Στο καταστημα εχθες εννεα το βραδυ που πηγα ειχε στον υπογειο χωρο,στο δευτερο πατωμα ενα ζευγαρι.Καστανη σκιννυ η κυρια γυρω στα 40 και ο κυριος κοτσιδα μαλλι και ηλικιακα ισως παραπανω.
Κατεβηκαν στο πρωτο επιπεδο αραχτοι στον καναπε.
Μετα στο επομενο επιπεδο του υπογειου οπου εξερευνουσαν τις καμπινες,με την κυρια να μπαινει στα σκοτεινα δωματια και να βογγαει...να βριζει..και ζηταει πουτσα και ψωλες!ολο αυτο για να κανει τεστ αν εχει καλη ηχομονοση το δωματιο καθως ο δικος της ηταν απο εξω.
Ανεβηκαν στον κεντρικο χωρο και μετα απο χιλιες ερωτησεις της κυριας καθησαν στην πλατεια να παρακολουθησουν το εργο.
Μπηκε και αλλο ζευγαρι,νεαρο πολυ ομως γυρω στα 25,η κοπελα φαινοταν φρεσκο κρεας για ολους εκει που κατα περιεργο τροπο διατηρουσαν αποστασεις μεγαλυτερες απο ασφαλειας..
Απο οσο καταλαβα δεν πεχτηκε σκηνικο με κανενα ζευγαρι.
Στον υπογειο χωρο σε μια στιγμη ηταν ενας στημενος περιμενοντας...πηγε ενας μπαρπας,του εριξε τρεις πουτσιες και τον παρατησε...μου εκανε εντυπωση και τον ρωτησα διακριτικα διοτι ηθελα και εγω να τον τρυπησω αφου φορουσε και στρινγκ καλβιν κλαιν!!!
Η απαντηση που μου εδωσε ηταν "Μικρε,ειχε μυρουδια και μερεντα".
Κατα ταλλα κατα τις δωδεκα το βραδυ εμφανιζονταν ολοι οι περιεργοι..ενας ταλαιπωρος που οσο περπατουσε ειχε τα χερια στις τσεπες και επαιζε με τα διλεπτα και τα πενταλεπτα που ειχε μαζεψει...
ενας αλλος που οργωνε στην κυριολεξια τον διαδρομο,αν το εκανε σε χιλιομετρα δρομου θα ειχε φτασει στην κορινθο...
ενας τυπος που μιλουσε σε ολους "καλησπερα τι κανεις" και κατι αλλα..
Σαν χωρος πολυ ομορφος,καθαρος και περιποιημενος!Σαν θαμμωνας ειχα συνηθισει τον προηγουμενο χωρο,μου αρεσε περρισοτερο και θα μου παρει χρονο να προσαρμοστω σε αυτον.