diakoreytis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 80
- Πόντοι
- 0
Και ποια ειναι η ιδιοτητα του τυπε;Εξ ιδιότητας έχει αυτό το στυλάκι ο μαλάκας. Ξενέρωσα την ζωή μου όταν μπήκα και τον είδα να κάθετε στην είσοδο.
Και ποια ειναι η ιδιοτητα του τυπε;Εξ ιδιότητας έχει αυτό το στυλάκι ο μαλάκας. Ξενέρωσα την ζωή μου όταν μπήκα και τον είδα να κάθετε στην είσοδο.
Κατάλαβα από την αρχή για ποια παραλία λες, απλά έγραψα αυτό, άσχετο με την αρχική σου ανάρτηση.Στα λάθος λιμανάκια πας να ξέρω πιο κομμάτι λες δεν εννοώ αυτό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με αυτούς που θα κανονίσεις να πας είπαμε Γιάννη μου πας εξοπλισμένος
Να περάσετε όμορφαΣήμερα ζευγαράκι μετά τις 8 περιμένουμε μέχρι 35 ετών
Καυλιάρα μου τα χυσια μου είν' αυτά? John εδώ....από την ομάδα (την καλή)ποτε;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και εγινα σημερα!!!!!
Δεν θυμάμαι εδώ αν είμαι η κάτω ή η πάνω πουτσααυτα ειναι καβλες !!!!
Ελα ρε τέτοια φάση στους καναπέδες πεμπτιατικο;Πέρασμα εχθές βράδυ μετά από πολύ καιρό από το σινεμά γύρω στης 12.30....
Λοιπόν.... Υπόγειο άδειο σχεδόν εκτός από έναν τύπο που καθόταν στο επάνω όροφο και έβλεπε βίντεο στο τηλέφωνο του....
Μεγάλη αίθουσα μόνο ένας τύπος καθόταν στα πίσω καθίσματα και τον έπαιζε....
Επάνω αίθουσα στους σκοτεινούς καναπέδες ζευγάρι με πολύ ωραία τύπισσα γαμιωταν με όλους ....σχεδόν όσοι ήταν γύρω τους πήρε... Γαμω τις καύλες ήταν !!!
Ναι αδερφέ από τα πολύ καλά που έχω ζήσει εκεί μέσα... Πολύ καλό μουνι η τύπισσα και μέσα στην καύλα....κάποια στιγμή ένας τύπος την γαμούσε με ένα παιχνίδι το χύσιμο της πρέπει να ακούστηκε μέχρι την Ομόνοια....Ελα ρε τέτοια φάση στους καναπέδες πεμπτιατικο;
Ω ρε μαλακα πέτυχες καλό μάτι...Την πήρες κι εσύ;Ναι αδερφέ από τα πολύ καλά που έχω ζήσει εκεί μέσα... Πολύ καλό μουνι η τύπισσα και μέσα στην καύλα....κάποια στιγμή ένας τύπος την γαμούσε με ένα παιχνίδι το χύσιμο της πρέπει να ακούστηκε μέχρι την Ομόνοια....
Ναι !!!!! Την γαμούσε και αυτή έπαιρνε πίπα στον δικό της!!!Ω ρε μαλακα πέτυχες καλό μάτι...Την πήρες κι εσύ;
Από μουνι καλό η πηγάδι τέτοια ψωλαρπαχτρα που ήτανε και πήρε όλο το ίδρυμα;Ναι !!!!! Την γαμούσε και αυτή έπαιρνε πίπα στον δικό της!!!
Τύπε οι θαμώνες των τσονταδικων τα μεσημέρια τρώμε πιτογυρα και πίνουμε μπύρεςΜεσημέρι λίγο μετά μόλις ανοίξει παίζει να βρεθεί τίποτα;
Συγγνώμη αν είναι άκυρη η ερώτηση μου ειμαι καινούριος εδω. Σας ευχαριστώ.

. Πιστεύω να σε κάλυψα Μεσιμερι εσύ θα είσαι εμείς πιτογυρα και μπύρες όπως λέει ο Κώστας μετά που ντερλικωνουμε πάμε και βγάζουμε τα πρώτα τα υγράΜεσημέρι λίγο μετά μόλις ανοίξει παίζει να βρεθεί τίποτα;
Συγγνώμη αν είναι άκυρη η ερώτηση μου ειμαι καινούριος εδω. Σας ευχαριστώ.
θα πας σήμερα;οταν ο αλλος εχει γουστα!!!!
Αχ Μουνακι διοπτροφορω...οταν ο αλλος εχει γουστα!!!!
Τι σχέση έχεις εσύ με τα μουνια ρε χάρη/ΧαρούλαΑχ Μουνακι διοπτροφορω...
Τι σου έκανε κοκκινομαλα ο χοντρόςαυτο!!!! και να πειτε στον χοντρο οτι αυτος με εδιωξε!!!!!!!!!!!!!!