωμενη επαρχια!
Εγώ προτείνω Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο όχι Κυριακή και από ώρες από έξι έως μία το βράδυ

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.247
Πόντοι
3.415
Ωραίο μωρό η Σερβα Κρος είναι .
Αλλά βρε παιδιά δώστε λίγο χώρο κάποια στιγμή έλεγε δεν μπορώ να αναπνεύσω.
Και επίσης είπε όχι στους ηλικιωμένους αλλά αυτή εκεί … βρε παιδιά σας λένε όχι γιατί επιμένετε
Ενταξει, τι γραφεις και εσυ;Μηπως νιωθουν ή καταλαβαινουν;
Την ακουσα που ελεγε οτι εχει πολυ ζεστη και εχει μπουκωσει, μου φανηκε οτι εβαλε και τα κλαμματα στην επανω καμπινα.
Φωναζε ενας τυπος να κανουν ακρη και χωρο για να νιωσει τον καθαρο αερα, αλλα δεν κουνιοταν κανεις, ουτε και ο ιδιος που φωναζε!
Παιχτηκε και μπιφ, πλεον στο χωρο της κατω καμπινας, σχετικα με το πλανο της ηλικιας!
Ενας μπαρπας ενιωσε υποψηφιος, αλλα προσπαθησε να του κοψει τον αερα ενας νεοτερος.
Περιμενα πως και πως να πεσουν οι φαπες και να κοπουν οι μαγκιες απο τους περισσοτερους.

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.247
Πόντοι
3.415
Χτες μόνο το σερβακι εμφανίστηκε ή έπαιζε και τίποτα άλλο ; Για κάντε καμιά ενημέρωση
Στον υπογειο χωρο, στο δωματιο με την αναποδη καρεκλα, ειχε στηθει crossου, λαιμαργη και αχορταγη, ξανθοα περουκα, διχτυ στο κορμι της και ζαρτερες!
Ηθελε σφαλιαρες, δαχτυλιασμα και πουτσα!
Την πετυχα στημενη.
Πηγα να πλυνω τα χερια μου στην τουαλετα και ηδη πιπωνε διχως αυριο ενα πιτσιρικα!
Εβλεπα τα χερια της να ειναι τυλιγμενα οπως τα φιδια στα ποδια του και να τον σπρωχνει να τον τρωει πιο βαθεια!
Πηγα μια βολτα επανω, στα πατωματα του υπογειου, γιατι οταν παιζει σκηνικο κατω, ζηλευουν και οι αλλοι ή καυλωνουν και δημιουργουν καλυτερα σκηνικα!Δεν υπηρχε τιποτα, επεστρεψα να δω που βρισκεται η φαση και πιπωνε αλλο τυπα και ενας δευτερος τη δαχτυλιαζε με ακουστικη τα υγρα που ειχε βγαλει η τρυπα της.
Σωμα οχι λαμπαδα, αλλα μπορουσες να το εκτιμησεις καιννα φχαριστηθεις ενα ξεφορτωμα!

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
234
Πόντοι
20
Εγώ ένα πράγμα θα πω για το σκηνικό , ήμουν εκεί όλη την ώρα και δίπλα της κ όχι για να κόβω Κ λίγο κίνηση Κ δεν ήθελα να δουν όλοι ποιος είμαι , είναι δυνατόν να σας λέει κάποια δε μπορεί να πάρει ανάσα Κ να μην ανοίγετε λίγο? Ή να νιώθει άβολα με πολύ μεγαλύτερους και να παρεξηγείστε κιόλας λες και την έχετε πληρώσει και θα σας κάτσει με το έτσι θέλω , ότι ναναι δηλαδή !!!
Εάν δεν την είχα πληρώσει για ραντεβού μαζί μου και να κάτσει να τη δω να ξεσκιζετε μέχρι την ώρα που την είχα κλείσει θα είχε φύγει από το πρώτο 5 λεπτό να ξέρετε , την κράτησα με δυσκολία για να την πείσω με αυτά που είδε διότι τρόμαξε πολύ στην αρχή !!! Τι να πω
Ωραία φάση αλλά μάλλον δεν είναι για ανακοινώσεις εδώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom