Georgekor84
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.596
- Πόντοι
- 206
Θα έρθουμε σε λίγο με μια κοπέλα ελπίζω να της αρεσει.

οι υποστηρικτες των ζομπι θα ειναι ετοιμοι για την συναντησηθέλει ένα meet να ξεχαρμανιασει η κατάσταση νομίζω..
Τύπε πως περάσατε,της άρεσε τελικάΘα έρθουμε σε λίγο με μια κοπέλα ελπίζω να της αρεσει.
Σε γενικές γραμμές καλά ήταν λίγος κόσμος …Τύπε πως περάσατε,της άρεσε τελικά![]()
Για ξεχαρμανιασμα περαστικων το πιο καλο σημειο ειναι το Μετρο της Ομονοιας. Σε λαθος νημα εισαι.Αυριο απο τις 1800 το απογευμα θα παω ,με γυνακειο σετακι εσωρουχα,στησιμο για πιπα κωλο,για ξεχαρμανιασμα περαστικων.
Κλασσικος μ@λακαςοι υποστηρικτες των ζομπι θα ειναι ετοιμοι για την συναντηση
![]()
Του αφεντικού κ εσυ ε;;Πολύ ωραίος χώρος και γίνεται ωραίο παιχνίδι….
κάθε φορά περνάω σούπερ…
Καλώς τον Πουαρό... Μην πει κανείς μια καλή κουβέντα αμέσως πάντα θα πεταχτεί κάποιος εξυπνίδης να πει την σαχλαμάρα του. Και εγώ είμαι φαν του συγκεκριμένου χώρου!!! Είμαι και εγώ του αφεντικού???Του αφεντικού κ εσυ ε;;
NAI !Καλώς τον Πουαρό... Μην πει κανείς μια καλή κουβέντα αμέσως πάντα θα πεταχτεί κάποιος εξυπνίδης να πει την σαχλαμάρα του. Και εγώ είμαι φαν του συγκεκριμένου χώρου!!! Είμαι και εγώ του αφεντικού???
τελικα αυτος ειναι το αφεντικο ? οχι το κωστακη?...τι γίνετε ρε παιδι μου καθε οροφος και αφεντικο ..ψψΚαλώς τον Πουαρό... Μην πει κανείς μια καλή κουβέντα αμέσως πάντα θα πεταχτεί κάποιος εξυπνίδης να πει την σαχλαμάρα του. Και εγώ είμαι φαν του συγκεκριμένου χώρου!!! Είμαι και εγώ του αφεντικού???
Μήπως έχω και μετοχές? Ρωτάω εσένα που τα ξέρεις όλα. Που διαβάζεις βουλωμένο γράμμα.
Τι λε ρε παιδί μου σοβαρα; Κάθε φορά;Πολύ ωραίος χώρος και γίνεται ωραίο παιχνίδι….
κάθε φορά περνάω σούπερ…
παιζει να κανετε απιστευτο γαμησι μεταξυ σας τελικα αν ποτε παιξει μια τετοια πιθανοτητα...
Κλειστό και μην το ξάνα ανοίξεις, δεν έχει καμία ανάγκη το θρεντ τις μαλακίες σουας κλείσω το παραθυρο φυσάει μαλακιες ...![]()
Ναυαγιο της ζωης ειναι ο καθυστερημενος, πιανει πατο στο βαλτο της μιζεριας του και εχει αναγκη να λερωσει με τα σκατα του.ας κλείσω το παραθυρο φυσάει μαλακιες ...![]()
θες κουβεντα σφαλιαδορεΚλειστό και μην το ξάνα ανοίξεις, δεν έχει καμία ανάγκη το θρεντ τις μαλακίες σου![]()