Κόκκινη λυσσα
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.143
- Πόντοι
- 446
Πωωωω λυσαααααα.....γατακια!!
Αχχχ θελω να μπω στην θέση της γυναικαςγατακια!!
Ναι αλλά δεν τους βλέπω καθηλωμένους τους "γαμιαδες". Την έκαναν όπως πρέπει τη δουλειά;γατακια!!
τσίτα κάγκελο η ρώγα εντωμεταξύ....γατακια!!
Έφαγε πολλά καρότα ή έμεινε νηστική,τύπισσα;ειδα κοπελα η κροσ με μασκα κουνελακι κ ενα ολοσωμο διχτυοτο πανεμορφη κ πολυ εντυπωσιακη δνε προλαβα να τησ μιλησω !
οποια κ να εισαι συγχαρητηρια εισαι πανεμορφη !
μια ομορφη βραδυα οπωσ παντα !
Για σένα δεν μας είπες ρε τύπισσα,πόσοι σε γάμησαν σε πόσους εριξες άκυρο,αν εδιωξες τίποτα περίεργους με φόρμες και καπέλο που έπαιζαν στοίχημα στο κινητό τουςβραδυνη επισκεψη σημερα στο σινεμα οπωσ παντα πεντακαθαροσ ο χωροσ και πολυ ομορφη ατμοσφαιρα ειχε κοσμο στισ 10 που το επισκεφτηκα κ μεσα μπηκε ζευγαρι το οποιοσ εκατσε στην κεντρικη αιθουσα κ ειδανε την ταινια και μετα απο μια ωρα εφυγαν!
επισησ οταν μπηκα κ εκανα μια γυρα ειδα κοπελα η κροσ με μασκα κουνελακι κ ενα ολοσωμο διχτυοτο πανεμορφη κ πολυ εντυπωσιακη δνε προλαβα να τησ μιλησω !
οποια κ να εισαι συγχαρητηρια εισαι πανεμορφη !
μια ομορφη βραδυα οπωσ παντα !
Ισως γιατι τους εβγαλα νοκ αουτ;;;;Ναι αλλά δεν τους βλέπω καθηλωμένους τους "γαμιαδες". Την έκαναν όπως πρέπει τη δουλειά;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καυλωμενους όχι καθηλωμένους
οσοι με ξερουν γνωριζουν!!!!!!!!!Ισως γιατι τους εβγαλα νοκ αουτ;;;;
οσοι με ξερουν γνωριζουν!!!!!!!!!
εσεισ μονο ζημια ξερετε να κανετε σε ολα τα αλλα ειστε εντελωσ ασχετοι απλα προβληματικοιΓια σένα δεν μας είπες ρε τύπισσα,πόσοι σε γάμησαν σε πόσους εριξες άκυρο,αν εδιωξες τίποτα περίεργους με φόρμες και καπέλο που έπαιζαν στοίχημα στο κινητό τους![]()
βραδυνη επισκεψη σημερα στο σινεμα ειδα κοπελα η κροσ με μασκα κουνελακι κ ενα ολοσωμο διχτυοτο
αμα σου πεταγε εξω την ψωλαρα σιγα μην δεν του εδινες σημασιαοπως δνε θα σου δινα καμια σημασια εξω στο δρομο η στο σινεμα
εσυ μπορει να κανεισ κρα για το ψωλακι του εγω αυτα που εχω κανει κ εχω δει εσεισ εισατε τριχα απο αρχιδια μπαμπουινου !αρα σου πεταγε εξω την ψωλαρα σιγα μην δεν του εδινες σημασια
Της κροσοπαρεας κι εσύ τύπεΛορενα σας πάει τάπα και συνεχίζεται το κλάμα μεγάλα παιδιά
Επιβεβαιώνω... Είμαι ο ένας από τους κύριους που βγήκε νοκ άουτ... Πέρα από Καύλα , από τα καλύτερα παιδιά η κυρία...Ισως γιατι τους εβγαλα νοκ αουτ;;;;