tzuliacross!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 506
- Πόντοι
- 21
Μήπως ήθελες να γράψεις να ενημερώσουμε?Κάποια ενημέρωση
Μήπως ήθελες να γράψεις να ενημερώσουμε?Κάποια ενημέρωση
Ελπίζω πρωί καθημερινή που μπορώ να πάω με ακόμη μια φίλη μου Κρος να γίνει κάτι.
Ναι καύλα μουΜήπως ήθελες να γράψεις να ενημερώσουμε?
Εννοείται ότι θα ενημερώσουμε και θα σας περιμένουμε με στημένα κολαρακιαΚάποια ενημέρωση
Όχι έκανε 2-3 βόλτες σε όλο το χώρο και μετά άραζε στην είσοδο στο αφεντικόΚαι τι έκανε τύπε μάζεψε εκει το τσούρμο και τους έκανε φετιχιστικά παιχνίδια ;
Θα έρθεις εσύ πρωί καθημερινή?Ναι καύλα μου
Όχι έκανε 2-3 βόλτες σε όλο το χώρο και μετά άραζε στην είσοδο στο αφεντικό
Μου αρεσει που απαντας με ενδιαφερον σε αυτον τον χειρολελεκα.αληθεια ? τηs απαγορεψανε την εισοδο ?
Να προσθέσω ( δεν ξέρω αν κάποια από τις 2 είναι εδώ μέσα) ότι οι κοπέλες που εξυπηρετούν στο ταμείο και η άλλη που ήρθε αργότερα είναι αυτές που πρέπει να είναι, ώστε οι πελάτες να νιώθουν άνετα και με τον αισθησιασμό που πρέπει να έχει μία κοπέλα σε κατάστημα πού προσφέρει αισθησιακές εμπειρίες.13.40 περίπου έφτασα στους καναπέδες γαμιοταν ζευγάρι και δίπλα ένας άλλος που πότε τον έπαιζε πότε του τον έπαιζε η γκόμενά, τελικά ο δικός της έχυσε μέσα και ο άλλος πάνω στο αριστερό της κωλομερι, χαλβαδιαζαμε για αρκετή ώρα 2-3 μήπως την πάρουμε σειρά αλλά τίποτα. Αυτή έμεινε με το στρινγκ και χαλαρωσαν με τον δικό της...αυτός κάποια στιγμή κοιμήθηκε...οι υπόλοιποι της αναμονής πηγαινοερχοντουσαν, εγώ σταθερά εκεί όταν τεντωσε τα πόδια της πάνω στο μπράτσο του καναπέ ακούμπησα το σκληρό μού καυλι πάνω τους... διακριτικά τα τράβηξε όχι αγενως. Τελικά έφυγαν χωρίς να γίνει κάτι άλλο.... κατά τα άλλα λίγος κόσμος από 13.40 μέχρι 17.008
Τα κλασσικά κάτι πιπες κάτι γαμησια από τα γνωστά....
Τι εννοείς τον τελευταίο καιρό? Γιατί ο χρόνος πάντα ήταν και είναι σχετική έννοιαΑπό τις ενημερώσεις στο νημα βλέπω ότι τον τελευταίο καιρό αυξήθηκαν τα ζευγάρια
ΜισκινηΘα πάει κανείς σήμερα?
What?Μισκινη
τι παιχτηκε ακριβως μυστη?Σημερα κατα τις 7 επαιξε δυνατή φαση με ζευγάρι στο ισογειο στο διάδρομο αριστερα στη πρωτη καμπίνα. Πέρασε καλά αρκετός κόσμος . Πάντα τετοια!
Πολύ ωραίο γκομενάκι μονο με τα τακούνια του γαμήθηκε με τον δικο της και καμια 5αρια άλλους στο διάδρομο στο ισόγειο. Κανά μισάωρο πρέπει να κράτησε η όλη φάση. Κατα τ αλλα αρκετός κόσμος και κίνηση.τι παιχτηκε ακριβως μυστη?