VasilhsCm
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 603
- Πόντοι
- 81
ήταν αισθητή η απουσία σου τίποτα παραπάνωγια πες..![]()
ήταν αισθητή η απουσία σου τίποτα παραπάνωγια πες..![]()
πες μου αν εχεις χρονο λιγο περιληπτικα τι κανανε στον κωστακη εφαγε ξυλο?? Τι εγινε ακριβως?
Καλά χριστούγεννα για αρχή μανταμ μάγκι..κερνάς καφέ??για πες..![]()
επίσης καλα χριστουγεννα...και μεχρι εκει ..το υπόλοιπο δεν με αφορα..Καλά χριστούγεννα για αρχή μανταμ μάγκι..κερνάς καφέ??
Η μαγκιά θα παραμείνει βλάκα, έστω κι αν έφαγα πόρτα στο σινεμά. Τραβα να το πανηγυρίσεις αυνανα με τα ξένα κόλλυβα. Καλές γιορτές σε σένα και την χούφτα σουΚωστάκηηηηη, σε πειραξανε????
Τελικά ρε μάγκα, η πολλή μαγκιά σου βγήκε σαν κλανια από τον ξεκωλιασμενο σου κωλο. Ο,τι και να λες από δω και πέρα, θα είσαι πάντα αυτός ο κουραδομαγκας που ξεφτιλιστηκε δημόσια από κοντά και θα γελάνε μαζί σου όλοι. Για πάντα! Κρίμα.
Χαχαχαχαχα, με διασκεδάζεις Κωστάκη μου. Και πάντα θα με διασκεδάζει το ότι σε ΞΕΦΤΙΛΗΣΑΝ έτσι σαν κρυφη πουτανα θρασυδειλη που είσαι!Η μαγκιά θα παραμείνει βλάκα, έστω κι αν έφαγα πόρτα στο σινεμά. Τραβα να το πανηγυρίσεις αυνανα με τα ξένα κόλλυβα. Καλές γιορτές σε σένα και την χούφτα σου![]()
Κρίμα που δεν σε φώναξαν να πάρει μια ακόμη χαρά η κωλοτρυπιδα σου. Κάτσε τώρα να το χαρείς με την χούφτα σου,ξεκ@λιαρη.Χαχαχαχαχα, με διασκεδάζεις Κωστάκη μου. Και πάντα θα με διασκεδάζει το ότι σε ΞΕΦΤΙΛΗΣΑΝ έτσι σαν κρυφη πουτανα θρασυδειλη που είσαι!
*αυνανας εγώ, ΜΑΛΑΚΑΣ κι εσύ, όπως παραδέχθηκες δημόσια κλασμένος με το σκατο στην κάλτσα
Κωστάκη μου ό,τι και να πεις, είσαι και επίσημα η ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ που ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ από κοντά.Κρίμα που δεν σε φώναξαν να πάρει μια ακόμη χαρά η κωλοτρυπιδα σου. Κάτσε τώρα να το χαρείς με την χούφτα σου,ξεκ@λιαρη.
Χάρηκες τώρα, άντε ξαναβάλε το δάκτυλο στον κ@λο πουτσαρα-πουσταρα,Κωστάκη μου ό,τι και να πεις, είσαι και επίσημα η ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ που ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ από κοντά.
Το ξέρεις ότι αυτή η ξεφτίλα, που σε έκαναν ρόμπα και να μυξοκλαις κλασμένος από φοβο, θα σε συνοδεύει για ΠΑΝΤΑ,ε???
Je suis KOSTAKIS.
(Ελπίζω να μη σε άφησαν και εγκυο, να μην έχυσαν μεσα)
μωρη λουλου,ξεφωνμενη, οχι μονο σου απαγορευσαν την εισοδο,Χάρηκες τώρα, άντε ξαναβάλε το δάκτυλο στον κ@λο πουτσαρα-πουσταρα,
κι άλλη φορά να το γράφεις σωστά το Νικ σου. Je suis poustaras ένας αγαμητος μαλακας και χαίρομαι που έδιωξαν τον Κωστάκη από το σινεμά.
Copy paste το ίδιο μήνυμα ρε Άκη μαλακακημωρη λουλου,ξεφωνμενη, οχι μονο σου απαγορευσαν την εισοδο,
ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ,ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ???
ελεγες τοσα και τοσα για τη ΜΑΓΚΥ κιαι μετα εγραψες " ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΑΓΚΥ".Ρε γελοιε εχεις μουτρα και μιλας?σε ξεφτιλισε μια γυναικα ρε ζωο και καλα σου εκανε,
μια ζωη ειρωνια και τσαμπουκα απο το πληκτρολογιο ησουν....αν μπορεις ξανατραμπουκισε την Μαγκυ, εκει θα σε παραδεχτω μωρη λινατσα
βουλωστο λοιπον οριστικα, χωσε το ηλιθιο κεφαλι σου στη λεκανη και τραβα το καζανακι μαλακα ξεφτιλισμενε!!!!χαχαχαχα
Πως λέμε "μύρισε Ελλάδα", εδώ "μύρισε Χριστούγεννα", αγάπη μόνο![]()
ξεκαβαλα απο τα αρχιδια του κωστακη και παμε παρα κατω ..μωρη λουλου,ξεφωνμενη, οχι μονο σου απαγορευσαν την εισοδο,
ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ,ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ???
ελεγες τοσα και τοσα για τη ΜΑΓΚΥ κιαι μετα εγραψες " ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΑΓΚΥ".Ρε γελοιε εχεις μουτρα και μιλας?σε ξεφτιλισε μια γυναικα ρε ζωο και καλα σου εκανε,
μια ζωη ειρωνια και τσαμπουκα απο το πληκτρολογιο ησουν....αν μπορεις ξανατραμπουκισε την Μαγκυ, εκει θα σε παραδεχτω μωρη λινατσα
βουλωστο λοιπον οριστικα, χωσε το ηλιθιο κεφαλι σου στη λεκανη και τραβα το καζανακι μαλακα ξεφτιλισμενε!!!!χαχαχαχα