John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.040
- Πόντοι
- 746
Ε πρέπει να κάνετε κάτι για να βάλετε τον κόσμο μέσαεφεραν κοπελα στο ταμειο? σημερα την ειδα
Ε πρέπει να κάνετε κάτι για να βάλετε τον κόσμο μέσαεφεραν κοπελα στο ταμειο? σημερα την ειδα
Όχι μόνο υπήρχε κοπέλα αλλά πολλέςΤην ειδα και γω. Νομιζω και παλαιοτερα ειχαν γυναικα στο ταμειο.
Δεν νομιζω να αυξηθει η κινηση Φατσεα επειδη βαλαν γυναικα. Αλλα πραγματα πρεπει να κανουν
Ωραια σκηνικα τυπε, τα εχουμε τεραστια αναγκη. Τουλαχιστον να πιανει τοπο το 10€ που δινεις.Όχι μόνο υπήρχε κοπέλα αλλά πολλές
μία από τις κοπέλες που υπήρχαν στο ταμείο έφερνε και το φίλο της έμπαινε μέσα στην αίθουσα όταν δεν είχε βάρδια και κάναν παιχνίδι όχι μέ συμμετοχή απλώς για μάτι
10ευρω χαχαχα τά άλλα 2,50 ευρώ θα τα βάλεις εσύ ΚωστάκηΩραια σκηνικα τυπε, τα εχουμε τεραστια αναγκη. Τουλαχιστον να πιανει τοπο το 10€ που δινεις.
Σ Γιατί δεν λες στον Κωστάκη για την κοπέλα την ταμία που έκανε φάση με τον φίλο της;10ευρω χαχαχα τά άλλα 2,50 ευρώ θα τα βάλεις εσύ Κωστάκη
Μύστης συναδέλφε αυτή η εποχή ήταν κάποτε έγινε σαν παραμύθι πέρασε ζούσαμε ώρες εκεί μέσα ξένοιαστες στιγμές, αλλά είχαμε στήσει ένα μεγάλο καφενείο και φυλαγαμε κάθε βράδυ αν θα μπει ζευγάρι και όταν έρχονται ζευγάρια περνάμε τηλέφωνο τους φίλους μας, αλλά πάει πέθανε αυτή η εποχή και υπεύθυνος για τόν θάνατο της είναι ο πραγματικός υπεύθυνος πρώην ιδιοκτήτης του καταστήματος ηδονής και διασκέδασης κύριος Γιάννης Μ. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλοΣ Γιατί δεν λες στον Κωστάκη για την κοπέλα την ταμία που έκανε φάση με τον φίλο της;
Εκεί ήσουν
Επίσης μπορείς να πεις και για την Αννούλα
Εγώ δεν θα το κάνω
Εγώ σκέφτομαι εσάς στην καθημερινή ζωή που είστε παντρεμένοι με παιδιά και τα μεγάλωνετε δεν ξέρω αν έχετε αγόρια πος θα σας φανεί αν σας φέρουν αύριο έναν μουστακαλη στο σπίτι και σας πούνε η σχέση μου μπαμπά ο Βαγγέλης η θα έρθετε πελάτες στο υδρημα και θα είναι η γυναίκα σας με 5 αράπαδες Και θα την προσαρμοζουνε δεν ξέρω η εγώ είμαι πολύ πίσω η ο κόσμος είναι μπουρδέλοκακοπερνας οταν μα γαμας;
Ελα τυπε μπαινεις και με 10€. Την κοκα κολα στην κερναω εγω.10ευρω χαχαχα τά άλλα 2,50 ευρώ θα τα βάλεις εσύ Κωστάκη
Με 10 ευρω οκ άμα κεράσεις και την κόκα κόλα μια χαρά ωραία ευχαριστώ μύστηΕλα τυπε μπαινεις και με 10€. Την κοκα κολα στην κερναω εγω.
Τυπε μην το πολυσκεφτεσαι, πηγαινε και θα σε καρφωσουν.Καλημερα! Ειναι πρωτη φορα που θα παω και το σκεφτομαι γιατι δεν ξερω πως λειτουργουν εκει μεσα και τι μπορω να κανω κ τι οχι!
Επισης μαζευει μαυρους;
Μπορεί να γίνεις στρατάρχης εκεί μέσα εύκολα έχω φίλους με οικογένειες που κόλλησαν εκεί μέσα Ζουζούνια στα καυλια τους και τά μεταφέρανε στην γυναίκα στο σπίτι και χώρισαν έχει διαλύσει σπίτια το υδρημα δυστυχώς αρκετάΤυπε μην το πολυσκεφτεσαι, πηγαινε και θα σε καρφωσουν.
Εγώ το Πάπαρι μου και στην γκόμενα μου δεν το δίνω ελεύθερα περνώ προστασία δηλαδή τα προφυλακτικά γιατί τα βγάζουν η βιομηχανίες ζούνε οικογένειες εκεί μέσα τι θα γίνουν κλέφτες, ευτυχώς είμαι φαν και τα χρησιμοποιο τακτικάΕσυ εχεις ζουζουνακια στο πουλακι σου;Μπορω να σε πιπωσω αφοβα;
Πρέπει να με μπερδεύεις με άλλους γιατί στον Αβέρωφ δεν πήγα ποτέ στον μοναδικό Αβέρωφ που έχω πάει είναι το αντιτορπιλικό που ήταν στον Πόρο κάποτε και τώρα είναι στο ΦάληροΣτο Αβερωφ στα επινα χωρις ομως.