Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
512
Πόντοι
21
Κι άλλη πρόταση αφού αυτή την περίοδο δεν μπορώ σινεμά.
Στην Παλλήνη 5 λεπτά περπάτημα από τον Προαστιακό σε καβαντζα εγκαταλελειμμένο κτίριο μόνο απόγευμα καθημερινή κατά τις 5 περίπου όποιοι!!! αποκλειστικά!!! ενεργητικοί!!! θέλουν το κανονίζουμε ....
Είμαι αποκλειστικά και μόνο παθητική!!! Cross
Μπορεί να είμαι κάπως ντυμένη μπορεί και σαν άντρας πάντα όμως με το απαλό άτριχο σώμα μου.
Όποιοι ενδιαφέρονται πριβέ μύνημα...

alexkonng

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2024
Like
16
Πόντοι
0
Καθώς είχα διάθεση για νέες εμπειρίες και πειραματισμους, και φουντωμενος από όσα διαβάζω εδώ μέσα, αποφάσισα να επισκεφθώ πρώτη φορά το σινεμά.
Ίσως έφταιγε η ώρα (λίγο μετά τα μεσάνυχτα Παρασκευή βράδυ), αλλά το μαγαζι ήταν άδειο - ένας τύπος στο σινεμά που έπαιζε με το κινητό του, ένας άλλος στις καρέκλες πίσω που δεν πολυφαινόταν (μάλλον την είχε βγάλει και την έπαιζε), και στο υπόγειο κανένας. Επ;νω ομοίως άδεια Όλα, με εξαίρεση ένα καναπεδακι προς το τέλος, που καποιος είχε ξαπλώσει και ανοίξει τα πόδια και τον γαμαγε ένας ελεεινός σε όψη τύπος.
Κατέβηκα πάλι στο σινεμά για να περάσει η ώρα μπας και έρθει κανείς, αλλά τίποτα.
Με τόσα που έχω διαβάσει εδώ μέσα, θα γούσταρα να είμαι τυχερός και να πετύχω μια καλή φαση, αλλά προφανώς δεν ήμουν. Αλλά δεν είχε και καθόλου κόσμο για τα πιο απλά.
Για μένα, πάντως, που τον είδα πρώτη φορα, ο χώρος είναι πολύ καυλωτικος και εμπνέει για πολλά παιχνίδια, και σίγουρα θα ξαναπάω για να ξαναδοκιμάσω την τύχη μου..

Sia cross

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2025
Like
141
Πόντοι
0
Καθώς είχα διάθεση για νέες εμπειρίες και πειραματισμους, και φουντωμενος από όσα διαβάζω εδώ μέσα, αποφάσισα να επισκεφθώ πρώτη φορά το σινεμά.
Ίσως έφταιγε η ώρα (λίγο μετά τα μεσάνυχτα Παρασκευή βράδυ), αλλά το μαγαζι ήταν άδειο - ένας τύπος στο σινεμά που έπαιζε με το κινητό του, ένας άλλος στις καρέκλες πίσω που δεν πολυφαινόταν (μάλλον την είχε βγάλει και την έπαιζε), και στο υπόγειο κανένας. Επ;νω ομοίως άδεια Όλα, με εξαίρεση ένα καναπεδακι προς το τέλος, που καποιος είχε ξαπλώσει και ανοίξει τα πόδια και τον γαμαγε ένας ελεεινός σε όψη τύπος.
Κατέβηκα πάλι στο σινεμά για να περάσει η ώρα μπας και έρθει κανείς, αλλά τίποτα.
Με τόσα που έχω διαβάσει εδώ μέσα, θα γούσταρα να είμαι τυχερός και να πετύχω μια καλή φαση, αλλά προφανώς δεν ήμουν. Αλλά δεν είχε και καθόλου κόσμο για τα πιο απλά.
Για μένα, πάντως, που τον είδα πρώτη φορα, ο χώρος είναι πολύ καυλωτικος και εμπνέει για πολλά παιχνίδια, και σίγουρα θα ξαναπάω για να ξαναδοκιμάσω την τύχη
Κοίτα εδώ έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις από τη μικρή μου εμπειρία στον χώρο. 1ον είναι πολύ αργά 12+ μεσάνυχτα και 2ον είναι καλοκαίρι και μάλιστα Αύγουστος, λείπουν αρκετοί και ούτως ή άλλως και πιο νωρίς δεν έχει και τον υπερβολικό κόσμο. Δοκίμασε νωρίτερα την επόμενη φορά.

