Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

pablo michel

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2021
Like
475
Πόντοι
21
επεστρεψα χθες βραδυ απο Παρισι. Εκανα μια βολτα με την συζηγο μου απο Μονμαρτη, και το βραδακι κατηφορησαμε στην PIGALL, ενας δρομος με παρα παρα πολλα sex shop.
Τα καινουρια τωρα τα ονομαζουν LOVE SHOP και ειναι πιο προσιτα σε ζευγαρια και γυναικες. Τα περισοτερα εκτος απο πωληση ερωτικων ειδων, εχουν και καμπινες ιδιωτικων προβολων και σινεμα. Μπορω να πω οτι η κινηση ηταν οπως στην Ερμου παραμονες Χριστουγεννων. Γυναικες δυο - δυο, ζευγαρια να μπαινοβγαινουν, και μονο που βαζεις την φαντασια να δουλεψη, η αδρεναλινη χτυπαει κοκκινο. Τα παλια sex shop δεν εχουν κοσμο, τα νεα οπως το Sexodromo (ειναι σαν mall) 3 οροφοι μπαινοβγαιναν συνεχεια ζευγαρια. Σε ολη την ευρωπη υπαρχουν περιοχες red light, εδω δυστηχως ολα ειναι διασκορπισμενα. Πιστευω εαν υπηρχε ενας δρομος, με μαζεμενα ολα τα μαγαζια στην σειρα, θα ειχε μεγαλυτερη επισκεψημοτητα απο ζευγαρια. Συντομα θα ανεβασω και φωτο

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.040
Πόντοι
746
Υπερβαλεις μεγιστε Φατσεα.
Υπερβάλλω σε το ότι έχω να παίξω σε φάση με ζευγάρι μέσα σε υδρημα τόσο πολύ καιρό, γενικά έχω 5 χρόνια, πρόσφατα όμως είχα βρεθεί σε swinger club μόνος μου, και είχα χωρταση την ηδονή του ηδονοβλεψία

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
139
Like
9.286
Πόντοι
24.586
Δηλαδή μύστη συνάδελφε εσύ θέλεις να μας πεις ότι, Μια γυναίκα πάει στο τσονταδικο για την καλτιλα και όχι για να γαμηθει,στα 27 χρόνια που είμαι στην πιάτσα των σινεμά και έχω περάσει από, Λαού Σταρ Αβέρωφ και άλλα πολλά, βρέθηκε και ένας μύστης να μας πει ότι η γυναίκες πάνε για την καλτιλα, και όχι για να γαμηθουν,εγώ πάντως μύστη συνάδελφε την μεγαλύτερη δυνατή ηδονή εκεί μέσα στα ωραία χρόνια του υδρηματος,τα πέρασα με την Ματίνα και την ξανθιά, που είχε φέρει ένας μύστης καράφλας που έψαχνε για τσαπου και είχε την μουναρα για δόλωμα, επίσης μύστη είχα περάσει καλά και στο πάρτι το BDSM με το foot fetish, αφού είσαι παλιός θα το θυμάσαι, τώρα πέρασαν αυτά το υδρημα δυστυχώς έχει φτιαχτεί για τους μύστες ιθαγενείς και τους υπόλοιπους με ιδιαίτερα γούστα, και έχει βάλει στο υδρημα και την σημαία των γκέι στην πόρτα ο ιδιοκτήτης του υδρηματος, και το λέει ότι το υδρημα είναι για τους μύστες γκέι υπόλοιποι μύστες ηδονοβλεψίες ανωμαλιαριδες άλλου σε swinger club στο Ζάππειο, στο Λυκαβηττό,στης παραλίες εκεί το υδρημα down town είναι για τους υπόλοιπους ανθρώπους ιδιαίτερου φυσικού φύλου δυστυχώς
Μάλλον δεν διάβασες καλά το ποστ μου λέω (όσοι πάνε με ΓΝΏΜΟΝΑ ΝΑ ΓΑΜΙΣΟΥΝ ΓΥΝΑΊΚΑ) ....διάβασε το καλά .... Ξέρω τι γράφω και σε ποιους απευθύνομαι

