Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

Kassie

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2018
Like
670
Πόντοι
81
Το Σάββατο το βράδυ την Νικόλ την ξεσκισαν παντως, με τη σειρά όσους άντεξε με την κωλαρα της Κ έκανε βόλτα μέσα στο σινεμά Κ ξεκαυλωνε κόσμο με τσιμπούκια Κ πήδημα ! Φάγαμε καλά με την κωλαρα της Μπραβο στο κορίτσι!!

niksam

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
50
Πόντοι
0
Τύπε τα έχουμε ξαναπεί μετά τις 24:00 να έρχεσαι που έχουμε μαζευτεί τα ζόμπι :rockon::rockon:, επίσης να πλένεις και το καβλι σου που και που :2funny::2funny:
γιαυτο χάλασε εδώ το σύστημα , γιατί έχουν μείνει πολλοί λαλάκες και το παίζουν έξυπνοι ... Το καυλί μου είναι πάντα καθαρό γιατί φροντίζω να τηρώ τους κανόνες υγιεινής αλλά αυτά είναι ψηλά γράμματα για πολλούς εδώμεσα που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να χλευάζουν ... όλο παπαριές είστε !!

niksam

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
50
Πόντοι
0
Για να ξενερωσει ο πιπαζτης η θα τον ειχες πολυ μικρο η πολυ βρωμερο
Ναι το ξέχασα πως οι περισσότεροι εδωμέσα είστε ψωλαράδες .... ότι ναναι είστε .... Αν ήταν βρωμερός δεν θα τον πλησίαζε καν ...

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.251
Πόντοι
456
Αυτός δεν είναι ο Νίκος με το μούσι και φοράει μάσκα μην φαίνεται πρόσωπο?η τρύπα τού εχει γίνει σαν πορτ μπαγκαζ ρε παιδιά
αυτος που οταν μπαινει στο σινεμα του φωναζουν νατος νατος ο πουστης ο μουσατος? και ελεγα τι τρεχει με τον μασκοφορο

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.251
Πόντοι
456
Ναι το ξέχασα πως οι περισσότεροι εδωμέσα είστε ψωλαράδες .... ότι ναναι είστε .... Αν ήταν βρωμερός δεν θα τον πλησίαζε καν ...
γιατι ρε λαγωνικο ειναι να μυριζει τις βρωμιαρικες πουτσες απο μακρια?

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.251
Πόντοι
456
γιαυτο χάλασε εδώ το σύστημα , γιατί έχουν μείνει πολλοί λαλάκες και το παίζουν έξυπνοι ... Το καυλί μου είναι πάντα καθαρό γιατί φροντίζω να τηρώ τους κανόνες υγιεινής αλλά αυτά είναι ψηλά γράμματα για πολλούς εδώμεσα που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να χλευάζουν ... όλο παπαριές είστε !!
τοτε θα τον εχεις μικρο η πολυ ασχημο για να ξενερωσει ο πιπατζης ,ειναι πολυ σπανιο πιπατζης να αρνηθει πουτσο ελα στο αθηναικο που δεν υπαρχουν τετοια εκει θα στον παρει σιγουρα καποιος στο στομα ,κυκλοφορουν τωρα τελευταια κατι αστεγοι ρακοσυλλεκτες και μια κρος που την λενε η βρωμουσα που σιγουρα θα σε πιπωσουν

Συμποσιος

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2019
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπερα,γνωριζει καποιος εαν αυριο θα ειναι ανοιχτος ο χωρος;

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.251
Πόντοι
456

Jannman

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2021
Like
321
Πόντοι
21
χθεσινοβραδυνη επισκεψη 21.00-23.30 ηταν αρκετα καλα αν και στην αρχη λιγο υποτονικα. επαιξαν 2 γερα σκηνικα στους καναπεδες πανω με 3 ατομα και μερικους να παιρνουν ματι, και στη συνεχεια σε καμπινα στο ισογειο με μισανοιχτη την πορτα. Γυρω στις 23.15 εσκασε ζευγαρι αρκετα εφανισιμο γυρω στα 30-35. εκατσαν σε καναπε στο ισογειο και κλασικα αρχισαν ολοι να τρεχουν απο πισω. λιγο μετα εφυγα δεν ειδα τι εκαναν.
Αν ηταν αλλος συναδελφος εκει και ειδε να μας πει...

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.251
Πόντοι
456
Το πρωί οικοδομικά και το βράδυ κλαρίνο,μαζί με τον χοντρό σεκιούριτι φίλο του ο Νίκολαρας.
1710861300457.jpeg

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.207
Πόντοι
206
Βλέπω πως κάποιοι από εσάς κράζετε άσχημα την Νικόλ αλλά εγώ ξέρω πως όταν έρχεται στο σινεμά ξεροσταλιαζετε έξω από την καμπίνα για να μπείτε να πηδήξετε με σειρά και κάποιοι από εσάς παρακαλάνε κιόλας γιατί τρώτε και άκυρα

Nikol

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
897
Πόντοι
81
Βλέπω πως κάποιοι από εσάς κράζετε άσχημα την Νικόλ αλλά εγώ ξέρω πως όταν έρχεται στο σινεμά ξεροσταλιαζετε έξω από την καμπίνα για να μπείτε να πηδήξετε με σειρά και κάποιοι από εσάς παρακαλάνε κιόλας γιατί τρώτε και άκυρα
Μωρό μου μην ασχολείσαι γιατί σίγουρα δε λένε για εμένα , απλά είναι κάποιοι που έχουν φάει άκυρο λόγω βρωμιάς η ηλικιωμένης ηλικίας
Εγώ σίγουρα δεν ήμουν αυτές τις μέρες γιατί έπαιζα στον Πειραιά που είχα καλεστεί από ζευγάρια στο γνωστό μαγαζί !!!
Κ έγινε κ χαμός ! Το ότι δε θα δείξω τη φάτσα μου στον οποιοδήποτε εκεί μέσα για εσάς σημαίνει "πικροχολα σχόλια"
Αλλά κ πάλι εγώ περνάω υπέροχα κάθε φορά κ εσείς οι λίγοι όχι :)
Φιλάκια σε ολους

sexmaniac74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
1.260
Πόντοι
201

Stories

Νέο!

Stories