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
246
Πόντοι
21
Για μένα, πάντως, που τον είδα πρώτη φορα, ο χώρος είναι πολύ καυλωτικος και εμπνέει για πολλά παιχνίδια, και σίγουρα θα ξαναπάω για να ξαναδοκιμάσω την τύχη μου..
Έχει αδειάσει η Αθήνα από την Παρασκευή.
Δοκίμασε από Σεπτέμβρη και όχι τόσο αργά...

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81
Κοίτα εδώ έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις από τη μικρή μου εμπειρία στον χώρο. 1ον είναι πολύ αργά 12+ μεσάνυχτα και 2ον είναι καλοκαίρι και μάλιστα Αύγουστος, λείπουν αρκετοί και ούτως ή άλλως και πιο νωρίς δεν έχει και τον υπερβολικό κόσμο. Δοκίμασε νωρίτερα την επόμενη φορά.
Ισχύει απλά ο alex έπεσε στην φάση των διακοπών είπαμε σε άλλο ποσταεισμα ένα ποσοστό θα πάει διακοπές κάποιοι περιορισμένα αλλά είναι ακόμα αρχή Αυγούστου και όλο το ποσοστό είναι διακοπές οπότε λίγος κόσμος γνώμη μου μετά τον δεκαπενταύγουστο και τέλος και αρχές Σεπτέμβρη θα ξανά εχει κίνηση καλή και ποικιλία στα γούστα ανάλογα μέρες και ώρες

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81
Γεια στην παρέα ! Ο χώρος είναι ποιο δεκτικός για crossakia από ότι κατάλαβα ? Ποιες ώρες έχει κόσμο ?
Τώρα είμαστε μια ανάσα πρην τον δεκαπενταύγουστο σχεδόν όλοι διακοπές εγώ νομίζω μετά τον δεκαπενταύγουστο θα έχει κόσμο για όλα τα γούστα και νομίζω ώρες αιχμής είναι από 4-5 το μεσημέρι έως 12 -1 το βράδυ το πολύ και ναι ο χώρος είναι δεκτικός για κροσακια τρανσακια και γενικά lgbt+άτομα και στρέιτ φυσικά αρκεί να μην είναι σκατοφατσες και περίεργοι γενικά ΟΙ ΤΡΌΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ ΕΊΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΥΜΝΙΣΤΏΝ ΕΙΤΕ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΤΕ ΣΕ ΤΣΟΝΤΟΣΙΝΕΜΑ

liamq

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2025
Like
3
Πόντοι
0
Eχω βρεθει αρκετες φορες στο σινεμα εχω παρει μερικες πιπες αλλα δνε εχω βρει το θαρρος να γαμηθω ακομα παρολο που με καυλωνει πολυ η ιδεα.

• Like
Αντιδράσεις: titanm

liamq

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2025
Like
3
Πόντοι
0
Eχω βρεθει αρκετες φορες στο σινεμα εχω παρει μερικες πιπες αλλα δνε εχω βρει το θαρρος να γαμηθω ακομα παρολο που με καυλωνει πολυ η ιδεα.

ermis133

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2023
Like
1.008
Πόντοι
80
αυτό που περιγράφεις είναι απόλυτα ρεαλιστικό αλλα επιβεβαιώνω οτι φταίει το κακο timing.. ο χωρος ειναι οντως καυλωτικος κ αν εχεις διαθεση θα περασεις πολυ καλα αν ξαναδοκιμασεις. εχω κανει απιστευτα σκηνικα σχεδον σε καθε γωνια κ οποτε παω κ βλεπω αυτο που περιγραφεις δν απογοητευομαι.. ξερω οτι η επομενη φορα θα με συναρπασει

