John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.040
- Πόντοι
- 746
Πρέπει να πάρουμε ποσοστό θα έρχονται γυναίκες μόνες τακτικά μετά
Πέρασες καλά αν δεν ειμουν σε ραντεβού θα με γνωριζες και εμέναΠάντως η ξανθιά σήμερα ήταν σκέτη καύλα!!!
Ναι πέρασα πολύ καλά!!Πέρασες καλά αν δεν ειμουν σε ραντεβού θα με γνωριζες και εμένα
Ποια ξανθιά ρε παιδιά; Ήμουν από τις 22:30 μέχρι τις 23:30 και δεν υπήρχε καμία ξανθιά. Βασικά δεν είχε τίποταΠάντως η ξανθιά σήμερα ήταν σκέτη καύλα!!!
Ποια ξανθιά ρε παιδιά. Τι ώρα πήγε;Πάντως η ξανθιά σήμερα ήταν σκέτη καύλα!!!
Πήγε είπαν μια κατά της 18:00Ποια ξανθιά ρε παιδιά. Τι ώρα πήγε;
Άρα πήγε ποίο νωρίς δυστυχώς δεν μπορούμε να είμαστε συνεχώς εκεί ούτε να στηνομαστε στην απέξωΚαι εγω απο τις 7.30 εως 11 εκατσα, δεν ειχε κατι. Δυστυχώς εφυγε λιγο πριν φτασω
Καλησπέρα. Πάνε άτομα όλων των ηλικιών. Ωστόσο, για να είμαστε και ειλικρινείς αρκετοί gay. Πριν 2 εβδομάδες πήγα και οι περισσότεροι ήμαστε 25-40 ετών. Εγώ είμαι 38 :-P Αν θες να κανονίσουμε στείλε πμ.Παιδιά καλησπέρα. Είμαι καινούρια εδώ κ θα ήθελα την γνώμη σας... Δεν έχω πάει ποτέ ξανά σε κάτι παρόμοιο κ είμαι περίεργη να δω τι συμβαίνει... Το θέμα είναι τι κόσμος πηγαίνει; δεν θελω να πάω κ να απογοητευτώ... Δεν θα ήθελα να δω μόνο άτομα αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας από την δικιά μου. Περιμένω τα σχόλια σας ?
Ήρθαν γύρω στις 5παρα κ έφυγαν 7..Ποια ξανθιά ρε παιδιά; Ήμουν από τις 22:30 μέχρι τις 23:30 και δεν υπήρχε καμία ξανθιά. Βασικά δεν είχε τίποτα
Θα συμφωνήσω απόλυτα!!Πάντως η ξανθιά σήμερα ήταν σκέτη καύλα!!!
Μακάρι να την ξαναπετυχουμε ..Θα συμφωνήσω απόλυτα!!
Μακάρι να την ξαναπετυχουμε..Θα συμφωνήσω απόλυτα!!
Κ εγώ έλεγα να πάω αλλά δεν νωμιζω να ξανάρθουν 2η μέρα σερη..Λεω να παω το απογευμα και εγω