Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.040
Πόντοι
746
μακαρι να σου κατσει φαση και να περασεις καλα
Τίποτα μόλις έφυγα βαρέθηκα, είχε και πολύ ζεστή, και πρεζακια , και άρωμα του Κούβα και την έκανα, βγήκε από μέσα ένας μύστης βυτίο, και με κοίταζε, και των πέρασα για πουστρακι και έφυγα, πάει το υδρημα δυστυχώς πέθανε τώρα είναι το στέκι για πουστηδες δροσερούς μερακλήδες

pablo michel

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2021
Like
475
Πόντοι
21
Eλατε ρε μην σας παιρνει απο κατω, (Φατσεα μην ξενερωνεις) ακομα Αυγουστος ειναι, υπομονη θελει.

xymadio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2022
Like
54
Πόντοι
0
Νέος εδώ. Παλιός στο Adult. Έχω να πάω πριν τον κόβιντ όμως. Τι κόσμο μαζεύει μετά την ανακαίνιση;

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.040
Πόντοι
746
Νέος εδώ. Παλιός στο Adult. Έχω να πάω πριν τον κόβιντ όμως. Τι κόσμο μαζεύει μετά την ανακαίνιση;
Πουστηδες δροσερούς μερακλήδες έφυγαν οι υπόλοιποι μύστες ηδονοβλεψίες, γιατί σπάνια πατάει ζευγάρι, άσε που έχει καταντήσει να είναι ποίο ακριβο από το village cinemas στο Ρέντη, που στο Ρέντη παίζει να δείς κανένα μουνι, αλλά δεν παίζει ταινίες πορνό, για αυτό δεν είναι τού νήματος θέμα, γενικά μύστη αν είσαι παρταολας τράβα θα περάσεις σούπερ, Άν είσαι συντήρητικος, και χαμηλών τόνων πηγενε σε ένα swinger club

Semis35

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2017
Κριτικές
1
Like
173
Πόντοι
1
Σιγα σιγα μαζευει ξανα κοσμο τωρα που μπαινει Σεπτεμβρης

lust4all

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2016
Like
294
Πόντοι
20
@John Fatseas και να θέλει να πατήσει γυναίκα ή ζευγάρι, με αυτά που γράφεις εδώ, δεν θα το κάνει. Και προφανώς αυτός είναι ο σκοπός σου επειδή προφανώς έχεις προσωπικά με τον ιδιοκτήτη. Γιατί αν ήθελες να δεις ζευγάρι, δεν θα τους απέτρεπες 24 ώρες το 24ωρο.
Όμως ρε αδερφέ, να σου πω κάτι όσο πιο ευγενικά μπορώ? Μας έχεις ζαλίσει τα αρχίδια... Get a life!

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.635
Πόντοι
266
Πουστηδες δροσερούς μερακλήδες έφυγαν οι υπόλοιποι μύστες ηδονοβλεψίες, γιατί σπάνια πατάει ζευγάρι, άσε που έχει καταντήσει να είναι ποίο ακριβο από το village cinemas στο Ρέντη, που στο Ρέντη παίζει να δείς κανένα μουνι, αλλά δεν παίζει ταινίες πορνό, για αυτό δεν είναι τού νήματος θέμα, γενικά μύστη αν είσαι παρταολας τράβα θα περάσεις σούπερ, Άν είσαι συντήρητικος, και χαμηλών τόνων πηγενε σε ένα swinger club
1 πώς ξέρεις ότι σπάνια περνάει ζευγάρι;
Τόσες ώρες που είναι ανοιχτό κανείς δεν ξέρει
Εκτός πιθανόν από τον ιδιοκτήτη
Και κάθε ταμία στη βάρδια του

2 τι σχέση έχουν τα τσόντοσινεμά ειδικού σκοπού όπως το ανταλτ με τα απλά καθημερινά σινεμά;

3 μιλάς για κόστος
Ο άνθρωπος είναι μόνος του
Δεν είναι ζευγάρι
Για να πάει σε swingers σαν μόνος του θα ξηλωθεί άγρια

4 το καλύτερο είναι το τελευταίο
Όλοι οι συντηρητικοί και χαμηλών τόνων μπορούν να πηγαίνουν στα swingers
Με ξεπερνά

5 είναι σαφής η αντιπάθεια προς τον ιδιοκτήτη
Αλλά το παρακάνεις

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.040
Πόντοι
746
1 πώς ξέρεις ότι σπάνια περνάει ζευγάρι;
Τόσες ώρες που είναι ανοιχτό κανείς δεν ξέρει
Εκτός πιθανόν από τον ιδιοκτήτη
Και κάθε ταμία στη βάρδια του

2 τι σχέση έχουν τα τσόντοσινεμά ειδικού σκοπού όπως το ανταλτ με τα απλά καθημερινά σινεμά;

