SilkenFlame
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.212
- Πόντοι
- 736
Και τι γινεται παιζει η γυναικα η βλεπει 10 ζομπι πανω απο το κεφαλι της για πειτε σκηνικα?Αρκετές φορές έχει τύχει
Και τι γινεται παιζει η γυναικα η βλεπει 10 ζομπι πανω απο το κεφαλι της για πειτε σκηνικα?Αρκετές φορές έχει τύχει
Αν δεν βαριεσαι, υποθετικα παντα, αν εχεις ορεξη, κανε ενα διαβασμα σε προηγουμενες σελιδες και θα σου καλυψουν τις περισσοτερες αποριες σου!Και τι γινεται παιζει η γυναικα η βλεπει 10 ζομπι πανω απο το κεφαλι της για πειτε σκηνικα?
κοιτα δεν το λεω με ειρωνια να γυρισω σελιδες αλλα ρε man ειναι 700 σελιδες τι να πρωτοδιαβασω απο που να ξεκινησω. Κατατοπισε με αν ξερεις περιπου αν εχει γινει παρομοια ερωτησηΑν δεν βαριεσαι, υποθετικα παντα, αν εχεις ορεξη, κανε ενα διαβασμα σε προηγουμενες σελιδες και θα σου καλυψουν τις περισσοτερες αποριες σου!
Αν βαριεσαι, δεν πειραζει, θα καταλαβουμε οτι εισαι ακομη ενας εξυπνιδης που για να σπαταλησει την ωρα του, εχει τετοιες αποριες, γελωντας πισω απο το πληκτρολογιο του!
οκ γυρισα και κοιταξα ειδα πανε πολλα cros και πουστηδες και καποιοι γινονται και ενοχλητικοι και πιανουν πουτσες και τετοια αυτο που θελω να ρωτησω ποια ειναι η καταλληλη ωρα που υποθετικα ισως μαζεψει καμια τυπισσα η κανα ζευγαρι και σε ποιο απο ολα ειναι το καλυτερο. Σκεφτομαι να παω ενα 70% ενα 30% φοβομαι ισως παω κοψω κινηση και αν δεν μου αρεσει φυγω. Παντως αν εχω 1% πιθανοτητες να δω κοπελα η ζευγαρι και 99% πακι,πουστηδες η cross δεν παω καθολου. Για πειτε γνωμηΑν δεν βαριεσαι, υποθετικα παντα, αν εχεις ορεξη, κανε ενα διαβασμα σε προηγουμενες σελιδες και θα σου καλυψουν τις περισσοτερες αποριες σου!
Αν βαριεσαι, δεν πειραζει, θα καταλαβουμε οτι εισαι ακομη ενας εξυπνιδης που για να σπαταλησει την ωρα του, εχει τετοιες αποριες, γελωντας πισω απο το πληκτρολογιο του!
Τύπε μην έρθεις καθόλου, δεν σ έχει καμία ανάγκη το τσονταδικο.οκ γυρισα και κοιταξα ειδα πανε πολλα cros και πουστηδες και καποιοι γινονται και ενοχλητικοι και πιανουν πουτσες και τετοια αυτο που θελω να ρωτησω ποια ειναι η καταλληλη ωρα που υποθετικα ισως μαζεψει καμια τυπισσα η κανα ζευγαρι και σε ποιο απο ολα ειναι το καλυτερο. Σκεφτομαι να παω ενα 70% ενα 30% φοβομαι ισως παω κοψω κινηση και αν δεν μου αρεσει φυγω. Παντως αν εχω 1% πιθανοτητες να δω κοπελα η ζευγαρι και 99% πακι,πουστηδες η cross δεν παω καθολου. Για πειτε γνωμη
Πήγαινε και κρίνε. Πάκηδες δύσκολο, αλλά όλα τα υπόλοιπα παίζουν.οκ γυρισα και κοιταξα ειδα πανε πολλα cros και πουστηδες και καποιοι γινονται και ενοχλητικοι και πιανουν πουτσες και τετοια αυτο που θελω να ρωτησω ποια ειναι η καταλληλη ωρα που υποθετικα ισως μαζεψει καμια τυπισσα η κανα ζευγαρι και σε ποιο απο ολα ειναι το καλυτερο. Σκεφτομαι να παω ενα 70% ενα 30% φοβομαι ισως παω κοψω κινηση και αν δεν μου αρεσει φυγω. Παντως αν εχω 1% πιθανοτητες να δω κοπελα η ζευγαρι και 99% πακι,πουστηδες η cross δεν παω καθολου. Για πειτε γνωμη
Μιλησε και ο ειδικος. Εσυ που ανηκεις στα υπολοιπα;Πήγαινε και κρίνε. Πάκηδες δύσκολο, αλλά όλα τα υπόλοιπα παίζουν.
