sexmaniac74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 1.736
- Πόντοι
- 201
Καλησπέρα με ενδιαφέρει για εκτοςΚαλησπέρα
Ψάχνουμε με τη κοπέλα μου κάποιον για εκτός του σινεμά
Όποιος θέλει να μας στείλει μνμ.
Καλησπέρα με ενδιαφέρει για εκτοςΚαλησπέρα
Καλησπέρα φίλε αν σας ενδιαφέρει στείλτε μνμ...Καλησπέρα
και εγώ μαζί με τους πολλούς. με ενδιαφέρειΚαλησπέρα
Καλησπέρα επειδή δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα αν θες στείλε μου εσύ να τα πούμε . ευχαριστώΚαλησπέρα
Και εμένα με ενδιαφέρετε φίλε αν θες στείλε γιατί εγω δεν μπορώΚαλησπέρα
εχετε χωρο?Καλησπέρα
στο αθηναικο τωρα τελευταια συχναζουν κατι αλλοδαποι ρακοσυλλεκτες που δεν θα εχουν προβλημα να σε κατουρησουν ετσι και αλλιως δεν κατουρανε στην τουαλετα αλλα στους τοιχους του σινεμαΚαλημέρα! Για σήμερα απόγευμα ψάχνω άντρες να με ξεφτιλίσουν τελείως! Μέχρι και κατούρημα... Αν παίζει κάτι στείλτε μου μήνυμα!!!
όχι μπρο μου εδώ είμαστε μόνο για εντός σινεμά να πατε αλλουΚαλησπέρα
Να σαι καλά. Πρέπει να είσαι αυτός που γαμησα στα 4 και τα πιες. Ήσουν καλός στο πιωμαΕυχαριστω πολυ για το ξεπατωμα αν ηταν καποιοι απο εδω,
πήγαινε την. παραπονεμένη δε θα φύγει κρα θα κάνουνκαποια ενημερωση ειναι κανεις μεσα?ψηνω να φερω φιλη
λιγουροκατασταση δλδπήγαινε την. παραπονεμένη δε θα φύγει κρα θα κάνουν
απ όλα μαζεύει ο μπαξές. εσύ τι θα μάσεις τώρα είναι δικό σου θέμα.λιγουροκατασταση δλδ
απ όλα μαζεύει ο μπαξές. εσύ τι θα μάσεις τώρα είναι δικό σου θέμα.
τπτ δεν θα μασω φιλοςαπ όλα μαζεύει ο μπαξές. εσύ τι θα μάσεις τώρα είναι δικό σου θέμα.
το βλέπω κάπως περιττό τότε να την πας και να μην παίξει τίποτα. καλύτερα σπίτι. είναι για σκληροπυρινικα τα τσονταδικατπτ δεν θα μασω φιλος
μονο ματι θα αφησουμε και αν
Προσοχη τυπε μη σκισετε κανα καλτσον και οι δυο σας...τπτ δεν θα μασω φιλος
μονο ματι θα αφησουμε και αν
Φίλε αφού λες ότι δεν σε ενδιαφέρει να παίξετε με άλλους τι ρωτάς αν έχει κοσμο;καποια ενημερωση ειναι κανεις μεσα?ψηνω να φερω φιλη
Επειδή φοράς εσύ και ξέρεις, δεν σημαίνει φοράνε όλοιΠροσοχη τυπε μη σκισετε κανα καλτσον και οι δυο σας...
Να μπορέσουμε να δούμε τον χώρο άνετα φίλε, οπότε μπαίνει ζευγάρι εκεί μέσα τα ζομπι όπως τα λέτε τους ακολουθούνε αν διαβάσεις τι έχουν γράψει, τεσπα για swinger αποφασίσαμε, ευχαριστωΦίλε αφού λες ότι δεν σε ενδιαφέρει να παίξετε με άλλους τι ρωτάς αν έχει κοσμο;