3 μιλάς για κόστος
Ο άνθρωπος είναι μόνος του
Δεν είναι ζευγάρι
Για να πάει σε swingers σαν μόνος του θα ξηλωθεί άγρια

4 το καλύτερο είναι το τελευταίο
Όλοι οι συντηρητικοί και χαμηλών τόνων μπορούν να πηγαίνουν στα swingers
Με ξεπερνά

5 είναι σαφής η αντιπάθεια προς τον ιδιοκτήτη
Αλλά το παρακάνεις
Μύστη συνάδελφε, δεν έχω αντιπάθεια προς τον ιδιοκτήτη,προς θεού, πυστευω ότι είναι υπερβολικά ακριβό το σινεμά για ένα ζευγάρι,αν συμπεριλάβουμε και τα έξοδα του πάρκινγκ, εκτός και αν έρθουν με το μέτρο η ταξί, αλλά ένα ζευγάρι μύστη συνάδελφε ποίο φθηνά θα τού έρθει αν πάει σε swinger club, παρά στο υδρημα της Καρόλου, και το υδρημα δυστυχώς έχει φτιαχτεί για τους μύστες γκέι, και αυτό φενετε και από έξω στην πόρτα που έχει το ουράνιο τόξο, γνώστης διοργάνωσης, και εντός του υδρηματος,με το χώρο που έχει διαμορφωθεί, και έχει χάσει την λάμψη του άλλοτε, adult theaters, με το μπαρ, και τα έξτρα στα μηχανήματα, και το εισιτήριο εισόδου στα 7 ευρω, είπαμε να το ανεβάσει, άλλωστε τα πάντα ανεβενου, αλλά όχι και τόσο,μια καλή τιμή θα ήταν 9 ευρώ,με ολοήμερη πρόσβαση, όχι 15 ευρώ, ελεος, εγώ επιλέγω πλέον το swinger's φίλε μου με τα ποτάκια μου, και ας έχει 80 ευρώ εισιτήριο, μια φορά στους 2 μήνες πηγενω

lust4all

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2016
Like
294
Πόντοι
20
Μύστη συνάδελφε, δεν έχω αντιπάθεια προς τον ιδιοκτήτη,προς θεού, πυστευω ότι είναι υπερβολικά ακριβό το σινεμά για ένα ζευγάρι,αν συμπεριλάβουμε και τα έξοδα του πάρκινγκ, εκτός και αν έρθουν με το μέτρο η ταξί, αλλά ένα ζευγάρι μύστη συνάδελφε ποίο φθηνά θα τού έρθει αν πάει σε swinger club, παρά στο υδρημα της Καρόλου, και το υδρημα δυστυχώς έχει φτιαχτεί για τους μύστες γκέι, και αυτό φενετε και από έξω στην πόρτα που έχει το ουράνιο τόξο, γνώστης διοργάνωσης, και εντός του υδρηματος,με το χώρο που έχει διαμορφωθεί, και έχει χάσει την λάμψη του άλλοτε, adult theaters, με το μπαρ, και τα έξτρα στα μηχανήματα, και το εισιτήριο εισόδου στα 7 ευρω, είπαμε να το ανεβάσει, άλλωστε τα πάντα ανεβενου, αλλά όχι και τόσο,μια καλή τιμή θα ήταν 9 ευρώ,με ολοήμερη πρόσβαση, όχι 15 ευρώ, ελεος, εγώ επιλέγω πλέον το swinger's φίλε μου με τα ποτάκια μου, και ας έχει 80 ευρώ εισιτήριο, μια φορά στους 2 μήνες πηγενω
Ξέρεις πόσες φορές μας τα χεις πει αυτά ρε μπαγλαμά? Μας τα χεις κάνει τσουρέκια λέμε και κάθε φορά γράφεις τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια...

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.040
Πόντοι
746
Ξέρεις πόσες φορές μας τα χεις πει αυτά ρε μπαγλαμά? Μας τα χεις κάνει τσουρέκια λέμε και κάθε φορά γράφεις τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια...
Γιατί μύστη συνάδελφε είμαι σταθερός, δεν είμαι κολοτουμπας σαν εσάς, και λέω συνέχεια τα ίδια, μπας και ξυπνήσει, αλλά από ότι φαίνεται εσείς δεν ξυπνάτε, ούτε με τανκ, αλλά δεν χαλάω εγώ την διάθεση μου για κανένα, πάω στα υδρηματα ηδονής κοινος μπουρδέλα, πάω και στο swing μια φωρα το μήνα και περνάω καλητερα, τώρα μύστη άνοιξε και το , lamda και πάω και εκεί μέσα μια βόλτα, ευτυχώς τα παιδιά είναι συνεργάσιμοι σε ιδέες, και μπωρει με στον χειμώνα,να δούμε καμία γυναίκα εκεί, εσύ ζήσε με την φαντασία σου ελεύθερη, και παρακαλά να έρθει η αεροσυνοδός η να μπει ζευγάρι, και όταν θα έχεις ξοδεύψει 17,000 ευρώ σε εισιτήρια και εξωδα επιβίωσης εκεί μέσα, και κάνεις την διαφορά και σε πετάξουν έξω, μήν ξέχασεις να τα ζητήσεις πίσω μύστη συνάδελφε

