Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Sekushi

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2025
Like
8
Πόντοι
0
Teo-Thoma ποια η σχέση σου με τη Νικολ;

Έλα πες δε θα σε διαγράψουμε… ακομα

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
281
Πόντοι
21
Παιδιά βλέπετε όλοι ότι έχει πρόβλημα , αφήστε τον είναι κρίμα , αν τα εννοεί υπάρχει θέμα ψυχιατρικής φύσεως που δε χρειάζεται επίθεση αυτό αλλά να τον βοηθήσουμε , αφήστε τον να ξεσπάσει

Αν δεν υπάρχει θέμα γράφει σαν να μην υπάρχει αύριο για τη συγκεκριμένη Κ τον Τεο Κ δεν του δίνει σημασία Κ ίσως για αυτό να ενοχλείται

Θα μας γαμησει πάλι το νήμα Κ δε θα μπορούμε να οργανώσουμε κάτι της προκοπής !

• Like
Αντιδράσεις: teo78

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
2.807
Πόντοι
446

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81
Στα δικά μας τώρα , γράψτε τον

Μιλάω μέσω μια εφαρμογής με ένα τρανσακι μάλλον μικρό, δεν είναι Ελληνίδα , σκέφτομαι να της κάνω ραντεβού στο ίδρυμα χωρίς να της αναφέρω τι παίζει αλλά να της πω ότι υπάρχει χώρος εκεί με πριβέ δωμάτια χωρίς να πω κάτι άλλο ,θα βρίσκεται Αθήνα για δουλειά όπως λέει μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου, θεωρείτε ότι θα πετύχει στο να πηδήξω Κ να κάνουμε Κ τη φάση μας μαζί με άλλους ερχόμενη αυτή εκεί μέσα ;
Γιατί σκέφτομαι αν της τα πω από την αρχή μπορεί να φάω άκυρο
Καλύτερα εξ αρχής αν σκάσετε και της πεις την αλήθεια το βλέπω ποιο πιθανό να φας άκυρο καλύτερα ξεκαθάρισε τα πράγματα εξ αρχής όχι προς τετελεσμένων γεγονότων γτ οι συνέπειες μπορεί να είναι ανεξέλεγκτες μύστη μου ειδικά αν δεν είναι Ελληνίδα μήλα ξεκάθαρα εξ αρχής για το τι γουστάρεις

sexmaniac74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
1.258
Πόντοι
201
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ

Ποια είναι η σχέση του teo78-Thomas με το νικολ;

Ποιο είναι το παρεάκι με τους κράχτες που προσπαθούν να διώξουν τους υγιείς θεατές από το σινεμά

Όλα σε λίγο έρχεται ο τιμωρό σας,έρχεται ο ector Lopez.
Φιλαρακι πραγματικα στα αρχιδια μας.
Μην γαμας το νημα

Sekushi

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2025
Like
8
Πόντοι
0
Συμφωνώ φύγετε εσείς οι προμοτορες να καθαρίσει.

Άκου κωλαρα το νικολ χαχαχχααχαχαχαα

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
2.807
Πόντοι
446
Teo-Thoma ποια η σχέση σου με τη Νικολ;

Έλα πες δε θα σε διαγράψουμε… ακομα
Ρε φίλε θα σου απαντούσα εγώ αλλά δεν ξέρω τη λέξη στα ελληνικά. Όταν είσαι από πίσω και γαμας κώλο, πως το λέτε αυτό στα ελλήνικος???

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
114
Πόντοι
0
Είμαι τακτικός επισκέπτης, ξέρει κανείς μήπως ένα cross με την μάσκα και το ωραίο κορμάκι;; Καλησπέρα σε όλους...

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
114
Πόντοι
0
Στους μαλακες πες τα φίλε μου , που έλεγαν ότι δεν ήρθε και ότι έγραφα ψέματα
Όχι εκεί ήταν αλήθεια λέει, εκεί είδα και το άλλο cross που ρώτησα αν ξέρει κανείς;; Έξω από την καμπίνα ήταν 15 άτομα σίγουρα στην Νικόλ, και μετά έσκασε και το άλλο με μια μάσκα. Ωραίο κορμί κι αυτό και περιποιημένο αλλά μετά το χισιμο έφυγε αμέσως.

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
246
Πόντοι
21
Το να προάγεται ένας κώλος από κάποιον για να περάσουμε καλά σε ένα μαγαζί , στο οποίο ούτως ή άλλως θα έπρεπε να περνάμε καλά, πάει να πει ότι αφενός το μαγαζί δεν έχει τόση επιτυχια όσο επρεπε αφετέρου παίζεται παράλληλο παιχνιδι από το οποίο προσπαθούν να κερδίσουν όλοι...

Λίγο ξενερα φάση όπως παρουσιάζεται το πράγμα...

