ελενακρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2023
- Like
- 354
- Πόντοι
- 21
Το ίδιο σκέφτηκα..Ακαδημαικα ρωτωντας.Ανθρακοτυπος βγαινει απο το :ανθρακες ο θησαυρος?
Το ίδιο σκέφτηκα..Ακαδημαικα ρωτωντας.Ανθρακοτυπος βγαινει απο το :ανθρακες ο θησαυρος?
Αυτα να τα βλεπουν καποιοι ,που νομιζουν οτι επειδη ειμαστε κρος ειμαστε χαζεςΤο ίδιο σκέφτηκα..
Κορίτσια θα με αναγκάζετε να το διορθώσω.αυτο λέγεται sintouling (πρόσθεση συντακτικό και booling)Το ίδιο σκέφτηκα..
Κορίτσια θα με αναγκάζετε να το διορθώσω.αυτο λέγεται sintouling (πρόσθεση συντακτικό και booling)
Αχχ πόσα ξέρεις μωρό μου..Κορίτσια θα με αναγκάζετε να το διορθώσω.αυτο λέγεται sintouling (πρόσθεση συντακτικό και booling)
Αχχ πόσα ξέρει
Να βρεθούμε να το αναλύσουμε παραπάνω το θέμα και να φωνάξουμε και τη Παυλίνα αν είναι.εχετε και οι δύο δυνατά επιχειρήματα.Αχχ πόσα ξέρεις μωρό μου..
Μπορεί αύριο νωρίς απόγευμα να περάσω ...αν θέλετε..Να βρεθούμε να το αναλύσουμε παραπάνω το θέμα και να φωνάξουμε και τη Παυλίνα αν είναι.εχετε και οι δύο δυνατά επιχειρήματα.
Εγω ειμαι ντροπαλη και ξενερωτη αγαπη μου.Ευχαριστω για την φιλοφρονηση παντως.!Να βρεθούμε να το αναλύσουμε παραπάνω το θέμα και να φωνάξουμε και τη Παυλίνα αν είναι.εχετε και οι δύο δυνατά επιχειρήματα.
Τίποτα άλλο παίχτηκε ;;στις πάνω καμπίνες ;; Εκτός από τ ζευγαρι ;;Χθες όπως και κάθε βράδι μετά τις 24:00 είχαμε απαρτία τα ζόμπι. Γύρω στις 01:00 έσκασε ζευγαράκι περίπου στα 30 με καλό γκομενάκι. Κάθισαν στην πρώτη σειρά καθισμάτων και ο τυπάς την ψιλοχουφτωνε. Όλη την ώρα γελούσαν και μου φάνηκε ότι κάτι περίεργο πρέπει να είχαν παρει
. Μετά από λίγο έκαναν μια βόλτα στον πάνω όροφο όπου φυσικά τα ζόμπι τους πήραμε από πίσω και μετά πήγαν προς την είσοδο. Δεν ξέρω αν κατέβηκαν υπόγειο ή έφυγαν τελείως γιατί εγώ είχα εισιτήριο μόνο για το σινεμά
.
εχεις δικιο ειναι πολυ ασχημο οταν εχει τριχα το κωλομεριΌχι πήγα να γαμήσω και είχε κωλο σαν μαϊμού
τα ζομπι δεν ειναι χορτοφαγαΜετά από λίγο έκαναν μια βόλτα στον πάνω όροφο όπου φυσικά τα ζόμπι τους πήραμε από πίσω
Ήταν κι ένα κρος με ξανθιά περούκα σε κάτω καμπίνα την οποία πήραν αρκετοίΤίποτα άλλο παίχτηκε ;;στις πάνω καμπίνες ;; Εκτός από τ ζευγαρι ;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τίποτα άλλο παίχτηκε ;;στις πάνω καμπίνες ;; Εκτός από τ ζευγαρι ;;
Χθες όπως και κάθε βράδι μετά τις 24:00 είχαμε απαρτία τα ζόμπι. Γύρω στις 01:00 έσκασε ζευγαράκι περίπου στα 30 με καλό γκομενάκι. Κάθισαν στην πρώτη σειρά καθισμάτων και ο τυπάς την ψιλοχουφτωνε. Όλη την ώρα γελούσαν και μου φάνηκε ότι κάτι περίεργο πρέπει να είχαν παρει
. Μετά από λίγο έκαναν μια βόλτα στον πάνω όροφο όπου φυσικά τα ζόμπι τους πήραμε από πίσω και μετά πήγαν προς την είσοδο. Δεν ξέρω αν κατέβηκαν υπόγειο ή έφυγαν τελείως γιατί εγώ είχα εισιτήριο μόνο για το σινεμά
.
Πάνω αριστερά σε μια καμπίνα τι παζχτηξεΉταν κι ένα κρος με ξανθιά περούκα σε κάτω καμπίνα την οποία πήραν αρκετοί![]()