sexmaniac74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
1.266
Πόντοι
201
επεστρεψα χθες βραδυ απο Παρισι. Εκανα μια βολτα με την συζηγο μου απο Μονμαρτη, και το βραδακι κατηφορησαμε στην PIGALL, ενας δρομος με παρα παρα πολλα sex shop.
Τα καινουρια τωρα τα ονομαζουν LOVE SHOP και ειναι πιο προσιτα σε ζευγαρια και γυναικες. Τα περισοτερα εκτος απο πωληση ερωτικων ειδων, εχουν και καμπινες ιδιωτικων προβολων και σινεμα. Μπορω να πω οτι η κινηση ηταν οπως στην Ερμου παραμονες Χριστουγεννων. Γυναικες δυο - δυο, ζευγαρια να μπαινοβγαινουν, και μονο που βαζεις την φαντασια να δουλεψη, η αδρεναλινη χτυπαει κοκκινο. Τα παλια sex shop δεν εχουν κοσμο, τα νεα οπως το Sexodromo (ειναι σαν mall) 3 οροφοι μπαινοβγαιναν συνεχεια ζευγαρια. Σε ολη την ευρωπη υπαρχουν περιοχες red light, εδω δυστηχως ολα ειναι διασκορπισμενα. Πιστευω εαν υπηρχε ενας δρομος, με μαζεμενα ολα τα μαγαζια στην σειρα, θα ειχε μεγαλυτερη επισκεψημοτητα απο ζευγαρια. Συντομα θα ανεβασω και φωτο
Αυτα που περιγραφεις φιλε μου στην Ελλαδα ουτε σε 30 χρονια δεν προκειται να τα δουμε και εχει να κανει με την νοοτροπια περισσοτερο.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.557
Πόντοι
9.115
Τυπε μπηκατε σινεμα ή καμπινα να κανετε καμια φαση με την δικια σου??

pablo michel

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2021
Like
475
Πόντοι
21
Απλα χαζευψαμε στα μαγαζια. δυστηχως η συζηγος δισταζει να μπει σε σινεμα. Ειμαι συγουρος οτι βαθια μεσα τις το θελει. Εβλαπα τις Γαλλιδες και τις τουριστριες να μπαινουν και ειχα σαλταρει. Κριμα θα περναγαμε τελεια, αλλα τι να κανουμε, την αγαπω και σεβομαι την αποψη τις. Αν καταφερω και ξεκλειδωσω καποια ταμπου της, θα ξανακανω το ταξιδι, αξιζει.

sexmaniac74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
1.266
Πόντοι
201
Αυτο ειναι το προβλημα με την πλειοψηφια των ελληνιδων. Ενω γουσταρουν να δοκιμασουν, δισταζουν μην τις πουν πουτανες η ζηλευουν. Το κυριοτερο μην δουν τον αντρα τους σε παρτουζα να γαμαει αλλη γυναικα ασχετα αν τον τρωνε οι ιδιες την ιδια στιγμη

pablo michel

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2021
Like
475
Πόντοι
21
το προβλημα δεν ειναι μονο των Ελληνιδων ειναι και των Ελληνων (αν
Αυτα που περιγραφεις φιλε μου στην Ελλαδα ουτε σε 30 χρονια δεν προκειται να τα δουμε και εχει να κανει με την νοοτροπια περισσοτερο.
ποτε δεν ξερεις, τα πιτσιρικια τωρα ειναι πιο ανοιχτομυαλα, θα δειξει