• Like
Αντιδράσεις: Btm79

Marios27

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
140
Πόντοι
1
Κατά τις 9.30 σήμερα θα κάνουμε ένα πέρασμα με την δικιά μου που την καυλώνει η ιδέα η φάση εκεί. Θα ήθελα να παρακαλέσω όσοι θα είστε εκεί να μας δώσετε χώρο να νιώσει άνεση και μετά θα περάσουμε όλοι καλά....είναι πρώτη της φορά στο μαγαζί.

Hotdesire

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Like
69
Πόντοι
0
Κατά τις 9.30 σήμερα θα κάνουμε ένα πέρασμα με την δικιά μου που την καυλώνει η ιδέα η φάση εκεί. Θα ήθελα να παρακαλέσω όσοι θα είστε εκεί να μας δώσετε χώρο να νιώσει άνεση και μετά θα περάσουμε όλοι καλά....είναι πρώτη της φορά στο μαγαζί.
Καλησπέρα. Καλά να περάσετε. Δεν έχω πάει ποτέ εκεί αλλά εύχομαι να πάνε όλα ομορφα

• Like
Αντιδράσεις: Btm79

xamilontonon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1.484
Πόντοι
201
Καλά να περάσετε! Κρίμα που δεν θα μπορέσω να βρεθώ γιατί η επίσκεψη μου θα γίνει κατά μέσα του Σεπτέμβρη!

bigman75

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2022
Κριτικές
1
Like
253
Πόντοι
20
Λες να φέρω και γω τη δική μου να γίνει κάτι καλό;

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
281
Πόντοι
21
Χθες πάντως έπαιξαν άλλες δύο τυπισες, ευσωμες αρκετά στους καναπέδες στην αίθουσα Κ αφήσαμε χρόνο Κ χώρο αλλά δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
281
Πόντοι
21
Το να προάγεται ένας κώλος από κάποιον για να περάσουμε καλά σε ένα μαγαζί , στο οποίο ούτως ή άλλως θα έπρεπε να περνάμε καλά, πάει να πει ότι αφενός το μαγαζί δεν έχει τόση επιτυχια όσο επρεπε αφετέρου παίζεται παράλληλο παιχνιδι από το οποίο προσπαθούν να κερδίσουν όλοι...

Ρε φίλε μη διαβάζεις τον ηλίθιο που λέει ότι προάγει κάποιον κώλο ,απλά μάθαμε ότι θα έρθει ο συγκεκριμένος κώλος/κωλάρα Κ το αναφέραμε στους μύστες εδώ όπως κάνουμε Κ με τις γκόμενες Κ γενικότερα ότι μαθαίνουμε πριν έρθει εκεί το αναφέρουμε εδώ , μπορεί να το βλέπουμε σε άλλες αγγελίες Κ απλά να το γράφουμε
Τώρα ότι το έκανε ο ηλίθιος ολόκληρο θέμα , δε φταίει ούτε ο τεος ούτε η κωλάρα ούτε Κ εμείς που το πηδηξαμε

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81
Χθες πάντως έπαιξαν άλλες δύο τυπισες, ευσωμες αρκετά στους καναπέδες στην αίθουσα Κ αφήσαμε χρόνο Κ χώρο αλλά δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο
Α οι γνωστές εύσωμες ναι ναι έχουν ξαναέρθει

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
2.807
Πόντοι
446

Αν παίζεται παράλληλο παιγνίδι τότε γιατί κανονίστηκε το ίδιο σκηνικό, από τα ίδια άτομα και τις μέρες που ήταν κλειστό το μαγαζί για το καλοκαίρι? Και θα προλάβω την αναμενόμενη απάντησή σου λέγοντας πως πρώτα κανόνισαν να γίνει το ραντεβού στο downtown και μετά, αφού ενημερώθηκαν από θαμώνες πως θα είναι κλειστό το μαγαζί αλλάξαν την τοποθεσία. Μην βλέπετε φαντάσματα και προμότορες παντού. Η @Nikol κάνει τέτοια events χρόνια τώρα. Δεν είναι η πρώτη φορά. Και δεν τα κάνει πάντα στο ίδιο μέρος και δεν τα διαφημίζει και πάντα. Για το airbnb στου Ζωγράφου είχες διαβάσει τίποτα?

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81
Αν παίζεται παράλληλο παιγνίδι τότε γιατί κανονίστηκε το ίδιο σκηνικό, από τα ίδια άτομα και τις μέρες που ήταν κλειστό το μαγαζί για το καλοκαίρι? Και θα προλάβω την αναμενόμενη απάντησή σου λέγοντας πως πρώτα κανόνισαν να γίνει το ραντεβού στο downtown και μετά, αφού ενημερώθηκαν από θαμώνες πως θα είναι κλειστό το μαγαζί αλλάξαν την τοποθεσία. Μην βλέπετε φαντάσματα και προμότορες παντού. Η @Nikol κάνει τέτοια events χρόνια τώρα. Δεν είναι η πρώτη φορά. Και δεν τα κάνει πάντα στο ίδιο μέρος και δεν τα διαφημίζει και πάντα. Για το airbnb στου Ζωγράφου είχες διαβάσει τίποτα?
Ισχύει έχω πάει Ζωγράφου εγώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom