Για γλείψιμο 24 ώρεςαυτο!!!! και να πειτε στον χοντρο οτι αυτος με εδιωξε!!!!!!!!!!!!!!
7 ημέρες
4 βδομάδες
365 μερες
Για γλείψιμο 24 ώρεςαυτο!!!! και να πειτε στον χοντρο οτι αυτος με εδιωξε!!!!!!!!!!!!!!
τζαμπα θα πας θα απαξιωθειςΑυριο Σαββατο, κατα πασα πιθανοτητα θα παω downtown μετα τις 8. Θα ενημερωσω και αυριο για σιγουρα.
καλα δεν ντραπηκε για ποια σε περασε για καμια του δρομου?δυστυχως την τελευταια φορα που πηγα ενας απο αυτους ηταν παρα πολυ αγενης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ηθελε πρωκτικο μασαζ...
Καλημέρα, στείλε πμ να τα πούμε...Υπάρχει κάποιος μέχρι 30-35 που θέλει να έρθει με εμένα και την δικια μου σε ξενοδοχείο τύπου Πρίαμος τη Κυριακή να την δούμε να παίζει με δονητές να μας βλέπει να πηδιομαστε και αν τύχει σαν συμμετάσχει ελαφρώς
Αν θέλεις στείλε μου pm . Εύχομαι να περάσετε υπέροχα όπως και να χει!Υπάρχει κάποιος μέχρι 30-35 που θέλει να έρθει με εμένα και την δικια μου σε ξενοδοχείο τύπου Πρίαμος τη Κυριακή να την δούμε να παίζει με δονητές να μας βλέπει να πηδιομαστε και αν τύχει σαν συμμετάσχει ελαφρώς
Και πουτσα καυλωμενηΣημερα μετα τις 8 θα ειμαι σε καμπινα στον οροφο. Καθαριοτητα και διακριτικοτητα απαιτουνται.
Σε παραλία έχεις δοκιμάσει φάση με bukkake;δυστυχως την τελευταια φορα που πηγα ενας απο αυτους ηταν παρα πολυ αγενης
ηθελε πρωκτικο μασαζ...
αν πηγαινεις εσυ και βρεις τιποτα ,τοτε να κανονισουμε!!!προσ
Ρε τη καυλα η κοκκινομάλλα!δυστυχως την τελευταια φορα που πηγα ενας απο αυτους ηταν παρα πολυ αγενης
ηθελε πρωκτικο μασαζ...
Βάλε φώτο ή βίντεο πουτανακιΔεν πέρασαν 5 λεπτά που στηθηκα και ήδη με γαμησε ένας.
τι κωλάρα !!! σωστη...δεν χορταινω ...
Χάλασαν και οι Ινδες.....ρε μαγκες απο την αλλη βδομαδα που θα ειμαι αθηνα λεω να κανω καμια βολτα... μυστης συναδερφος που παει στον σινεμα με ενημερωσε σημερα οτι χτες εσκασε μυτη ΙΝΔΗ γκομενα
και μαλιστα καλη..ισχυει ή μαλακιες λεει..ή ξεκινησε να γουσταρει πακιδες..
Είμαι 20 ενδιαφερεστε;Υπάρχει κάποιος μέχρι 30-35 που θέλει να έρθει με εμένα και την δικια μου σε ξενοδοχείο τύπου Πρίαμος τη Κυριακή να την δούμε να παίζει με δονητές να μας βλέπει να πηδιομαστε και αν τύχει σαν συμμετάσχει ελαφρώς
Σαράντα ετών βάζω το ξενοδοχείο άνετα αν θέλετε περιμένω πμΥπάρχει κάποιος μέχρι 30-35 που θέλει να έρθει με εμένα και την δικια μου σε ξενοδοχείο τύπου Πρίαμος τη Κυριακή να την δούμε να παίζει με δονητές να μας βλέπει να πηδιομαστε και αν τύχει σαν συμμετάσχει ελαφρώς
Δεν πέρασαν 5 λεπτά που στηθηκα και ήδη με γαμησε ένας.
αληθεια λεει στο ιδρυμα πανε και ασιατισσες μουναρες που θελουν ακαποτα γαμησια σε παρακαλανε και σου λενε και ευχαριστω μετα το χυσιμο,υπαρχουν και περιπτωσεις που σε πληρωνουν κιολας να τις γαμησειςρε μαγκες απο την αλλη βδομαδα που θα ειμαι αθηνα λεω να κανω καμια βολτα... μυστης συναδερφος που παει στον σινεμα με ενημερωσε σημερα οτι χτες εσκασε μυτη ΙΝΔΗ γκομενα
και μαλιστα καλη..ισχυει ή μαλακιες λεει..ή ξεκινησε να γουσταρει πακιδες..