milfogamis
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2016
- Like
- 337
- Πόντοι
- 21
ησουνα στο gangbang μυστη?Αυτή η Όλγα....καλή της ώρα όπου να ναι....μεγάλη χυσαποθηκη
ησουνα στο gangbang μυστη?Αυτή η Όλγα....καλή της ώρα όπου να ναι....μεγάλη χυσαποθηκη
Όχι άλλα ήταν μεγάλος μύστης του μπου και πολύ καλός μου φίλος στο σχημα. Το ολγακι το έχω πάρει σε πολλά gangbang όσο εργαζόταν.ησουνα στο gangbang μυστη?
που εργαζοταν τυπε μου?Όχι άλλα ήταν μεγάλος μύστης του μπου και πολύ καλός μου φίλος στο σχημα. Το ολγακι το έχω πάρει σε πολλά gangbang όσο εργαζόταν.
Περνάω συνέντευξη τύπε μου? Στείλε μήνυμαπου εργαζοταν τυπε μου?
Λογικά λες την μελαχρινή μιλφ 40αρα περίπου... με έναν άντρα με Γιαλιά;Την Παρασκευή το βράδυ γύρω στις 10, νεαρή μαυρομάλλα στημένη στους καναπέδες δεξιά στην σάλα, τους είχε βάλει στην σειρά και την πηδούσαν στα τέσσερα, όποιος έχυνε της έδινε το προφυλακτικό και το άδειαζε στα βυζιά της και στο στόμα της, δέχτηκε πολύ πούτσα και πολλά χύσια. Εγώ την πρόλαβα στα τελευταία, δεν την γάμησα αλλά την έχυσα στο στόμα και τα κατάπιε χωρίς κανένα δισταγμό. Τέτοιες φάσεις παίζουν ΣΧΕΔΟΝ κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο. Υπάρχουν κάποιες τεράστιες καριόλες που συχνάζουν εκεί και πάνε μόνο για την καύλα τους, μόλις ικανοποιηθούν εξαφανίζονται. Φυσικά πάνω από τους μισούς εκεί μέσα είναι πισωγλέντηδες και μόνο κοιτάνε και λιγουρεύονται τις πούτσες, αλλά πάντα υπάρχουν αρκετοί που θα πηδήξουν την καριόλα. Φάσεις με γυναίκες γίνονται αλλά όχι κάθε μέρα όλη μέρα, λογικό είναι. Αλλά όταν γίνονται δεν υπάρχουν ντροπές και ενδοιασμοί, οι καριόλες θέλουν να γίνουν τσόντα και ακόμα παραπάνω και πάντα το πετυχαίνουν, αφού αυτό είναι το καταλληλότερο μέρος για να εκπληρώσεις τις φαντασιώσεις σου. Καλά γαμήσια καριόλες, ελπίζω να σας ξαναδώ.
γιατι ειναι απορρητο μυστικο του κρατους?Περνάω συνέντευξη τύπε μου? Στείλε μήνυμα
Στο χώρο της πορνείας αδερφέ. Είχε και νήμα εδώ μέσα! Ψάξε στο xhamster "ass fucking Olga" .που εργαζοταν τυπε μου?
Παρασκευή βράδυ περίπου εκείνη την ώρα ήταν 2 κροσακια παρεα αυτή που λες δεν ήτανΤην Παρασκευή το βράδυ γύρω στις 10, νεαρή μαυρομάλλα στημένη στους καναπέδες δεξιά στην σάλα, τους είχε βάλει στην σειρά και την πηδούσαν στα τέσσερα, όποιος έχυνε της έδινε το προφυλακτικό και το άδειαζε στα βυζιά της και στο στόμα της, δέχτηκε πολύ πούτσα και πολλά χύσια. Εγώ την πρόλαβα στα τελευταία, δεν την γάμησα αλλά την έχυσα στο στόμα και τα κατάπιε χωρίς κανένα δισταγμό. Τέτοιες φάσεις παίζουν ΣΧΕΔΟΝ κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο. Υπάρχουν κάποιες τεράστιες καριόλες που συχνάζουν εκεί και πάνε μόνο για την καύλα τους, μόλις ικανοποιηθούν εξαφανίζονται. Φυσικά πάνω από τους μισούς εκεί μέσα είναι πισωγλέντηδες και μόνο κοιτάνε και λιγουρεύονται τις πούτσες, αλλά πάντα υπάρχουν αρκετοί που θα πηδήξουν την καριόλα. Φάσεις με γυναίκες γίνονται αλλά όχι κάθε μέρα όλη μέρα, λογικό είναι. Αλλά όταν γίνονται δεν υπάρχουν ντροπές και ενδοιασμοί, οι καριόλες θέλουν να γίνουν τσόντα και ακόμα παραπάνω και πάντα το πετυχαίνουν, αφού αυτό είναι το καταλληλότερο μέρος για να εκπληρώσεις τις φαντασιώσεις σου. Καλά γαμήσια καριόλες, ελπίζω να σας ξαναδώ.
