John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.040
- Πόντοι
- 746
Ένα πολύ ποίο καθαρό και ήρεμο είναι το ατραξ στο Γκάζι μετά ο Πειραιάς αλλά πευτει μακριάΚαι ποια είναι αυτά τα μαγαζιά;
Ένα πολύ ποίο καθαρό και ήρεμο είναι το ατραξ στο Γκάζι μετά ο Πειραιάς αλλά πευτει μακριάΚαι ποια είναι αυτά τα μαγαζιά;
Αν έχεις 12,50 ευρω εσύ και δίνεις δώσε μου και εμένα να πάω να πάρω ένα γεύμα να φάω και θα έχεις κάνει μια καλή πράξηΟύτε ο ίδιος ξέρει
πειραια πιο;Ένα πολύ ποίο καθαρό και ήρεμο είναι το ατραξ στο Γκάζι μετά ο Πειραιάς αλλά πευτει μακριά
Δεν είπα ότι δεν μου αρέσει απλά είναι πολύ ακριβο και εκεί που όταν κάποτε το είχε 7 ευρω και 7,50 πηγενα ποίο τακτικά τώρα το σταμάτησα τελιος άσχετα που ένα διάστημα δεν πηγενα γιατί μου είχαν ρίξει πόρτα και με ξανά έβαλε αλλά σταμάτησα εγώΑφού δεν πατάς και δε σου αρέσει, τότε τι γράφεις εδω παπαριές;
Το μπλου βιζιον αλλά είναι μακριά είναι μεγάλο αλλά μακριά πήγαινα κάποτε που είχα γκόμενα στην Τρούμπαπειραια πιο;
Είναι καλό μαγαζί αλλά ακριβώ και έχει και αυστηρό πλαίσιο στο μαγαζί από τους υπαλλήλους του ούτε για τσιγάρο δεν μπορείς να βγεις σε υποχρεώνει να πληρώσεις το 15 ευρω εισιτήριοΣτον Πειραια δεν αξιζει, ειναι πολυ χαλια το μερος με 2-3 ατομα που ισως και να μενουν εκει μεσα. Το atrax καποτε έλεγε τωρα ψιλομουφα. Το videoshow παρακμη εντελως στις περισσοτερες περιπτωσεις. Μονο το Αdult ειναι πιο αξιολογο με καλυτερο κοσμο για διαφορα γουστα, αλλα ακριβυνε οπως λεει συνεχεια ο fatseas.
Σημερα το απογευμα ειχε λιγο κοσμο, ηταν και καποιος που εκανε ζεσταμα με δονητη σε μια καμπινα και του εδειξα ποσο μεσα πρεπει να μπει για να φωναξει. Χαχαχαχαχαχα
Μονο παχια πουρα καπνιζονται εκει μεσαΕίναι καλό μαγαζί αλλά ακριβώ και έχει και αυστηρό πλαίσιο στο μαγαζί από τους υπαλλήλους του ούτε για τσιγάρο δεν μπορείς να βγεις σε υποχρεώνει να πληρώσεις το 15 ευρω εισιτήριο
Για μερακλήδες ναι έχει τώρα εσύ αυτό γούσταρεις ανωμαλία καύλα μουΜονο παχια πουρα καπνιζονται εκει μεσα
Ούτε εσύ μας έλλειψεςΠαντως ενα καλο ειναι οτι απο τοτε που ακριβυνε εχουν χαθει καποιοι παλιοι σημαιοφοροι, ή συχναζουν αλλες ωρες. Πχ ψηλος τσιμπουκλης, κολαν τουρλοκωλης κλπ κλπ
Δε θυμαμαι να παραπονιοσουν οταν στον εδιναΟύτε εσύ μας έλλειψες
Να κατεβετε ..να φτιαξουμε Στεφανι για την μερα!Τι λέει για απόψε;να κατέβουμε ή θα είναι πάλι οι σαύρες μόνο;
Ναι, και μετά ξύπνησες. Μη λες μπούρδες γιατί κανείς δε σε πιστεύει.Δε θυμαμαι να παραπονιοσουν οταν στον εδινα
Έχουμε γεμίσει υποτιθέμενους υπεργαμιάδες. Fatseas και Semis ειναι προφανώς φιλαράκια και σιγοντάρονται.Γιατί πλακωνεστε αντί να καβλωνετε ποτέ δεν το καταλαβα
Σε αυτό με τους υπέρ... Δεν έχεις αδικοΈχουμε γεμίσει υποτιθέμενους υπεργαμιάδες. Fatseas και Semis ειναι προφανώς φιλαράκια και σιγοντάρονται.
Ναι, και μετά ξύπνησες. Μη λες μπούρδες γιατί κανείς δε σε πιστεύει.
Μηπως ερχεσαι με κολαν για να δεις ταινια και οχι για πουτσο;;Έχουμε γεμίσει υποτιθέμενους υπεργαμιάδες. Fatseas και Semis ειναι προφανώς φιλαράκια και σιγοντάρονται.
το οτι εχει καβλες να γαμηθει πιο ειναι το προβλημα σου;;;;Μηπως ερχεσαι με κολαν για να δεις ταινια και οχι για πουτσο;;