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.040
Πόντοι
746
Αυτο ειναι το προβλημα με την πλειοψηφια των ελληνιδων. Ενω γουσταρουν να δοκιμασουν, δισταζουν μην τις πουν πουτανες η ζηλευουν. Το κυριοτερο μην δουν τον αντρα τους σε παρτουζα να γαμαει αλλη γυναικα ασχετα αν τον τρωνε οι ιδιες την ιδια στιγμη
Μυστη συνάδελφε, εκεί μέσα δεν πάει καμία γυναίκα για να δεί την ταινία, και για χαβαλε, πάει για να γαμησι, αλλά και το σεξ θέλει τρόπο και υπομονή, μερικοί μύστες σαλταρισμενοι, δεν έχουν υπομονή, και τα ζευγάρια τρέχουν όπου φύγει, ,η φάση θέλει υπομονή, αλλά στο τέλος θα περάσουμε καλά,η θα έχει μάτι,η θά γίνει παρτούζα της χρονιάς

pablo michel

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2021
Like
475
Πόντοι
21
ακριβως θελει πολυ υπομονη. Ειναι μια ιεροτελεστια θα ελεγα. Η γυναικα που θα μπει εκει μεσα θελει να ζησει το μυστηριο, και να μην γαμηθει δεν θα την ενοχλησει, μονο και μονο η αγωνια και η αδρεναλινη, μπορει να την οδηγησει σε οργασμο

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.040
Πόντοι
746
ακριβως θελει πολυ υπομονη. Ειναι μια ιεροτελεστια θα ελεγα. Η γυναικα που θα μπει εκει μεσα θελει να ζησει το μυστηριο, και να μην γαμηθει δεν θα την ενοχλησει, μονο και μονο η αγωνια και η αδρεναλινη, μπορει να την οδηγησει σε οργασμο
Μαλακίες η γυναίκα είναι αποφασισμένη για το όργιο πριν μπει εκεί μέσα, απλά θέλει να κόψει φάτσες και άντρες να δεί με ποιον καυλονει περισσότερο, τέλος το θέμα εδώ, γυναίκα εδώ μέσα δεν μπενει, γιατί είναι στέκι των γκέι

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.040
Πόντοι
746
και με τρανς μη το ξεχνάς κάνουν τα καλύτερα στοματικά !!
Και τα υπόλοιπα αγοράκια κάνουν γαμάτα στοματικό, και έχει άλλη χάρη το κωλαρακι από το μουνι, που κρύβει μέσα του εκπλήξεις, μύστη συνάδελφε,εγώ την βρίσκω με κώλους, όχι με μουνόχειλα με κρυστάλλινα μυστικά

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.040
Πόντοι
746
Για αυτό μύστες μερακλήδες, πηγενεται στο υδρημα, γιατί έχει δροσερους που σας ταιριάζουν, και όχι ζευγάρια,οι γυναίκες φέρνουν γκρίνια και φασαρίες, και προβλήματα τι της θέλετε

john307

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2022
Like
1.787
Πόντοι
201
ερωτηση ρε μαγκες τι φαση εκει περα τι παιζει γτ δν εχω ξαναπαει..και θελω να παω για ενημερωστε τι γινεται εκει

info@123

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
17.175
Πόντοι
6.856

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
4.209
Πόντοι
456
ερωτηση ρε μαγκες τι φαση εκει περα τι παιζει γτ δν εχω ξαναπαει..και θελω να παω για ενημερωστε τι γινεται εκει
Υπάρχουν πολλα δωμάτια μικρα και γίνεται παιχνίδι... οι περισσότεροι είναι αντρες ... ελάχιστες και σχεδόν καθόλου γυναίκες... αμα γουστάρεις τετοιες φάσεις που θα κανεις παιχνίδι με αλλους

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.040
Πόντοι
746
Το υδρημα, είναι η χαρά της δημιουργίας δικαίωματων τόν γκέι, πηγαινε, και αν είσαι ενεργητικός, θα χωρτασεις πίπες και κωλάρακια,αν είσαι πάθητικος,πάλι θα περάσεις σούπερ, οπότε πηγαίνε και βγάλε γούστα, προσοχή όμως βγάλε εισιτήριο ολοήμερο...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.557
Πόντοι
9.115
Παιζει κοινονικες ταινιες και αισθηματικες νουβελες τυπε.

voreiomakedonas

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
19
Πόντοι
0
Ειναι ανοιχτα αυριο; θα ερθω το βραδυ για κανα τραβελοειδες

Stories

Νέο!

Stories