Επίσκεψη στο σινεμά, πριν από μερικές εβδομάδες. Είχα να πάω πάνω από ένα χρόνο και το βρήκα ανακαινισμένο, στην νέα του μορφή και με καινούργιο όνομα. Είσοδος με εισιτήριο 12€, για όλο τον χώρο. Ακριβή τιμή, η οποία διώχνει πολύ κόσμο, από μόνη της. Πέρασα στην κεντρική σάλα, όπου διαπίστωσα ολική αλλαγή, με τις καμπίνες να έχουν αλλάξει θέση. Ανέβηκα στον όροφο και είδα ένα μικρό σινεμά, μέσα στο σινεμά. Εκεί καθότανε μόνος του ένας χοντρός υπερήλικας με άσπρα μαλλιά, πιασμένα κοτσίδα. Έμοιαζε σαν τον Άγιο Βασίλη, αλλά στην κακή του εκδοχή. Κατέβηκα στο υπόγειο, όπου είδα πολλά και μικρά δωμάτια. Το ίδιο και στον κρυφό χώρο, ο οποίος έχει διαιρεθεί σε δύο επίπεδα, γεμάτα με δωμάτια, με prive τηλεοράσεις. Άλλη αλλαγή που είδα, ήταν το κλείσιμο του καπνιστήριου και η τοποθέτηση, στην θέση του, δύο τουαλέτων. Πολύ λίγος κόσμος, όλοι τους μεσήλικες και gay. Έκατσα αρκετή ώρα, είδα λίγο τσόντα, έκανα τις βόλτες μου και έφυγα χωρίς να με ενοχλήσει κανένας. Δεν νομίζω να πάω ξανά, καθώς θεωρώ ότι έκλεισα τον κύκλο, με τα τσοντοσινεμά. Εάν θέλετε την γνώμη μου, το προτιμούσα στην προηγούμενη μορφή του.