ΩΠΑ !!! ησουνα μεσα δλδ εκεινη την ώρα ?? Κάτσε γιατι εδω εχουμε φιδια τότε..Παρασκευή βράδυ περίπου εκείνη την ώρα ήταν 2 κροσακια παρεα αυτή που λες δεν ήταν
Ήταν 3 κροσάκια κάτω τα οποία ήρθαν μετά απο την κοπέλα, ίσως στην ώρα να μην είμαι 100% σωστός, τα κροσάκια παίζει να ήταν στις 22:00 και η κοπέλα περίπου στις 21:00, υπάρχουν κι άλλοι που το επιβεβαιώνουν άλλωστε...οι κοπέλες που έρχονται ξέρουν που πάνε, το έχουν ξανακάνει και ξέρουν τι ακριβώς θέλουν, δεν τριγυρνάνε από εδώ κι από εκεί σαν τα ζόμπι. Πάντα με κάποιον έρχονται, σύζυγος, γκόμενος, φίλος....ο οποίος συνήθως μόνο κοιτάει και τον παίζει....και στο τέλος την χύνει. Οι κοπέλες που έρχονται πάντα περνάνε τέλεια, κανείς δεν τις πιέζει να κάνουν κάτι που δεν θέλουν και τα δίνουν όλα, ότι ακριβώς βλέπουν στις τσόντες. Το ιδανικό θα ήταν να ενημερώνουν εδώ για να μαζεύουν πιο καλό κοινό...ελπίζω να αρχίσουν να γράφουν και να ανακοινώνουν την άφιξη τους και στο forum διότι αυτό το νήμα το διαβάζουν πολλοί...και καλοί.Παρασκευή βράδυ περίπου εκείνη την ώρα ήταν 2 κροσακια παρεα αυτή που λες δεν ήταν
Τα κρασάκι κάθισαν μέχρι αργά. Όντως ήταν 3 που το 1 κρασάκι έφυγε νωρίς . Βγήκε από τις κάτω καμπίνες. Ισως η κοπέλα έφυγε νωρίς. Πάντως δεν την πρόλαβα.Ήταν 3 κροσάκια κάτω τα οποία ήρθαν μετά απο την κοπέλα, ίσως στην ώρα να μην είμαι 100% σωστός, τα κροσάκια παίζει να ήταν στις 22:00 και η κοπέλα περίπου στις 21:00, υπάρχουν κι άλλοι που το επιβεβαιώνουν άλλωστε...οι κοπέλες που έρχονται ξέρουν που πάνε, το έχουν ξανακάνει και ξέρουν τι ακριβώς θέλουν, δεν τριγυρνάνε από εδώ κι από εκεί σαν τα ζόμπι. Πάντα με κάποιον έρχονται, σύζυγος, γκόμενος, φίλος....ο οποίος συνήθως μόνο κοιτάει και τον παίζει....και στο τέλος την χύνει. Οι κοπέλες που έρχονται πάντα περνάνε τέλεια, κανείς δεν τις πιέζει να κάνουν κάτι που δεν θέλουν και τα δίνουν όλα, ότι ακριβώς βλέπουν στις τσόντες. Το ιδανικό θα ήταν να ενημερώνουν εδώ για να μαζεύουν πιο καλό κοινό...ελπίζω να αρχίσουν να γράφουν και να ανακοινώνουν την άφιξη τους και στο forum διότι αυτό το νήμα το διαβάζουν πολλοί...και καλοί.
Ότι σου είπε ο συναγωνιστής @gamawmetiskaltses πλέον δεν εργάζεται όμως αν ψάξεις εδώ μέσα θα βρεις και νήμα και φωτογραφίες της και τα πάντα. Χαιρετώγιατι ειναι απορρητο μυστικο του κρατους?
Η μαγκι εψαχνε ατομα για να τα ξεφτυλισει με οποιο τροπο αρκει να ειναι της ιδιας φασης και να το γουσταρουν. Θελει να τους εχει υποτακτικους. Ως και το λα κολαν δαχτυλιαζε και βαραγε μεχρι που αυτος ξενέρωσε της τα χωσε και εφυγεEρωτηση για τους γνωστες η μαγκι οταν παει κανει μονο bdsm και παιχνιδια με τον σκυλο της η παιζει και με αλλους στο σινεμα ή μονο ματι ξερουμε?
Ως και το λα κολαν δαχτυλιαζε και βαραγε μεχρι που αυτος ξενέρωσε της τα χωσε και εφυγε
τις υπολοιπες μερες τα μοντελα απτην επαρχια και οι ασιατισες εχουν ρεποΤέτοιες φάσεις παίζουν ΣΧΕΔΟΝ κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο.