Η μουναρα έχει ανεβάσει αγγελίες με το γαμιά της ότι θα τη στήσει σε χώρο σε airbnb εκείνη τη μέρα , άρα δεν ισχύει το σινεμά , θα τη στήσει σε χώρο Ζωγράφου Κ θα περνάμε από εκεί !!Καλημέρα σας
26/4 θα γίνει κάτι καλό , θα ανέβει αγγελία για το ακριβές μέρος ή στο σινεμά ή κάπου αλλού !![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (3 μέλη και 51 επισκέπτες)
tzuliacross!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 711
- Πόντοι
- 81
Από όσο γνωρίζω μόνο Καναπέδες καμπίνες.Καλησπέρα! Χρόνια πολλά!
Να ρωτήσω κάτι; Μπορει καποιος να κυκλοφορεί στο σινεμά γυμνός;
Αίθουσα μάλλον όχι
old.school.cowboy79
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.228
- Πόντοι
- 1.056
Βάλε και την αγγελία αν θες αδελφέ. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!Η μουναρα έχει ανεβάσει αγγελίες με το γαμιά της ότι θα τη στήσει σε χώρο σε airbnb εκείνη τη μέρα , άρα δεν ισχύει το σινεμά , θα τη στήσει σε χώρο Ζωγράφου Κ θα περνάμε από εκεί !!
Terrorist_92
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.710
- Πόντοι
- 441
Συμφωνώ φίλε!Βάλε και την αγγελία αν θες αδελφέ. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
Βάλε και την αγγελία αν θες αδελφέ. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
Τωρα στημενη για ξεφτιλισμα
Ετοιμη, στημενη η πουτανα μου σε χωρο στου Ζωγραφου για να την ξεκωλιασουμε. Σας τη δινω και τη σκιζετε μπροστα μου ενας ενας ή πολλοι μαζι. Ειναι δεμενη και αν φωναζει ή αντιδρασει την κραταω εγω και την πηδατε οπως και οσο θελετε. Μονη απαραιτητη προϋπόθεση ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Θα σας...
Συμφωνώ φίλε!
Ετοιμη, στημενη η πουτανα μου σε χωρο στου Ζωγραφου για να την ξεκωλιασουμε. Σας τη δινω και τη σκιζετε μπροστα μου ενας ενας ή πολλοι μαζι. Ειναι δεμενη και αν φωναζει ή αντιδρασει την κραταω εγω και την πηδατε οπως και οσο θελετε. Μονη απαραιτητη προϋπόθεση ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Θα σας...
Cross_Lena
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2023
- Like
- 232
- Πόντοι
- 21
Είναι ανοιχτά σήμερα?θα κατεβει κανεις σε λγ σινεμα ?
Κόκκινη λυσσα
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.286
- Πόντοι
- 446
ntaizy_crossaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2021
- Like
- 770
- Πόντοι
- 81
Τεταρτη ή Πεμπτη αξιζει να παω και να στησω κωλο ή δεν θα εχει ψυχη;
Ευχαριστούμε για την παράθεση τυπε... Θα φάει τρελό ξεκώλιασμα...Με ανανεωμένες φωτό το μωρό![]()
Ετοιμη, στημενη η πουτανα μου σε χωρο στου Ζωγραφου για να την ξεκωλιασουμε. Σας τη δινω και τη σκιζετε μπροστα μου ενας ενας ή πολλοι μαζι. Ειναι δεμενη και αν φωναζει ή αντιδρασει την κραταω εγω και την πηδατε οπως και οσο θελετε. Μονη απαραιτητη προϋπόθεση ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Θα σας...kanesex.com
Διαγραμμένο μέλος 173722
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2017
- Like
- 314
- Πόντοι
- 21
Ρε παιδιά να ρωτήσω... Εγώ πως μπορώ να κανονίσω κάτι παρόμοιο; Με πολύ ξεφτίλισμα, ξύλο και γαμήσι χωρίς όχι και δεν θέλω; Αν κάποιος με βρίσκει αξιογάμητο και γουστάρει απόλυτο παθητικό δουλάκι να μου στείλει μήνυμα παρακαλώ!
Συνημμένα
Terrorist_92
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.710
- Πόντοι
- 441
Cross ή γυναίκα είναι;;;Με ανανεωμένες φωτό το μωρό![]()
Ετοιμη, στημενη η πουτανα μου σε χωρο στου Ζωγραφου για να την ξεκωλιασουμε. Σας τη δινω και τη σκιζετε μπροστα μου ενας ενας ή πολλοι μαζι. Ειναι δεμενη και αν φωναζει ή αντιδρασει την κραταω εγω και την πηδατε οπως και οσο θελετε. Μονη απαραιτητη προϋπόθεση ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Θα σας...kanesex.com
Τεταρτη ή Πεμπτη αξιζει να παω και να στησω κωλο ή δεν θα εχει ψυ
Κοίτα Πέμπτη Παρασκευή συνήθως κάτι παίζει για καθημερινήΤεταρτη ή Πεμπτη αξιζει να παω και να στησω κωλο ή δεν θα εχει ψυχη;
Όπως βλέπεις σχεδόν γυναίκα , από τα καλύτερα σώματα κ κωλομερια που έχουμε δει ,γεννήθηκε σε λάθος σώμα αυτό το πουστρακι !Cross ή γυναίκα είναι;;;
Το Σάββατο νομίζω θα φάει πολύ καλά
jimiluna
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2024
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
μακάρι να ηταν γυναικά φιλεCross ή γυναίκα είναι;;;
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 4.130
- Πόντοι
- 456
γυναικα με πουλιCross ή γυναίκα είναι;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πεμπτη ειναι η μερα που πανε οι ασιατισσες μουναρες μην παςΤεταρτη ή Πεμπτη αξιζει να παω και να στησω κωλο ή δεν θα εχει ψυχη;
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 4.130
- Πόντοι
- 456
βρηκες μονιμο γαμια?παει χαλασε η κοινωνιαετσι για την καβλα μου!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ρε φιλε αν θες να γλυφεις τουαλετες ελα αθηναικο να τις καθαρισεις και λιγο που ειναι μες την βρωμαΡε παιδιά να ρωτήσω... Εγώ πως μπορώ να κανονίσω κάτι παρόμοιο; Με πολύ ξεφτίλισμα, ξύλο και γαμήσι χωρίς όχι και δεν θέλω; Αν κάποιος με βρίσκει αξιογάμητο και γουστάρει απόλυτο παθητικό δουλάκι να μου στείλει μήνυμα παρακαλώ!
WASP4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 938
- Πόντοι
- 361
Γαμήσι και ξύλο, με τόσες μώλωπες.ετσι για την καβλα μου!!!!
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 58K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις