level-headed
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 636
- Πόντοι
- 81
Τα ρέστα μου... τα βλέπωΘα κάνεις τέτοια κέντα και θα τιμήσεις το σινεμά ?
Μόνο την ώρα δεν μας ανακοίνωσε. Αυτό και εάν είναι ελλειπή πληροφόρηση.
Τα ρέστα μου... τα βλέπωΘα κάνεις τέτοια κέντα και θα τιμήσεις το σινεμά ?
Τύπισσα θα χαλαρώσεις ακόμη καλύτερα μόλις παρτουζωθεις από τα ζόμπι και σε γεμίσουν βρώμικο σπέρμα. Εσεις που το παίζεται αφέντρες θέλετε μόνο πουτσα και ξυλο και βρισιδια όπου σας πετυχαίνουμε.Περασα για ενα γρηγορο mind game ...χαλαρο απο κοσμο οτι επρεπε για αρχαριο..φρόντισα να παω μετα της 11 το βραδυ..
Για αρχη στην αιθουσα με την τσοντα για μαθημα...μετα πανω στις καμπινες ο τυπος μεσα κλεισμενος με ανοιχτο παραθυρακι να τον παιζει και να μου λεει τι καταλαβε απο το μαθημα ενω εγω απο την εξω πλευρα ειχα ανοιχτο το φθινοπωρινο μου παλτο ειχα σηκωσει το κοντο μου φορεμα και του έδειχνα αυτο που δεν θα γευτεί ενω εκεινος ειχε κολλήσει στο τζαμι γλύφοντας την ιδεα ..αφου το διασκέδασα και ενιωσα τα υγρά μου , ανοιγω την πορτα του και του κανω νοημα να με ακολουθησει ..... τον κατεβαζω στο αγαπημενο μου glory hole οπου και τελειώνω το game ...
χαλαρώνω φουλ εκει μεσα...
κωστακι ο φερετζές με τα ζομπι ειναι αγγελουδια ...οσο για το σπερμα σου ελα να μου το δωσεις αυτοπροσώπως ...το να μου κουνας κωλαρακι απο πληκτρολόγιο ειναι ντεκαυλε..Τύπισσα θα χαλαρώσεις ακόμη καλύτερα μόλις παρτουζωθεις από τα ζόμπι και σε γεμίσουν βρώμικο σπέρμα. Εσεις που το παίζεται αφέντρες θέλετε μόνο πουτσα και ξυλο και βρισιδια όπου σας πετυχαίνουμε.
Σωστή!κωστακι ο φερετζές με τα ζομπι ειναι αγγελουδια ...οσο για το σπερμα σου ελα να μου το δωσεις αυτοπροσώπως ...το να μου κουνας κωλαρακι απο πληκτρολόγιο ειναι ντεκαυλε..
Καλά τα λες αλλά υπάρχει και η περίπτωση καπνίσματος μιας και μέσα δεν επιτρέπεται.Πέρασα με το αμάξι χτες απ' έξω πηγαίνοντας σε ένα βουλκανιζατέρ το βράδυ...
Καλά ρε τι καθόμαστε απ' έξω λες και πουλάτε προστασία ? Μη μπει κάνα ζευγάρι και το χάσετε ????
αυριο το πρωι θα παω στο ανοιγμα να παρω καμια πιπα αν θελει να αδειασει κανεις ας στειλει.
αν ειναι καποιος που ενδιαφερεται για πιπα αυριο κατα τις 12 που ανοιγει,ας μου στειλει κανα μηνυμα αν θα ερθει για να ξερω.θα γονατισω σε καμπινα και θα περιμενω με το στομα ανοιχτο να αδειασει τις πρωινες του καβλες οποιος θελει.
Έχεις γίνει γραφικούλης... όποιοι ενδιαφέρονται το κατάλαβαν. Το θρεντ τίνει να γίνει σαιτ αγγελιώναν θελει καποιος εχω το ιδιο ονομα sicasito1 και στο romeo.com
Ευχαρίστως τύπισσα, ενημέρωσε με για την επόμενη επίσκεψη σου και θα είμαι εκεί.κωστακι ο φερετζές με τα ζομπι ειναι αγγελουδια ...οσο για το σπερμα σου ελα να μου το δωσεις αυτοπροσώπως ...το να μου κουνας κωλαρακι απο πληκτρολόγιο ειναι ντεκαυλε..
τι λες για σημερα ?Ευχαρίστως τύπισσα, ενημέρωσε με για την επόμενη επίσκεψη σου και θα είμαι εκεί.
Εγώ τώρα γιατί καυλωσα;τι λες για σημερα ?
προβλεπεται μαχη. στοιχιματιζω στην μαγκιτι λες για σημερα ?
Έχεις γίνει γραφικούλης... όποιοι ενδιαφέρονται το κατάλαβαν. Το θρεντ τίνει να γίνει σαιτ αγγελιών![]()
το αγορι φορτώνει πουτσα και ξυλο για αυτο αργει να απαντησει..προβλεπεται μαχη. στοιχιματιζω στην μαγκι
τι λες για σημερα ?
περιμενω το κωστακη να ερθει να παραλαβειΕγω θα έχυνα και μονο στην ιδέα οτι μου παίρνει πίπα ενα τέτοιο ιερό τέρας του μπού και δεν κάνω πλάκα![]()
περιμενω το κωστακη να ερθει να παραλαβει
Gang ειπαμε το κωστακη και μετα θα μας γραψει τι καταλαβετύπισα θα ερχόμουν και εγω αλλά κάτι μου λέει οτι δεν είσαι ακόμη έτοιμη να αφήσεις στην άκρη το wild στυλάκι της αφέντρας που έχεις
οποτε δεν θα ταιριάξουμε ερωτικά![]()
Εισιτήριο κόψτεGang ειπαμε το κωστακη και μετα θα μας γραψει τι καταλαβε