Δηλαδή μύστη συνάδελφε εσύ θέλεις να μας πεις ότι, Μια γυναίκα πάει στο τσονταδικο για την καλτιλα και όχι για να γαμηθει,στα 27 χρόνια που είμαι στην πιάτσα των σινεμά και έχω περάσει από, Λαού Σταρ Αβέρωφ και άλλα πολλά, βρέθηκε και ένας μύστης να μας πει ότι η γυναίκες πάνε για την καλτιλα, και όχι για να γαμηθουν,εγώ πάντως μύστη συνάδελφε την μεγαλύτερη δυνατή ηδονή εκεί μέσα στα ωραία χρόνια του υδρηματος,τα πέρασα με την Ματίνα και την ξανθιά, που είχε φέρει ένας μύστης καράφλας που έψαχνε για τσαπου και είχε την μουναρα για δόλωμα, επίσης μύστη είχα περάσει καλά και στο πάρτι το BDSM με το foot fetish, αφού είσαι παλιός θα το θυμάσαι, τώρα πέρασαν αυτά το υδρημα δυστυχώς έχει φτιαχτεί για τους μύστες ιθαγενείς και τους υπόλοιπους με ιδιαίτερα γούστα, και έχει βάλει στο υδρημα και την σημαία των γκέι στην πόρτα ο ιδιοκτήτης του υδρηματος, και το λέει ότι το υδρημα είναι για τους μύστες γκέι υπόλοιποι μύστες ηδονοβλεψίες ανωμαλιαριδες άλλου σε swinger club στο Ζάππειο, στο Λυκαβηττό,στης παραλίες εκεί το υδρημα down town είναι για τους υπόλοιπους ανθρώπους ιδιαίτερου φυσικού φύλου δυστυχώς