Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

bigos

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
24
Πόντοι
0
Αγοριτσακι για σήμερα κατά 3 το μεσημέρι;

Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Like
21
Πόντοι
0
To ΣΚ θα τα πουμε στο σινεμα? Κανα ζευγαρι?
266613689_657610862085951_3460500213851504054_n.jpg

info@123

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
17.171
Πόντοι
6.856
To ΣΚ θα τα πουμε στο σινεμα? Κανα ζευγαρι?
Τύπε, δεν είσαι σε gay chat room, για να ποστάρεις την ψωλή σου. Ούτε υπάρχει περίπτωση, να δει την φωτογραφία σου κάποια γυναίκα και να ψαρώσει. Εάν θέλεις εμπειρίες, πρέπει να επισκεφτείς το σινεμά.

asos 15

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2021
Like
123
Πόντοι
0
Ειναι κανεις τωρα μεσα;Μπορει να ενημερωσει κανεις αν εχει ζευγαρια;

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
544
Πόντοι
81
Μερικοί είσαστε για γέλια.... και για ποιο λόγο θα έπρεπε να ενημερώσουμε δηλαδή? για να δημιουργηθεί όχλος και να χαλάσει η φάση? Εσύ δηλαδή θα ενημέρωνες εάν ήσουν κάπου και εξελισσόταν κάτι συναρπαστικό να πλακώσει ο κάθε μπίχλας και να γίνει καφενείο?

Kraken

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2019
Like
668
Πόντοι
80
edit.Αυτά με τις ενημερώσεις χαλάσανε την φάση, ας επωφεληθεί όποιοε είναι τυχερός την συγκεκριμένη στιγμή

info@123

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
17.171
Πόντοι
6.856
Ειναι κανεις τωρα μεσα;Μπορει να ενημερωσει κανεις αν εχει ζευγαρια;
Να πληρώσουμε εμείς 12€ και εάν υπάρχει κάποιο ζευγάρι να σε ενημερώσουμε; Κάτι άλλο, θέλεις; Στο σινεμά πάμε για την καλτίλα και εάν προκύψει κάτι καλό, τότε συμμετέχουμε. Δεν πάμε με αυτοσκοπό το γαμήσι. Σταματήστε κάποιοι να είστε φυγόπονοι. Σηκωθείτε από τον καναπέ σας, βγείτε έξω στην πιάτσα και μαζέψτε εμπειρίες.

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
544
Πόντοι
81
Το κορυφαίο δε???
έγραψε λίγο παραπάνω ένας, περιγραφή από μια ωραία νύχτα στο σινεμά, γνωστός ''ειδήμων'' σε θέματα παρτούζας, swingers, σκηνικών, κλπ, κλπ, κλπ, και τον οποίο όσες φορές τον έχω πετύχει, δεν τον έχω δει να κάνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε να τον βγάλει να τον παίξει. Μόνο χαιδεύεται.
Σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως δύο εκδοχές υπάρχουν από την εμπειρία μου και νομίζω ότι συμφωνείτε και οι υπόλοιποι, ή δεν του σηκώνεται, ή τον έχει πολύ μικρό, και ο οποίος όταν εμφανίζεται και δει σκηνικό, χώνεται σαν να ήταν στην έρημο περιπλανώμενος, και διψασμένος, και που ξαφνικά ξεπροβάλλει μια λίμνη μπροστά του, και αντί να πιεί νερό, πιάνει την κουβέντα σχολιάζοντας πάνω απο τα κεφάλια των υπολοίπων, σαν την κοινή κουτσομπόλα της γειτονιάς, χασκογελάει σαν τον μαλάκα, ενίοτε βάζει και χέρι στους υπόλοιπους τάχα μου ''αφήστε το ζευγάρι να παίξει'', ή το πιο τρελό δίνει οδηγίες ακόμα και στο ίδιο το ζευγάρι!!! Άκουσον, άκουσον, λες και κάποιος τον έχρισε χωροφύλακα της φάσης.
Μιλάμε για νούμερο ολκής.......
Στο τέλος της φάσης, αυτοσυστήνεται σε όλους τους παρευρισκόμενους ''συνωμοτικά'', επιδιώκει την ανταλλαγή τηλεφώνων τόσο από το ίδιο το ζευγάρι, ώστε να το ενημερώσουν όταν θα αποφασίσουν ξανά να βρεθούν στο σινεμά, όσο και από τους υπόλοιπους με την λογική της ενημέρωσης του ενός προς τους άλλους.