pablo michel

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2021
Like
475
Πόντοι
21
Φατσεας μαζι σου. Μπορει να το παρακανει καμια φορα, αλλα εχει 1000% δικιο.

index

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Like
162
Πόντοι
16
Έχουμε μπερδεψει τις αεροσυνοδούς εδώ μέσα.Αυτη που έγραψα εγώ ήταν 22 και το σκηνικό έγινε πριν 6-7 χρόνια.Πηρε όλο το σινεμά και όσοι ήταν εκεί το θυμούνται.Ηρθε μια και μοναδική φορά.Αν θέλουν όσοι παρευρίσκονταν στο σκηνικό ας πούνε λεπτομέρειες.
Καλησπέρα η φίλη σου ήρθε 2 φορές την πρώτη δεν έγινε καλή φάση την δεύτερη που έβαλες ξανά εδώ και κάλεσε φίλος παρέα αν θυμάσαι ( που πιστεύω πως ναι ) καθίσατε στις μπροστινές θέσεις την πλησιάσαμε την χούφτωσε φίλος από πίσω της πέταξε τα βυζιά της έξω από την μπλούζα ..την βάλαμε στα γόνατα Τσι μπουκώθηκε…γαμήθηκε .. και μάλιστα πήρε και χύσιμο στο στόμα…κορμάρα μακρύ μαλλί και πολύ τρελό καυλάκι… τότε σε αυτά τα σκηνικά έκανες φιλίες που κρατούν ακόμα και σήμερα … Τα σέβη μου..

index

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Like
162
Πόντοι
16
Πήγα πριν από λίγο καιρό και είχα να πάω χρόνια... Από τότε με την αεροσυνοδό που λέτε.. Ήμουν κι εγώ εκεί.. 2016? Κάπου τότε..
Πολλές αλλαγές, θα το ξανατολμησω σύντομα..
Στην φάση που λέω δεν θυμάμαι κάποια κρος.. ίσως και να μην σε πήρε το μάτι μου αλλά οκ

index

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Like
162
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλους πριν λίγες σελίδες είχα πει ότι θα επαναληφθεί το σκηνικό με την αεροσυνοδό που είχα κανονίσει πριν λίγα χρόνια.Επειδη ότι λέω το κάνω το σκηνικό θα επαναληφθεί όντως σε λίγο καιρό.Δε θα κάτσω να πω σε μια εβδομάδα σε δύο σε τρεις αλλά θα γίνει.Οποιος ενδιαφέρεται να είναι ενεργός στο σκηνικό μου στέλνει στο instagram μου.Οσοι ήταν τους στο σκηνικό γνωρίζουν.Ευχαριστω καλή συνέχεια
Login • Instagram to instagram mou.
Δεν λειτουργεί ο σύνδεσμος που έβαλες….

index

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Like
162
Πόντοι
16
Οκ ρε Μπουφο,λοιπον ποιος επιβεβαιωνει αυτα που λεει ο μπουφος οτι και καλα εγινε gangbang πριν 8 χρονια?
Όχι μόνο έγινε αλλά ένας 60αρης πήρε από πίσω την κοπέλα και την παρενοχλούσε όταν πήγε να φύγει… ο φίλος που μας κάλεσε τον έβγαλε σηκωτό σχεδόν χωρίς φωνές αναγκάζοντας τον τότε ιδιοκτήτη να βγει έξω να πλησιάσει και να του δώσει 6 κάρτες για δωρεάν είσοδο …

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.040
Πόντοι
746
Δεν λειτουργεί ο σύνδεσμος που έβαλες….
μυστες,οσο και να σκαλιζεται το παρελθον, η αναμνησεις δεν γυριζουν πισω, μενουν αναμνησεις, το υδρημα αυτο ποιο παλια εχει ζησει μεγαλες εποχες, ενα φεγγαρι ηταν το θρυλικο κεντρο διασκεδασης , Παμε στα κλαρινα, εχουν περασει ονοματα θρυλοι του δημοτικου πενταγραμμου, και τωρα ειναι στεκι τον γκει το αλλοτε κεντρο

• Like
Αντιδράσεις: index

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom