Χαχαχαχα. ......Όλα τα μέλη του μπου είναι 1,97, κάνουν πολεμικές τέχνες, την έχουν 25 εκατοστά και έχουν φράγκα τυπε.
Μην λες τα αυτονόητα.
Στο τέλος κλαίνε........
Χαχαχαχα. ......Όλα τα μέλη του μπου είναι 1,97, κάνουν πολεμικές τέχνες, την έχουν 25 εκατοστά και έχουν φράγκα τυπε.
Μην λες τα αυτονόητα.
Εντάξει φίλε, δεν θα τσακωθούμε.Χαχαχαχα. ......
Στο τέλος κλαίνε........
Δεν πρόκειται......Εντάξει φίλε, δεν θα τσακωθούμε.
Εσύ πας στο τσοντοσινεμα για να σου γαμάνε την γκόμενα ωραίοι τύποι, όχι ναυάγια.
Τυπε,μηπως θελεις να τσονταρουμε και για εσενα,να βγαλεις κανα χαρτζιλικι να πληρωσεις τη σχολη Kick boxing που τοσο διαφημιζεις...?Επειδή γκρινιάζει ότι κρυώνει αν βρώ 3 πιτσιρικάδες με καλά κορμιά να μας κάνουν τα εισιτήρια θα πάω να τους βάλω να την ξεσκίσουν μήπως ζεσταθεί
Μιλήσατε για ναυάγια χαχα αφού και εσείς που πάτε και πληρώνεται το ακριβό εισητηριο ναυάγια είστε απλά οκ δεν είστε όλοι βρομιλοι Λιγουρία οκ άμα πάει ζευγάρι εκεί μέσα να το πείτε να το κάνω εγώ να φύγει τρέχοντας τόσο πολύ που θα πάει για παγκόσμιο ρεκόρ να δείτε τη επιστήμονα έχετε εδώ μέσαΤυπε,μηπως θελεις να τσονταρουμε και για εσενα,να βγαλεις κανα χαρτζιλικι να πληρωσεις τη σχολη Kick boxing που τοσο διαφημιζεις...?
Κάποιος μερακλής θα βρεθεί που μου να είσαι τυχερός και να το κάνει καλητερα από γυναίκαΨήνομαι να πάω σήμερα. Υπάρχει κάποιο γυναικείο στοματακι που θα ήθελε να με περιποιηθεί;
Δεν ψάχνω πουστρακια. Βυζιά και μουνια μου αρέσουν όπως σε όλους τους νορμάλ άντρες. Οι πειραγμενοι σε άλλη παραλίαΚάποιος μερακλής θα βρεθεί που μου να είσαι τυχερός και να το κάνει καλητερα από γυναίκα
Χαχα σε κανένα δερλομπου τότε να έχεις καλύτερη ευχαριστησηΔεν ψάχνω πουστρακια. Βυζιά και μουνια μου αρέσουν όπως σε όλους τους νορμάλ άντρες. Οι πειραγμενοι σε άλλη παραλία
Για να καταλαβω...απο την τσεπη σου τα παιρνουμε τα φραγκα για το ακριβο εισητηριο?Μιλήσατε για ναυάγια χαχα αφού και εσείς που πάτε και πληρώνεται το ακριβό εισητηριο ναυάγια είστε απλά οκ δεν είστε όλοι βρομιλοι Λιγουρία οκ άμα πάει ζευγάρι εκεί μέσα να το πείτε να το κάνω εγώ να φύγει τρέχοντας τόσο πολύ που θα πάει για παγκόσμιο ρεκόρ να δείτε τη επιστήμονα έχετε εδώ μέσα
Δεν ψάχνω πουστρακια. Βυζιά και μουνια μου αρέσουν όπως σε όλους τους νορμάλ άντρες. Οι πειραγμενοι σε άλλη παραλία
Τώρα Μπένουν μέσα και γύφτοι και Πακιστανοι που άμα δουν γυναίκα εκεί μέσα θα κάνουν σαν τους σκύλους όταν βλέπουν την γάτα
Και συ τι κάνεις καθεσε δεν την αρμεγηςΈτσι κι αλλιώς πολλές φάσεις δεν γίνονται τελευταία. Όλοι γυρνάνε πάνω κάτω με μία πούτσα στο χέρι.
Άξιζε???Αχ αχ ακόμα το θυμάμαι ?
Άξιζε ???Αχ αχ ακόμα το θυμάμαι ?
Δε φανταζομαι να εχεις παραπονο. Κι εσυ πανω κατω πας με τον κωλο σου τουρλωμενο.Έτσι κι αλλιώς πολλές φάσεις δεν γίνονται τελευταία. Όλοι γυρνάνε πάνω κάτω με μία πούτσα στο χέρι.
Δύσκολα θα κανείς την δουλειά σου σε τσοντοσινεμαΔεν ψάχνω πουστρακια. Βυζιά και μουνια μου αρέσουν όπως σε όλους τους νορμάλ άντρες. Οι πειραγμενοι σε άλλη παραλία