level-headed
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 636
- Πόντοι
- 81
Για ποιο λόγο??? Για να κάνουμε αβάντα στους τζαπατζήδες και στα λιγούρια.....Στείλτε ρε μάγκες μια ειδοποίηση όταν έχει κάτι καλό.
Μπορούμε και χωρίς αυτούς
Για ποιο λόγο??? Για να κάνουμε αβάντα στους τζαπατζήδες και στα λιγούρια.....Στείλτε ρε μάγκες μια ειδοποίηση όταν έχει κάτι καλό.
Μια χαρά θυμάμαι 8.10 ήταν. Έχει μεγάλη σημασία ή ώρα για εσένα??Τι ώρα ήταν εκεί περίπου θυμάσαι ?
Μπροστά σε όλους?Τα ζόμπι περιφέρονταν πεινασμένα και χθες το βράδι στο ίδρυμα. Τελικά την πλήρωσε νεαρός γύρω στις 03:10 ο οποίος παρτουζωθηκε στον πρώτο καναπέ του πάνω ορόφου. Ο τύπος είχε τεράστια ανάγκη να φάει πουτσα και ζητούσε συνέχεια κι άλλες. Κάτι άλλο σε θηλυκό δεν πρόσεξα.
Ναι τυπε,δεν ντράπη
Χαχα τον χυσανε?Ναι τυπε,δεν ντράπηκε καθόλου![]()
Δεν ξέρω τυπε, αποχώρησα για μπουρδέλο τσάρκαΧαχα τον χυσανε?
Το κροσάκι έφαγε τίποτα ή μπα;Χθες νωρίς το βραδάκι το γνωστό μιλφ χάρισε απλόχερα ηδονή και καύλα. Μπράβο σας!!! Το κροσάκι στην δεύτερη καμπίνα διακριτικό και περιποιημένο παρότι δεν είναι το ζητούμενο μου τα κρος απλά το αναφέρω ως συμπεριφορά ότι δεν ενόχλησε με την στάση του.
Γιατί ο πρώτος είναι???με κοινό γίνονται τα καλύτεραΜπροστά σε όλους?
Την καύλα του κοίταξε ο τύπος και καλά έκανε...Μπροστά σε όλους?
Λοιπόν θα σου απαντήσω εγώ . Με την δικιά μου πήγαμε άπειρες φορές στο συγκεκριμένο μαγαζί. Η δικιά μου Δεν γουσταρε επαφές με τους υπόλοιπους παρά μόνο μάτι και για μας και για αυτούς . Το ότι το μαγαζί είχε ανάμικτο κοινό σχετικά με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός. ουδέποτε μας ενόχλησε.περασαμε καλά και μετά από κάποιους μήνες επιλέξαμε ένα άλλο παιχνίδι με την δικιά μου και πήγαμε παρακάτω.Μια ερωτηση και μην πεσετε να με φατε το εχω απορια μπορει καποιος μυστης να μου εξηγησει ποιος ο λογος να πας τσοντοσινεμα αν δεν εισαι αυτο που λεμε λιγο κουνιστος και σου αρεσει ξερετε..... Αν μαζευε τπτ κοπελες που γουσταρανε φαση η τπτ ζευγαρια που θελανε ανταλλαγη τοτε ναι. Αν οχι τοτε τι το ωραιο υπαρχει. Αν ειναι ευκολο να παντησει κανας γνησιο μυστης οπως για παραδειγμα @kostakis27
Θα κάνεις τέτοια κέντα και θα τιμήσεις το σινεμά ?Σκεφτόμαστε αύριο βράδυ να κάνουμε μια επίσκεψη ... Θα είναι κανένας αξιόλογος άντρας εκεί εκτός από τα γνωστά ζόμπι ;![]()
Μετά τις 24:00 μαζευόμαστε τα γνωστά ζόμπι τύπισσαΣκεφτόμαστε αύριο βράδυ να κάνουμε μια επίσκεψη ... Θα είναι κανένας αξιόλογος άντρας εκεί εκτός από τα γνωστά ζόμπι ;![]()