Alexis68

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2025
Like
22
Πόντοι
0
Ο χώρος όντως είναι πολύ καυλωτικος σε προδιαθέτει για παιχνίδι....αν η διεύθυνση οργάνωνε και κάνα event θα γινόταν χαμός.

alexkonng

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2024
Like
16
Πόντοι
0
ΟΙ ΤΡΌΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ ΕΊΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΥΜΝΙΣΤΏΝ ΕΙΤΕ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΤΕ ΣΕ ΤΣΟΝΤΟΣΙΝΕΜΑ
Συμφωνω - με την σωστή προσέγγιση, μπορεί ο άλλος να σε οδηγήσει σε παιχνίδια και καύλες που ούτε φανταζόσουν..
Κατι τετοιο εχω και εγω στο μυαλο μου. Αν η φάση το σηκώνει, να κάνει ότι του έρθει του καθενός και γουστάρει. Αλλά είπαμε - για να βρούμε το θάρρος, πρέπει και ο άλλος να σε εμπέει..
αυτό που περιγράφεις είναι απόλυτα ρεαλιστικό αλλα επιβεβαιώνω οτι φταίει το κακο timing.. ο χωρος ειναι οντως καυλωτικος κ αν εχεις διαθεση θα περασεις πολυ καλα αν ξαναδοκιμασεις. εχω κανει απιστευτα σκηνικα σχεδον σε καθε γωνια κ οποτε παω κ βλεπω αυτο που περιγραφεις δν απογοητευομαι.. ξερω οτι η επομενη φορα θα με συναρπασει
Τέτοια σκηνικά λαχταρώ. Δεν απογοητεύομαι - περισσότερο το 'γαμώτο' με έπιασε. Φταίει που γούσταρα πολύ τον χώρο έτσι όπως τον πρωτοείδα, και θα ήθελα να τον έχω πετύχει σε άλλη φάση. Αλλά σίγουρα θα ξαναπάω..

• Like
Αντιδράσεις: liamq

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
23.277
Πόντοι
4.936
Η μαλακια είναι ότι και για την τσόντα να πας μόνο δεν θα σε αφήσουν να την δεις ήρεμα αν δεν καθίσουν οι κριπουλες δίπλα και να σε κοιτάνε στα μάτια λες και θέλουν να σου πάρουν την ψυχή

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.207
Πόντοι
206
Έχω ενημέρωση από το γαμιά της ότι ίσως στήσουν την κωλάρα στο σινεμά επόμενες μέρες ! Αν όντως ενημερώσει θα ενημερώσω με τη σειρά μου

Klin21

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
387
Πόντοι
21
Η μαλακια είναι ότι και για την τσόντα να πας μόνο δεν θα σε αφήσουν να την δεις ήρεμα αν δεν καθίσουν οι κριπουλες δίπλα και να σε κοιτάνε στα μάτια λες και θέλουν να σου πάρουν την ψυχή
Σε κάτι τέτοιους την λέμε κατευθείαν και παίρνουν το πουλο.

• Like
Αντιδράσεις: liamq

Klin21

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
387
Πόντοι
21
Το θέμα είναι να μην λέμε τα αυτονόητα
Δεν ξέρω αν είναι αυτονόητα.... γιατί και αυτοί οι κριπουλες κάποιες φορές βρίσκουν σημάδι και πετυχενουν αυτό που θέλουν.

• Like
Αντιδράσεις: teo78

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81
Δεν ξέρω αν είναι αυτονόητα.... γιατί και αυτοί οι κριπουλες κάποιες φορές βρίσκουν σημάδι και πετυχενουν αυτό που θέλουν.
Εχω πετύχει έναν τέτοιο φίλε ποοοο τι ήταν αυτό

• Χαχα
Αντιδράσεις: Klin21

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom