την έχω παίξει αρκετές φορές στο τσοντάδικο και δεν με ενόχλησε ποτέ κανείς (και είμαι μια χαρά τύπος, δεν είναι ότι δεν πλησιάζομαι...). Κι όποτε πήγε να πλησιάσει κάποιος παραπάνω από όσο θα γούσταρα, ήταν πάντα αρκετό ένα νόημα για να την κάνει με ελαφρά... Τώρα αν εννοείς ότι δεν θες ούτε να σε κοιτάζουν όταν τον παίζεις, μάλλον κάτι έχεις μπερδέψει. Αν δεν θες θεατές τον παίζεις σπίτι σου, αν θα τον παίξεις στο σινεμά είναι δεδομένο ότι θα έχεις και σινε-ψωλο-φιλ κοινό -οι μισοί εκεί μέσα, γι' αυτό βρίσκονται, για να παίρνουν μάτι. Οπότε όλα αυτά που λες με τα "γαμωπουστράκια" κάπως τραβάτε με κι ας κλαίω μου ακούγονται, το καλύτερο κοινό είναι για τέτοια σόου. Απελευθερώσου λοιπόν και δώσε άρτο και θέαμα στο φιλοθεάμον κοινό.
-και με αφορμή αυτό θα ήθελα να προτείνω στη διοίκηση του σινεμά, να τοποθετήσει και μια σειρά από καθίσματα -δυο, τρία φτάνουν- ακριβώς κάτω από την οθόνη, αντικριστά στα υπόλοιπα καθίσματα της πλατείας, για τους δεξιοτέχνες παίκτες που δικαιούνται Όσκαρ παιξίματος. Αλλά μην είστε απολίτιστα γαϊδούρια, άπαξ και χύσω θέλω και χειροκρότημα από τη σάλα.