kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.831
- Πόντοι
- 13.515
Βαρέθηκες την πλαστικια τύπεΨάχνω για μετά τις 00 00 γυναικείο στοματακι να του αδειάσω την ένταση της εβδομάδας
![]()
Βαρέθηκες την πλαστικια τύπεΨάχνω για μετά τις 00 00 γυναικείο στοματακι να του αδειάσω την ένταση της εβδομάδας
![]()
Εσύ μάλλον θες και άλλες φάπες
ειναι μεγαλη η σειρα τυπε...με καλεσε να παω να κανω την δουλα του πριν καμια 10 μερες και ολα τα συναφή με τις μαγκιες αλλα πουθενα το μωροΕσύ μάλλον θες και άλλες φάπες
Πάρε το ζουλαπι την @Magi να σε συνοδέψει να τις αρπαξετε παρέα.Εσύ μάλλον θες και άλλες φάπες
Το ξέρω όποτε του λέω να βρεθούμε κάνει την κόταειναι μεγαλη η σειρα τυπε...με καλεσε να παω να κανω την δουλα του πριν καμια 10 μερες και ολα τα συναφή με τις μαγκιες αλλα πουθενα το μωρο
Εγώ μόνος μου είμαι δεν θέλω παρέα. Σαν εσένα με τα ζομπι σου.Πάρε το ζουλαπι την @Magi να σε συνοδέψει να τις αρπαξετε παρέα.
Εκεί που δεν εμφανίστηκες ρε τύπισσα. Στην φαπα σ έχω τόσες σελίδες εδώ μέσα και γουστάρω και γουστάρεις.που ρε κοστακη ..
Με εμένα θα έχεις θέμα μπρο... Μην ξανασχοληθεις μαζί μου όπως σε γράφω κανονικά στα αρχιδια μου και εγώ.Εκεί που δεν εμφανίστηκες ρε τύπισσα. Στην φαπα σ έχω τόσες σελίδες εδώ μέσα και γουστάρω και γουστάρεις.
ακομα κανεις την παλαβη ...η δεν εχεις ιδεα τι παπαρια εκανες ...διαβασε το πμ που σου εστειλα ...ετσι γινονται οι δουλειες ..οταν δεν εισαι χεστης...το να μου κανεις τον νταη εδω δεν μου λεει κατιΕκεί που δεν εμφανίστηκες ρε τύπισσα. Στην φαπα σ έχω τόσες σελίδες εδώ μέσα και γουστάρω και γουστάρεις.
Δε σου ζήτησε κανείς να κάνεις το σπόνσορα πόσο μάλλον όταν δεν ξέρεις τι θέλει κάποιος.
Γιατί ρε τύπε, τι είσαι εσύ που δεν δέχεσαι σχόλια σ ένα θρεντ.Με εμένα θα έχεις θέμα μπρο... Μην ξανασχοληθεις μαζί μου όπως σε γράφω κανονικά στα αρχιδια μου και εγώ.
Το βλέπω τύπισσα, κάθε μέρα στο κλάμα είσαι και σπαμαρεις σε όποιο θρεντ γράφω.ακομα κανεις την παλαβη ...η δεν εχεις ιδεα τι παπαρια εκανες ...διαβασε το πμ που σου εστειλα ...ετσι γινονται οι δουλειες ..οταν δεν εισαι χεστης...το να μου κανεις τον νταη εδω δεν μου λεει κατι
γραφεις ιστορια εισαι ο μαλεας που απηλει και προσβαλει και μετα την παλαβη ...μην μασας εχω καλο βιογραφικο και θα σε φερω στην ευθειαΓιατί ρε τύπε, τι είσαι εσύ που δεν δέχεσαι σχόλια σ ένα θρεντ.
Το βλέπω τύπισσα, κάθε μέρα στο κλάμα είσαι και σπαμαρεις σε όποιο θρεντ γράφω.
Αν δεν είχες μυαλό αμοιβαδας θα καταλάβαινες ότι εδώ δεν μπαίνω για να ασχοληθώ μαζί σου όπως πάρα πολλοί. Το αν κάνουν καλά δεν έχει σημασία.Γιατί ρε τύπε, τι είσαι εσύ που δεν δέχεσαι σχόλια σ ένα θρεντ.
Κόψε το σπαμαρισμα τύπισσα, τώρα απαντάς και για άλλο προφίλ. Τόσο πολύ πονάς.γραφεις ιστορια εισαι ο μαλεας που απηλει και προσβαλει και μετα την παλαβη ...μην μασας εχω καλο βιογραφικο και θα σε φερω στην ευθεια
Καλά κάνεις και δεν ασχολείσαι τύπε. Αν δεν το πρόσεξες μια τύπισσα πρόλαβε και απάντησε εκ μέρους σου.Αν δεν είχες μυαλό αμοιβαδας θα καταλάβαινες ότι εδώ δεν μπαίνω για να ασχοληθώ μαζί σου όπως πάρα πολλοί. Το αν κάνουν καλά δεν έχει σημασία.
Άσε με στην ησυχία μου και όλα καλά. Γράφεις αυτό με τα ζόμπι συνέχεια σαν αυτιστικός. Και οι αυτιστικοί κάποια στιγμή θα σταματούσαν. Έλεος ρε αγοράκι μου (στο μυαλό).
Ρε πανιβλακα δεν με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι. Σου είπα κάτι και απλά κάντο. Δόξα τω θεώ ασχολούνται άλλοι με την μαλακια που σε δέρνει.Καλά κάνεις και δεν ασχολείσαι τύπε. Αν δεν το πρόσεξες μια τύπισσα πρόλαβε και απάντησε εκ μέρους σου.
το πμ να διαβασεις ...μα καλα δεν ξερεις ελληνικα άλλος γραφει για εσεναΚόψε το σπαμαρισμα τύπισσα, τώρα απαντάς και για άλλο προφίλ. Τόσο πολύ πονάς.
Ρε βλαμμένε, η άλλη έγραψε για σένα αλλά ούτε αυτό σε πειράζει. Παυσίπονο κι εσύ.Ρε πανιβλακα δεν με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι. Σου είπα κάτι και απλά κάντο. Δόξα τω θεώ ασχολούνται άλλοι με την μαλακια που σε δέρνει
Τι σε νοιάζει τι κάνει η άλλη, εσύ παραθέτεις μυνήματα μου. Λογικά οι γονείς πρέπει να σε βαρουσαν πολύ μικρό. Τέτοιο μπετοβλακα δεν έχω ξαναδεί εδώ και μου έχουν στείλει πολλοί...Ρε βλαμμένε, η άλλη έγραψε για σένα αλλά ούτε αυτό σε πειράζει. Παυσίπονο κι εσύ.
Έγινε τύπε, πάντως θα έκανες ωραίο ζευγάρι με την @Magi έχω καταλάβει ότι ταιριάζετε. Θα ήθελα βέβαια και την γνώμη από τους υπόλοιπους μύστες.Τι σε νοιάζει τι κάνει η άλλη, εσύ παραθέτεις μυνήματα μου. Λογικά οι γονείς πρέπει να σε βαρουσαν πολύ μικρό. Τέτοιο μπετοβλακα δεν έχω ξαναδεί εδώ και μου έχουν στείλει πολλοί...