Σε αυτούς που σου δίνουν σφαλιάρες.Μιλησε και ο ειδικος. Εσυ που ανηκεις στα υπολοιπα;
Σαν τις πουτσοσφαλιαρες που τρως εσυ δεν ειναι σιγουραΣε αυτούς που σου δίνουν σφαλιάρες.
Εγώ δεν τρώω "πουτσοσφαλιάρες" ή άλλα. Οπότε μην ασχολείσαι.Σαν τις πουτσοσφαλιαρες που τρως εσυ δεν ειναι σιγουρα
Μη γραφεις μαλακιες σε διαβαζει κοσμος που σε εχει γαμησειΕγώ δεν τρώω "πουτσοσφαλιάρες" ή άλλα. Οπότε μην ασχολείσαι.
Δε στέκει τίποτα από όσα λες, κανείς δε θα σε επιβεβαιώσει. Σου είπα μην ασχολείσαι.Μη γραφεις μαλακιες σε διαβαζει κοσμος που σε εχει γαμησει
Καλα περιμενε να διαβασουν τις μαλακιες που γραφεις και θα τα ακουσεις αν στεκουν η οχιΔε στέκει τίποτα από όσα λες, κανείς δε θα σε επιβεβαιώσει. Σου είπα μην ασχολείσαι.
οι γνωστοι κραχτες του ιδρυματοςΜπα κυριολεκτικά δεν τους πλησίασε κάνεις γιατί δεν έδειξαν καμία επιθυμία να παίξουν ή να κάνουν κάτι.
μετα τις 12 το βραδυ εχει ζομπι να ξερεις,κατσε απεναντι και κοιταζε ποτε θα μπει κανα ζευγαρι στο ιδρυμαοκ γυρισα και κοιταξα ειδα πανε πολλα cros και πουστηδες και καποιοι γινονται και ενοχλητικοι και πιανουν πουτσες και τετοια αυτο που θελω να ρωτησω ποια ειναι η καταλληλη ωρα που υποθετικα ισως μαζεψει καμια τυπισσα η κανα ζευγαρι και σε ποιο απο ολα ειναι το καλυτερο. Σκεφτομαι να παω ενα 70% ενα 30% φοβομαι ισως παω κοψω κινηση και αν δεν μου αρεσει φυγω. Παντως αν εχω 1% πιθανοτητες να δω κοπελα η ζευγαρι και 99% πακι,πουστηδες η cross δεν παω καθολου. Για πειτε γνωμη
δηλαδη κανεις ιδιο πορογραμμα με ολους?δεν σε εξιταρει καποιος για κατι διαφορετικο?Δε στέκει τίποτα από όσα λες, κανείς δε θα σε επιβεβαιώσει. Σου είπα μην ασχολείσαι.
Δεν κατάλαβα τι θες να πειςδηλαδη κανεις ιδιο πορογραμμα με ολους?δεν σε εξιταρει καποιος για κατι διαφορετικο?
Ποια ειναι η καλυτερη ωρα και ημερα να πας που ισως να μαζεψει καμια κοπελα η ζευγαρι. Εγω δεν ενδιαφερομαι για αλλες περιπτωσεις. Ευχαριστώ