Влезте в системата или се регистрирайте, за да прегледате
Вижте публикации, снимки и други във Facebook.
Οχι ρε..λάθος διατύπωση...πάω εγώ πχ να τον δώσω...μέσα θα έχω οπτική επαφή έστω σε επίπεδο στόματος να δω αν είναι άντρας η γυναίκα η όχι?που από ότι έχω καταλάβει φουλ του άντρα είναι εκεί..Κάτσε για να καταλάβω, εσύ δηλαδή ζητάς gloryhole με δήλωση του νόμου 105 και ταυτοπροσωπία;
Φίλε σε τρύπα τον βάζεις ότι σου κάτσει πρέπει να το αποδεχτείς αλλιώς πας παρακάτωΟχι ρε..λάθος διατύπωση...πάω εγώ πχ να τον δώσω...μέσα θα έχω οπτική επαφή έστω σε επίπεδο στόματος να δω αν είναι άντρας η γυναίκα η όχι?που από ότι έχω καταλάβει φουλ του άντρα είναι εκεί..
αδελφέ σε Glory hole πας γιατί καβλωνεις με το "άγνωστο" με αυτή την σκέψη όχι για να βλέπεις και να ξέρεις..Οχι ρε..λάθος διατύπωση...πάω εγώ πχ να τον δώσω...μέσα θα έχω οπτική επαφή έστω σε επίπεδο στόματος να δω αν είναι άντρας η γυναίκα η όχι?που από ότι έχω καταλάβει φουλ του άντρα είναι εκεί..
Αλήθεια πιστεύεις ότι υπάρχουν γκόμενες που τσιμπουκώνονται σε glory holes? Αν ίσχυε κατι τέτοιο θα έβλεπες ουρές στην Καρόλου. Γενικά και χωρίς παρεξήγηση, από αυτά που λες, είτε είσαι πολύ μικρός, είτε πολύ άβγαλτος ή και τα δύο. Δεν είναι κακό, απλά καλό είναι να ξέρεις οτι δεν σε περιμένει γκόμενα στο glory hole, αλλά ο Σάκης.Οχι ρε..λάθος διατύπωση...πάω εγώ πχ να τον δώσω...μέσα θα έχω οπτική επαφή έστω σε επίπεδο στόματος να δω αν είναι άντρας η γυναίκα η όχι?που από ότι έχω καταλάβει φουλ του άντρα είναι εκεί..
Αλήθεια πιστεύεις ότι υπάρχουν γκόμενες που τσιμπουκώνονται σε glory holes? Αν ίσχυε κατι τέτοιο θα έβλεπες ουρές στην Καρόλου. Γενικά και χωρίς παρεξήγηση, από αυτά που λες, είτε είσαι πολύ μικρός, είτε πολύ άβγαλτος ή και τα δύο. Δεν είναι κακό, απλά καλό είναι να ξέρεις οτι δεν σε περιμένει γκόμενα στο glory hole, αλλά ο
θα του δημιουργηθεί τραύμα.. μην είσαι σκληρός τόσοΑλήθεια πιστεύεις ότι υπάρχουν γκόμενες που τσιμπουκώνονται σε glory holes? Αν ίσχυε κατι τέτοιο θα έβλεπες ουρές στην Καρόλου. Γενικά και χωρίς παρεξήγηση, από αυτά που λες, είτε είσαι πολύ μικρός, είτε πολύ άβγαλτος ή και τα δύο. Δεν είναι κακό, απλά καλό είναι να ξέρεις οτι δεν σε περιμένει γκόμενα στο glory hole, αλλά ο Σάκης.
Θα πετύχεις ;)Ελπίζω να πετύχω κανα ψωλαρα σημερα το βραδάκι…
Και να μην γυρνάνε μόνο σαν ζόμπι.να κάνουν και πραξηΕλπίζω να πετύχω κανα ψωλαρα σημερα το βραδάκι…
Θα παω εγω, αν φορας κανα στρινγκο και τριβεις το κωλαρακι σου σε καμια γωνια θα σε τιμησω!Ελπίζω να πετύχω κανα ψωλαρα σημερα το βραδάκι…