ntaizy_crossaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2021
- Like
- 774
- Πόντοι
- 81
Στο υπογειο εχει καμπινες; Που γινονται οι φασεις;
Στο υπογειο εχει καμπινες; Που γινονται οι φασεις;
Έχει ωραίους χορούς και δεν είναι μόνο υπόγειο … απλός μπαίνεις από το υπόγειοΣτο υπογειο εχει καμπινες; Που γινονται οι φασεις;
Στο πάτωμα ρε τύπε,σιγά μη σου έχουν και καμπίνεςΣτο υπογειο εχει καμπινες; Που γινονται οι φασεις;
. Εγώ με το που κατέβαινα άρχιζα τα κλανιδια και σε 5' ήμουν έτοιμος να χέσω 
Αρα δεν θα μπορω να ντυθω εκει.Όχι καμπίνες κουρτίνατα δωμάτια και διάφορους καναπέδες και διάφορα σημεία
Μπορείς να ντυθείς, έχει και τουαλέτες, πεντακάθαρες πάντα.Αρα δεν θα μπορω να ντυθω εκει.
Ναι, στο υπόγειο έχει τουαλέτες.Εννοω στο υπογειο να ντυθω ωστε να μην μετακινουμε απο τουαλετα σε υπογειο (μερικες ντρεπομαστε)![]()
Ααα οκ. Τοτε μια χαρα.Ναι, στο υπόγειο έχει τουαλέτες.
Έχω ξαναγράψει εδώ, ότι το υπόγειο είναι πολύ καυλωτικός χώρος και κρίμα που δεν πάνε πολλοί, παίζει ρόλο που έχει λίγο πιο ακριβό εισιτήριο.Ααα οκ. Τοτε μια χαρα.
Σκεφτομαι να παω να δω πως ειναι, δεν εχω παει ποτε.Έχω ξαναγράψει εδώ, ότι το υπόγειο είναι πολύ καυλωτικός χώρος και κρίμα που δεν πάνε πολλοί, παίζει ρόλο που έχει λίγο πιο ακριβό εισιτήριο.
Ναι να έρθεις ωραίο είναι το υπόγειο και έχω δει και κάνει απίστευτες φασειςΣκεφτομαι να παω να δω πως ειναι, δεν εχω παει ποτε.
Αφού έχει 3 δωμάτια με πόρτα που κλειδώνει , αυτές τις μαύρες μόλις κατεβαίνεις κάτω !!Όχι καμπίνες κουρτίνατα δωμάτια και διάφορους καναπέδες και διάφορα σημεία
Ναι ρε συ αλλά να ψιλό βλέπει κιόλας και θα χρειαστεί καθρέπτη ίσως έναν νιπτήρα να γίνει μουναρα θέλει όχι να βάλει φούμο για καταδρομική.Αφού έχει 3 δωμάτια με πόρτα που κλειδώνει , αυτές τις μαύρες μόλις κατεβαίνεις κάτω !!
Μπορεί να πάει τουαλέτα στον δεύτερο όροφο του υπόγειου που κλείνει με πορτα και έχει καθρέπτη και φως και νιπτήραΑφού έχει 3 δωμάτια με πόρτα που κλειδώνει , αυτές τις μαύρες μόλις κατεβαίνεις κάτω !!
Έχεις τις τουαλέτες τότε ναιΝαι ρε συ αλλά να ψιλό βλέπει κιόλας και θα χρειαστεί καθρέπτη ίσως έναν νιπτήρα να γίνει μουναρα θέλει όχι να βάλει φούμο για καταδρομική.
Καταδρομική θα κάνουμε εμείς στην κωλαρα της
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπορεί να πάει τουαλέτα στον δεύτερο όροφο του υπόγειου που κλείνει με πορτα και έχει καθρέπτη και φως και νιπτήρα
Να μας πεις να έρθουμε οι πιστοίΩραια αγορια σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια. Ελπιζω οταν παω να εχει κοσμο...