John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.040
- Πόντοι
- 746
Το vinteo show γνωστό ιδρημα πέριξ της πλατείας ΚοτζιάΠιο ίδρυμα είναι αυτό ;
Το vinteo show γνωστό ιδρημα πέριξ της πλατείας ΚοτζιάΠιο ίδρυμα είναι αυτό ;
Έχει πιο πολύ κόσμο ;Το vinteo show γνωστό ιδρημα πέριξ της πλατείας Κοτζιά
Μην πας κάτι γεροντια έχει , και αυτός ούτε εκεί πάει ένα τρολ είναι ο τυποςΈχει πιο πολύ κόσμο ;
Έχει 5 ευρώ την συμμετοχή και μπορείτε επίσης αδελφέ να καπνίζεις ελευθερα οπότε μαζεύει και μερακλήδες κοπάδιαΈχει πιο πολύ κόσμο ;
Δεν είμαι τρολ ακυρωτικό αυτό απλά είμαι εργαζόμενος με 620 ευρω το μήνα και οι υποχρεώσεις μας είναι τόσες πολλές που τά λευτα πρέπει να επιλέγουμε που τα ξοδεύουμεΜην πας κάτι γεροντια έχει , και αυτός ούτε εκεί πάει ένα τρολ είναι ο τυπος
Είναι η βραδιά σήμερα να πάς ντιμενη γυναίκα να σε δουν τα κοράκια να τρέξουνΣτις 10 θα είμαι μέσα.
Ναι, ρε φίλε, άμα υπάρχει συναίσθημα, έλα να με βρεις και να μου πεις, με τι κουράγιο θα κανετε τις παρτουζες εσύ ή εκείνη.
Δεν υπάρχει κανένας φυσιολογικός άνθρωπος εδώ μέσα οι περισσότεροι είναι πουστρακια που ψάχνουν για πουτσα και σπάνιο φαινόμενο να δείτε νορμάλ άτομαρε τύπισσα εσυ πως βρέθηκες εδω μέσα ; έψαχνες για ρομαντικους έρωτες στο γκουκλ και σε πέταξε στα τσοντάδικα και τις παρτουζες ;;;
Ναι, ρε τυπε, εσένα έψαχνα να μου κάνει υποδείξεις και να μου δώσει συμβουλές, εξυπνάκια.ρε τύπισσα εσυ πως βρέθηκες εδω μέσα ; έψαχνες για ρομαντικους έρωτες στο γκουκλ και σε πέταξε στα τσοντάδικα και τις παρτουζες ;;;
ρε τύπισσα εσυ πως βρέθηκες εδω μέσα ; έψαχνες για ρομαντικους έρωτες στο γκουκλ και σε πέταξε στα τσοντάδικα και τις παρτουζες ;;
Ναι, ρε τυπε, εσένα έψαχνα να μου κάνει υποδείξεις και να μου δώσει συμβουλές, εξυπνάκια.
Κερασμενα απο μενα οποτε θες . Αφου κι εσυ θα κερνας κρεμαΔεν είμαι τρολ ακυρωτικό αυτό απλά είμαι εργαζόμενος με 620 ευρω το μήνα και οι υποχρεώσεις μας είναι τόσες πολλές που τά λευτα πρέπει να επιλέγουμε που τα ξοδεύουμε
Και μουναρα και ωραία νύχιαΑυτό μονιμα
Αυτό μονιμα
γιατι ετσι?ενα σι-ντι που μαλλον απαξιωθηκε σχεδον απ ολους.