Harris333

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Επίσκεψη σήμερα στις 18:00 το απόγευμα,πληρώνω 12€ φοραω βραχιολάκι παίρνω απόδειξη.Μέσα δεν έπαιζε τίποτα.Φεύγω και ξαναρχομαι στις 20:00.Βάζω το αυτοκίνητο σε πάρκινγκ,πληρώνω 5€ γιατί μετά πρεζακια τριγύρω δεν γίνεται να το αφήσεις εκτός πάρκινγκ και μπαινω ξανά στο σινεμά.Ήταν ένας κύριος μεγάλος σε ηλικία,του δείχνω το βραχιολάκι και μου λέει θέλω και την απόδειξη,την δείχνω και μου λέει πρέπει να ξανά πληρώσεις,δεν ισχυει αφού έφυγες και ξανά ηρθες.Εννοείτε πως έφυγα κατευθείαν.Ντροπή τους

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.548
Πόντοι
9.115
Επίσκεψη σήμερα στις 18:00 το απόγευμα,πληρώνω 12€ φοραω βραχιολάκι παίρνω απόδειξη.Μέσα δεν έπαιζε τίποτα.Φεύγω και ξαναρχομαι στις 20:00.Βάζω το αυτοκίνητο σε πάρκινγκ,πληρώνω 5€ γιατί μετά πρεζακια τριγύρω δεν γίνεται να το αφήσεις εκτός πάρκινγκ και μπαινω ξανά στο σινεμά.Ήταν ένας κύριος μεγάλος σε ηλικία,του δείχνω το βραχιολάκι και μου λέει θέλω και την απόδειξη,την δείχνω και μου λέει πρέπει να ξανά πληρώσεις,δεν ισχυει αφού έφυγες και ξανά ηρθες.Εννοείτε πως έφυγα κατευθείαν.Ντροπή τους
Ρε τυπε αφού παίζει και το ολοήμερο εισητηριο. Εφόσον έχεις σκοπό να μπαινοβγαίνεις αυτό πρέπει να παίρνεις.

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
544
Πόντοι
81
Ναι λογικά θα έπρεπε στις επιχειρήσεις να υπάρχει η λογική μπαίνω βλέπω και εάν παίζει κάτι καλό για τα δικά μου γούστα, μόνο τότε θα πληρώσω το κατάστημα το πάρκινγκ κοκ. Είναι απαράδεκτο να πληρώνεις προκαταβολικά.

Φυσικά δεν ξέχασε ο προλαλήσας να αναφέρει ότι ο ταμίας του ζήτησε να δει το εισιτήριο που είχε πληρώσει. Γιατί υπάρχει και η επιλογή του ολοήμερου στα 15 ευρώ που δίνει την δυνατότητα να μπεις και να βγεις όσες φορές θέλεις και που ισχύει εδώ και 1.5 χρόνο περίπου εάν θυμάμαι καλά. Και φυσικά ο πελάτης, μπορεί να πει ψέματα (που δεν λέει ποτέ) ότι δεν ενημερώθηκε από τον ταμία. Και άμα του απαντήσεις ότι υπάρχει ο τιμοκατάλογος μπροστά στο ταμείο θα σου πει και πάλι ότι δεν τον είδε. Και εάν του πεις ότι στην ιστοσελίδα της συγκεκριμένης επιχείρησης αναφέρονται ευκρινώς οι τιμές των εισιτηρίων και πάλι θα σου πει ότι δεν είχε δεδομένα για να το δει.

Άσχετο γιατί (ο πούστης) ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.

Όταν όμως θέλει να αμαυρώσει μια επιχείρηση γιατί είπαμε ο πελάτης έχει δίκιο πάντα, θα βρει και δεδομένα, και χρόνο, για να εξαπολύσει την κακία του. Και φυσικά θα είχε ενδιαφέρον να μας έλεγε ο προλαλήσας, εάν έγραψε την ίδια κριτική και για το συγκεκριμένο πάρκινγκ που ξαναπλήρωσε τα 5 ευρώ ή στις 18.00 που πήγε το άφησε απ έξω? και εάν το άφησε εκτός πάρκινγκ δεν φοβήθηκε τα πρεζάκια?

Τι σου είναι ο άνθρωπος τελικά…..

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.298
Πόντοι
216
Στο ΑΛΑΣΚΑ παλιά δεν επιτρεπόταν να μπεις. Έμπαινες μόνο όταν είχε διάλειμα μήπως και έψαχνες κάνα φίλο σου. Άλλη ώρα δεν επιτρεπόταν να μπεις κατά την διάρκεια της προβολής.
Τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα.

info@123

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
17.171
Πόντοι
6.856

Stories