Διαγραμμένο μέλος 235095
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 575
- Πόντοι
- 301
Είχε τίποτα καλό γυναικείο;Πρώτη μου επίσκεψη εχθές στο χώρο, ώρα που δεν είχε πολύ κόσμο.
Πολύ θετική η άποψη μου και σίγουρα θα το επισκεφτώ ξανά.
Είχε τίποτα καλό γυναικείο;Πρώτη μου επίσκεψη εχθές στο χώρο, ώρα που δεν είχε πολύ κόσμο.
Πολύ θετική η άποψη μου και σίγουρα θα το επισκεφτώ ξανά.
Τίποτα απολύτως. Ήταν και η ώρα νωρίς (4 περίπου μεσημέρι) μόνο κάτι τύποι που έπαιζαν μόνοι τους στη σάλα, εγώ πήγα καμπίναΕίχε τίποτα καλό γυναικείο;
Οκ μας έπεισες είσαι και καλά στρειτ, πάμε παρακάτωΣταματηστε να προσπαθειτε με δηθεν μηνυματα κ ερωτησεις να πιανετε κουβεντα ωστε αργοτερα να κανετε προσπαθεια μηπως κ γινει συναντηση cros με str8.Ελεος δηλαδη,στελνετε κ φωτο λες κ αλλαζουμε γνωμη
το λες για καποιο λογο αυτο τυπε η "οσα δε φτανει η αλεπου...";Οκ μας έπεισες είσαι και καλά στρειτ, πάμε παρακάτω
Και θα πας σε κάθε νήμα που έχει γκει να το γράψεις? Ας κάνει νέο αμα θέλει να πει τον πόνο τουτο λες για καποιο λογο αυτο τυπε η "οσα δε φτανει η αλεπου...";
οποιος δε συμφωνει μαζι σου δλδ ειναι κρυφοπουστρας οπωσδηποτε;
επανηλειμενα παρατηρημενο κ αποδεδειγμενο σε αγγελιες σε τσατ κ οπουδηποτε σχετικα το 99% των γκει δε σεβονται τα γραφομενα κ ενοχλουν ασκοπα ακομα κ αν λες η γραφεις ξεκαθαρα οτι δεν ενδιαφερεσαι για αντρες
σε κανει ν'αναρωτιεσαι για το ποσο απελπισμενοι ειναι
θα παει οπου τον ενοχλησαν,μη γινεσται κ εσεις πιεστικοι κ φορτικοι κ μη κανετε σα λιγουρια να μην υπαρχουν κ αντιδρασεις..Και θα πας σε κάθε νήμα που έχει γκει να το γράψεις? Ας κάνει νέο αμα θέλει να πει τον πόνο του
Πιεστικοι θα μαστε και λιγουρια δε θέλουμε καμία αξιοπρέπεια, πουτσα θέλουμεθα παει οπου τον ενοχλησαν,μη γινεσται κ εσεις πιεστικοι κ φορτικοι κ μη κανετε σα λιγουρια να μην υπαρχουν κ αντιδρασεις..
λιγη αξιοπρεπεια δλδ απο αυτη που ζηταται
δεν απαντησες ομως,για ποιο λογο τον εβγαλες πουστη;Πιεστικοι θα μαστε και λιγουρια δε θέλουμε καμία αξιοπρέπεια, πουτσα θέλουμε
Να μη μας πρήζει με άσχετα στο νήμα θέλουμε μονο
Κανει μπαμ ρε φίλε, όποιος το φωνάζει τόσο πολυ σε άσχετα νήματα κάτι φοβάται, μην του βγει το όνομαδεν απαντησες ομως,για ποιο λογο τον εβγαλες πουστη;
που το στηριζεις εχεις καποιο επιχειρημα η απλα τελικα εχω δικιο σε οτι ειπα;
κτλβ..οτι να ναι εισαι κ οτι ειπα ισχυειΚανει μπαμ ρε φίλε, όποιος το φωνάζει τόσο πολυ σε άσχετα νήματα κάτι φοβάται, μην του βγει το όνομα
Λες και δεν έχουμε δει εδώ μέσα άλλους τόσους που γράφουν τέτοια κ μετά μ στέλνουν μηνύματα "είμαι στρειτ αλλά..."
Τσουρέκια μας τα κάνεις άιντε βουλωνε κ εσυκτλβ..οτι να ναι εισαι κ οτι ειπα ισχυει
μας ζαλιζετε τ'αρχιδια οτι πρεπει να δεχομαστε τον αλλο οπως ειναι με τις ιδιαιτεροτητες τους,φωναζετε για ισοτητες κ εσεις κανετε αυτα που κοροιδευετε!
εσεις γτ δε δεχεστε τους αλλους οπως ειναι κ πρεπει να συμφωνουν δλδ μαζι σας;
τα ιδια σκατα ειστε!
δε συνεχιζω περαιτερω γτ το βρισκω ανωφελο να μιλαω με φελους
επιβεβαιωνεις οτι ειπα κ παλι..Τσουρέκια μας τα κάνεις άιντε βουλωνε κ εσυ
επιβεβαιωνεις οτι ειπα κ παλι..
οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...
ουτε επιχειρηματα ουτε λογικη ουτε να συζητησεις σοβαρα ξελιγωμενε μλκ...
εισαι το καλυτερο παραδειγμα για ολους αυτους που βγαζουν το ασχημο ονομα στους γκευ
Ήταν που δε συνεχίζεις περαιτέρω, άιντε φελεεπιβεβαιωνεις οτι ειπα κ παλι..
οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...
ουτε επιχειρηματα ουτε λογικη ουτε να συζητησεις σοβαρα ξελιγωμενε μλκ...
εισαι το καλυτερο παραδειγμα για ολους αυτους που βγαζουν το ασχημο ονομα στους γκευ
πω πω χυστηκαΤο σωστό έτσι έπρεπε να ήταν.
![]()
Sex In Cinema,Asshole Cumshot Lick Cum Ebony
Sex In Cinema,Asshole Cumshot Lick Cum Ebony, free sex videowww.xnxx.com