FURLOVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2024
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Θέλω κ εγώ να με χουφτωσουυυνεεΠάντως στο downtown που έχω πάει όταν είχα αλλάξει ρούχο δεν με απαξιωναν αρκετοί ερχόντουσαν μου πιανανε τα βυζια και γινόταν φαση
Θέλω κ εγώ να με χουφτωσουυυνεεΠάντως στο downtown που έχω πάει όταν είχα αλλάξει ρούχο δεν με απαξιωναν αρκετοί ερχόντουσαν μου πιανανε τα βυζια και γινόταν φαση
Που τις έφαγες να πάμε κ εμείς καλέ??Και βροχη εφαγα και πουτσες εφαγα αλλα οχι στο σινεμα
Θέλω κ εγώ να με πάρουν τραινάκι!!χμμμ.... το παραπανω ΔΕΝ μπορω να το επιβεβαιωσω σε καμια περιπτωση!!!!
Εγω πριν 15-20 μερες που ειχα παει σαν κρος κανονικα, εφαγα τουλαχιστον 4-5 διαφορετικες πουτσες (δεν μπορω να ειμαι ακριβης στος αρθμο, γιατι ηταν λιγο δυσκολη η κατασταση!!!)
Ολα γινανε επανω στον εξωστη!! μολις ακουστηκε και κατω οτι υπαρχει κρος, μαζευτηκανε ολοι και εγινε το παρτι.....
Δεν ειδα κανεναν να απαξιωνει και να μην θελει να παρει σειρα.....
Ακριβώς. Παραλίγο να πλακώσω στα μπουκέτα ένα σίχαμα την Παρασκευή. Ένα κύττος που κυκλοφορεί με παντόφλες, χοντρός γλοιώδης. Πήγε από το πουθενά Να μου πιάσει την ψωλη μόλις μπήκα.πέρα από την πλάκα.... Γυναίκες και ζευγαρια δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα πιστεύω στο σινεμά. θα προχωρήσουν μέχρι εκεί που θέλουν. τουλάχιστον δεν έχω πετύχει κανένα ακραίο σκηνικό. ίσα ίσα περισσότερο κινδυνεύεις αν είσαι άντρας str8. πραγματικά λυσανε δεν τους δίνεις σημασία και αυτοί εκεί να σε κοιτάνε επίμονα ή να έρχονταισχετικα κοντα και να χαιδευονται μονοι τους και να σε κοιτάνε. ρε μάγκες πραγματικά δλδ δεν καταλαβαίνετε αν θέλει κάποιος να παίξει μαζί σας ή όχι. σας αρέσει να χάνετε τον χρόνο σας έτσι. σταματήστε να είστε πουστηδες πια... ήμαρτον. το ότι ερχόμαστε δεν σημαίνει πως θέλουμε να πάμε και με άντρες.
Ε, με τετοιο ονομα?Ακριβώς. Παραλίγο να πλακώσω στα μπουκέτα ένα σίχαμα την Παρασκευή. Ένα κύττος που κυκλοφορεί με παντόφλες, χοντρός γλοιώδης. Πήγε από το πουθενά Να μου πιάσει την ψωλη μόλις μπήκα.
Δάσκαλε φακιρη (άσχετο με το θεμα) αλλά σ αγαπάω. [Νο homo]Ε, με τετοιο ονομα?
Το ηξερε φαινεται...
Ζητας απο πουστηδες να μην ειναι πουστηδες?? LOL!! καλε δεν γινεται αυτο.σταματήστε να είστε πουστηδες πια... ήμαρτον.

Δώσε αναλυτικη περιγραφή τυπεΧθες το ζευγάρι που ήρθε
Τη γκόμενα την έσκισαν σε όλα τα σημεία του σινεμά
Πόση καύλα έβγαλε η γκόμενα κει έπινε και τα χυσια όλων
Γκόμενα γύρω στα 45-50Δώσε αναλυτικη περιγραφή τυπε
Θενκς :ΡΕπιτέλους και μια νορμάλ τύπισσα!!!
Τύπισσα εσύ τι γουστάρεις να κάνεις στο τσονταδικοΘενκς :Ρ
να πιει νεροΤύπισσα εσύ τι γουστάρεις να κάνεις στο τσονταδικο![]()
Γιατί ; Λογαριασμό θα σου δώσει..έχεις μπει σε όλα τα θέματα του forum και το έχεις κάνει κωλος..πεταγεσαι παντού και κάνεις τον έξυπνο ..και τρολαρεις τους πάντες ..ποιος νομίζεις ότι είσαι ..ηλίθιε, καραγκιοζακο μπαίνουμε να διαβάσουμε και να γράψουμε στο σάιτ και τσουπ πεταγεσαι σαν την πορδή και λες τις μαλακίες σου ..Τύπισσα εσύ τι γουστάρεις να κάνεις στο τσονταδικο![]()
Σ έχω ταράξει στην φαπα σε όλα τα θρεντ και ακόμα δεν χορτασες πουστρ@κο, θα σε γλενταω κάθε μέρα καθυστερημένε, πουτσ@ και ξύλο θα τρως εδώ μέσα, πάντα μπουκωμενο θα σ έχω μ@λακηστηρι του σάιτ. Έμαθες και τα τσονταδικα και ήρθες να γράψεις την μαλακια σου,τρόμπα.Γιατί ; Λογαριασμό θα σου δώσει..έχεις μπει σε όλα τα θέματα του forum και το έχεις κάνει κωλος..πεταγεσαι παντού και κάνεις τον έξυπνο ..και τρολαρεις τους πάντες ..ποιος νομίζεις ότι είσαι ..ηλίθιε, καραγκιοζακο μπαίνουμε να διαβάσουμε και να γράψουμε στο σάιτ και τσουπ πεταγεσαι σαν την πορδή και λες τις μαλακίες σου ..
Άντε μας ζαλισες βλάκα