pepito6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
Αυτό το cross με την μάσκα και τα μαύρα σέξυ εσώρουχαΠοιο λες γατάκι;
Αυτό το cross με την μάσκα και τα μαύρα σέξυ εσώρουχαΠοιο λες γατάκι;
Α ναι αράζει επάνω καναπέδες στα σκοτεινά έχει πιει πολύ σπέρμαΑυτό το cross με την μάσκα και τα μαύρα σέξυ εσώρουχα
Μια με μάσκα και μαύρα σέξυ εσώρουχαΠοιο λες γατάκι;
Λογικό είναι ωραίο κομμάτι και καθαρόΑ ναι αράζει επάνω καναπέδες στα σκοτεινά έχει πιει πολύ σπέρμα
Αρκετό για να κάνεις τα γούστα σουΚαλημέρα. Καθημερινές μαζεύει κοσμο;
Η μόνη κρυάδα που θα πάρεις είναι κοντά στο κλιματιστικόΝομιζω εφτασε το πληρωμα του χρονου να το επισκεφθω κι εγω...
Να παρω την κρυαδα...
Μια "χαζη" ερωτηση.
Παρκαρεις καπου εκει? Ή καλυτερα με τα μεσα?
Αυτή που φοράει την μάσκα με τα αυτιά της γάτας, κορμάρα και καθαρό πάνω από όλα. Την βρήκα πάλι εχθές και μου συστήθηκε ως Κίτι , καθώς την προηγούμενη φορά έφυγε και δεν πρόλαβα να ρωτήσω.Ποιο λες γατάκι;
Ακριβώς απέναντι παρκάρεις τύπε και στο προσέχουν τα πρεζόνια της περιοχήςΝομιζω εφτασε το πληρωμα του χρονου να το επισκεφθω κι εγω...
Να παρω την κρυαδα...
Μια "χαζη" ερωτηση.
Κάπου την έχω πετύχει και αλλού δεν θυμάμαιΑυτή που φοράει την μάσκα με τα αυτιά της γάτας, κορμάρα και καθαρό πάνω από όλα. Την βρήκα πάλι εχθές και μου συστήθηκε ως Κίτι , καθώς την προηγούμενη φορά έφυγε και δεν πρόλαβα να ρωτήσω.
για να παρεις κρυαδα θα πας?οχι για κανα πουτσο?Νομιζω εφτασε το πληρωμα του χρονου να το επισκεφθω κι εγω...
Να παρω την κρυαδα...
Μια "χαζη" ερωτηση.
Αυτή που φοράει την μάσκα με τα αυτιά της γάτας, κορμάρα και καθαρό πάνω από όλα. Την βρήκα πάλι εχθές και μου συστήθηκε ως Κίτι , καθώς την προηγούμενη φορά έφυγε και δεν πρόλαβα να ρωτήσω.
Την πήρες;Αυτή που φοράει την μάσκα με τα αυτιά της γάτας, κορμάρα και καθαρό πάνω από όλα. Την βρήκα πάλι εχθές και μου συστήθηκε ως Κίτι , καθώς την προηγούμενη φορά έφυγε και δεν πρόλαβα να ρωτήσω.
Δύο φορές σε διαφορετικές μέρες, βέβαια τα καλά δύσκολα τα συναντάμε είναι η αλήθεια (ζευγάρια, γυναίκες μόνες, κτλπ).;Τα cross ωραία, αλλά το μουνακι, μουνάκι !!!!!!!!Την πήρες;
Για μάθε ρε φίλε τι παίζει έχει προφίλ πουθενά ; Στο κανεσεξ και λοιπάΕίναι και η Κίτι εδώ σήμερα!! Νν
Έχει προφίλ την έχω πετύχει εγώ. Δεν θυμάμαι όμωςΓια μάθε ρε φίλε τι παίζει έχει προφίλ πουθενά ; Στο κανεσεξ και λοιπά