You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)
sexmaniac74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 1.736
- Πόντοι
- 201
Θα εχει τιποτα σημερα;Ανταλλάξτε ένα τηλέφωνο ρε μάγκες και πείτε ότι θέλετε. Μας έχετε πρήξει τα παπαρια και αυτό που θέλουμε δεν το βρίσκουμε εδώ και
Διαγραμμένο μέλος 189620
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2019
- Like
- 998
- Πόντοι
- 96
Αν δεν θέλουν να ανταλλάξουν αριθμούς τηλεφώνου, υπάρχει και η εναλλακτική: να ξεκινήσουν προσωπική συνομιλία και να το τραβήξουν όσο αντέχουν.Ανταλλάξτε ένα τηλέφωνο ρε μάγκες και πείτε ότι θέλετε. Μας έχετε πρήξει τα παπαρια και αυτό που θέλουμε δεν το βρίσκουμε εδώ και 6 σελίδες
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.848
- Πόντοι
- 13.515
Οντως παιζει φεις κοντρολ απο τον μαγαζατορα μυστη, αν δεν του αρεσει η μαπα σου απλα δεν μπαινεις.Η κατάσταση που επικρατεί από έξω με την θέση του υδρηματος και τής τιμές εισιτηρίων που έχει , δεν είναι ούτε για κλάματα ,ο άνθρωπος έχει βάλει ένα τεράστιο λουκέτο στο υδρημα χωρίς να το έχει καταλάβει, και έχει και το αντιεπαγγελματικο θράσος να επιλέγει τον κόσμο που βάζει μέσα, αυτό δείχνει ότι ίδιος έχει προβλήματα
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 4.226
- Πόντοι
- 456
φατσεα δεν φταιει ο ιδιοκτητης φταινε οι μαλακες που συνεχιζουν να πηγαινουν εκει,ειμαι σιγουρος οτι και 50 ευρω να τους βαλει την εισοδο θα υπαρχουν τοσο πολυ μαλακες που θα πηγαινουν και ετσιΗ κατάσταση που επικρατεί από έξω με την θέση του υδρηματος και τής τιμές εισιτηρίων που έχει , δεν είναι ούτε για κλάματα ,ο άνθρωπος έχει βάλει ένα τεράστιο λουκέτο στο υδρημα χωρίς να το έχει καταλάβει, και έχει και το αντιεπαγγελματικο θράσος να επιλέγει τον κόσμο που βάζει μέσα, αυτό δείχνει ότι ίδιος έχει προβλήματα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τον φατσεα δεν τον βαζουν γιατι κανει θορυβο με τα πατατακια?Οντως παιζει φεις κοντρολ απο τον μαγαζατορα μυστη, αν δεν του αρεσει η μαπα σου απλα δεν μπαινεις.
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.058
- Πόντοι
- 746
Για αυτό σέ λίγο καιρό μύστη συνάδελφε θα αναρωτιούνται γιατί δεν έχουν δουλειά, αφού είναι ξεκάθαρο ότι έχει βάλει το χέρι στην τσέπη του να αγοράσει ένα λουκέτο καλό,τι άλλοΟντως παιζει φεις κοντρολ απο τον μαγαζατορα μυστη, αν δεν του αρεσει η μαπα σου απλα δεν μπαινεις.
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.058
- Πόντοι
- 746
Εγώ δεν πάω από μόνος μου γιατί δεν θέλω αν θέλω εγω αδερφέ μου μπαίνω δημοκρατία ελευθερία έχουμε υδρημα δυστυχώς έχει δεν είναι πριβέ μπάρ δεν είναι φρουτάκια οπότε θες μπορείς μέσαφατσεα δεν φταιει ο ιδιοκτητης φταινε οι μαλακες που συνεχιζουν να πηγαινουν εκει,ειμαι σιγουρος οτι και 50 ευρω να τους βαλει την εισοδο θα υπαρχουν τοσο πολυ μαλακες που θα πηγαινουν και ετσι
τον φατσεα δεν τον βαζουν γιατι κανει θορυβο με τα πατατακια?
nikos708
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 144
- Like
- 12.097
- Πόντοι
- 25.186
Από πότε φίλε μου το γούστο και η καύλα του καθενός είναι κατακριτέα;;;; Άλλος πληρώνει πολύ χοντρά λεφτά για του γαμανε την γυναίκα και αυτός να βλέπει...άλλος πληρώνει 1000 ευρώ για ένα αμάξι και άλλος 100.000 ευρώ αλλα και τα δύο σε πάνε στην δουλειά σου και στα δύο από την βροχή προστατεύεσαι... Υπάρχουν τσονταδικα με 5 ευρώ αλλά και με 15 το ότι δεν έχουμε τα ίδια γούστα η το ότι μπορώ και πληρώνω 15 σε χαλάει;;; Σε τελική 15 έχει το εισιτήριο αν θες να μπεις να βγεις να μπεις οπότε θες και να έχεις πρόσβαση παντού υπάρχει και πιο οικονομική λύση από 10 αν δεν κάνω λάθος ... Μην γινόμαστε τόσο .... Καλύτερα να μην το χαρακτηρίσω...3 και 5 ευρώ σε κανένα δεν λείπουν σε τελική αν θες να βγάλεις γούστα θα πληρώσεις αν σου πέφτει ακριβό τραβά παρακάτω...αυτό με το ακριβό το εισιτήριο θα βάλει λουκέτο θα κάνει θα δείξει κατάντισε γραφικό μέχρι και αηδία... έλεος ρε παιδιά δεν μιλάμε για φαγητό που είναι αναγκαίο ... Τσονταδικα είναι που αν σου πέφτει ακριβό μην πας .... Συγνώμη κι όλας αλλά δεν μπορώ άλλη μιζέρια για 2 η για 3 ευρώ...φατσεα δεν φταιει ο ιδιοκτητης φταινε οι μαλακες που συνεχιζουν να πηγαινουν εκει,ειμαι σιγουρος οτι και 50 ευρω να τους βαλει την εισοδο θα υπαρχουν τοσο πολυ μαλακες που θα πηγαινουν και ετσι
τον φατσεα δεν τον βαζουν γιατι κανει θορυβο με τα πατατακια?
t77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2012
- Like
- 377
- Πόντοι
- 21
Ελα pmΜπορω να έρθω με την κοπέλα μου ;
federico_80
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Θα πάει κανενα πουτανακι σήμερα
Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματαΟντως παιζει φεις κοντρολ απο τον μαγαζατορα μυστη, αν δεν του αρεσει η μαπα σου απλα δεν μπαινεις.
Αν και υπήρχε περίοδος δεν ξέρω τώρα που δεν έβαζε κάποιους μαυριδερούς
Άλλους που δεν έβαζε ήταν
Κάποιοι που έκαναν φασαρία μέσα
Κάποιοι που ενοχλούσαν χοντρά ζευγάρια
Κάποιοι που έβγαζαν φωτό με κινητό
Κάποιοι που καθόντουσαν έξω όταν υπήρχαν καθίσματα στην καφετέρια απέναντι και περιμέναν να μπει ζευγάρι για να μπουν μέσα
Κάποιοι που έκαναν τσαμπουκά
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.058
- Πόντοι
- 746
Δηλαδή εσύ τι ψάχνεις να μπενουμε μέσα 20 χρόνια να έχουμε ρίξει 50,000 ευρώ σε εισιτήρια, και να πρέπει να έχουμε υπομονή και επιμονή για να χύσουμε,με αυτά τα λεφτά θα είχα πάρει 5 κορμιά από την Τσεχία τότε, και θα μου περνάτε κλαρίνα δωράκι για να την βάλετε την τσαπου, εγώ προσωπικά ξανά ήρθα αλλά δεν έρχομαι γιατί δεν μου αρέσει πολύ η περιοχή πέριξ του υδρηματοςΔεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα
Αν και υπήρχε περίοδος δεν ξέρω τώρα που δεν έβαζε κάποιους μαυριδερούς
Άλλους που δεν έβαζε ήταν
Κάποιοι που έκαναν φασαρία μέσα
Κάποιοι που ενοχλούσαν χοντρά ζευγάρια
Κάποιοι που έβγαζαν φωτό με κινητό
Κάποιοι που καθόντουσαν έξω όταν υπήρχαν καθίσματα στην καφετέρια απέναντι και περιμέναν να μπει ζευγάρι για να μπουν μέσα
Κάποιοι που έκαναν τσαμπουκά
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.848
- Πόντοι
- 13.515
Μυστη ειδικα στους παλιους πελατες επρεπε να υπαρχει τουλαχιστον μια εκπτωση 50%. Για να μην πω για τα εξοδα της σταθμευσης.Δηλαδή εσύ τι ψάχνεις να μπενουμε μέσα 20 χρόνια να έχουμε ρίξει 50,000 ευρώ σε εισιτήρια, και να πρέπει να έχουμε υπομονή και επιμονή για να χύσουμε,με αυτά τα λεφτά θα είχα πάρει 5 κορμιά από την Τσεχία τότε, και θα μου περνάτε κλαρίνα δωράκι για να την βάλετε την τσαπου, εγώ προσωπικά ξανά ήρθα αλλά δεν έρχομαι γιατί δεν μου αρέσει πολύ η περιοχή πέριξ του υδρηματος
Διαγραμμένο μέλος 222414
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Εγω παντως θα παω στο πιο ακριβο κι οχι σε παρακμιακα με 5€. Οσο πιο ακριβο ειναι το εισητηριο, τοσο πιο καλο κοσμο ποιοτικα θα συναντησεις.
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.848
- Πόντοι
- 13.515
Τυπε εσυ τι ειδους κοσμο ψαχνεις?? Αντρες, γυναικες, σι-ντι??Εγω παντως θα παω στο πιο ακριβο κι οχι σε παρακμιακα με 5€. Οσο πιο ακριβο ειναι το εισητηριο, τοσο πιο καλο κοσμο ποιοτικα θα συναντησεις.
Διαγραμμένο μέλος 222414
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
DvdΤυπε εσυ τι ειδους κοσμο ψαχνεις?? Αντρες, γυναικες, σι-ντι??
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.848
- Πόντοι
- 13.515
Ε τοτε μην ερθεις στο adult, δεν πουλανε
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.058
- Πόντοι
- 746
Στο adult είναι όλες η έκδοσεις τώρα μέχρι και γύφτοι Βούλγαροι πάνε και έχουν και φίλο τον ιδιοκτήτη, και η τοξικομανείς απέναντι τον φωνάζουν πατεραααααΕ τοτε μην ερθεις στο adult, δεν πουλανε
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.848
- Πόντοι
- 13.515
Μυστη με τοσο ακριβο εισητηριο οποιος πληρωνει θα μπαινει πλεον μπας και βγουν τα εξοδα του μαγαζιου.Στο adult είναι όλες η έκδοσεις τώρα μέχρι και γύφτοι Βούλγαροι πάνε και έχουν και φίλο τον ιδιοκτήτη, και η τοξικομανείς απέναντι τον φωνάζουν πατερααααα
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 58K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις