Kolobaras35
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2025
- Like
- 274
- Πόντοι
- 20
Καλά αν όντως την πετύχω στην ώρα ,γιατί θα είμαι στη γύρα θα τη στήσω σε κανένα καπο για ξεκολιασμαΈτσι! Gps και πινέζα ακριβώς στην κωλοτρυπίδα!
Καλά αν όντως την πετύχω στην ώρα ,γιατί θα είμαι στη γύρα θα τη στήσω σε κανένα καπο για ξεκολιασμαΈτσι! Gps και πινέζα ακριβώς στην κωλοτρυπίδα!
Νομιζω αυτο θελει και επιδιωκειΚαλά αν όντως την πετύχω στην ώρα ,γιατί θα είμαι στη γύρα θα τη στήσω σε κανένα καπο για ξεκολιασμα
Να δώσει στο λαό καύλαΝομιζω αυτο θελει και επιδιωκει
Ποιες είναι οι κωλάρες;Εγώ βρήκα παρέα Κ θα το επισκεφτώ
Θα είναι και δύο καυλιάρες κωλάρες από εδώ πέρα ! Νομίζω θα πέσει καλό γαμησι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσύ γαμιεσαι εκεί η γαμας ;
Είναι δυο κωλάρες που σε ανασταίνουνΠοιες είναι οι κωλάρες;
Και τις 3Όπως έχω πει σε προηγούμενο ποστ
(ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΦΥΣΙΚΆ)
λέω να πάω Κατά τις 1 περίπου με 1μιση το μεσημέρι και μέχρι τις 3μιση με 4 περίπου στους πάνω καναπέδες και να σας περιμένω.
Τρεις ημερομηνίες παίζουν.
Ποια προτιμάτε?
Γκάλοπ!
Τρίτη 7/10
Τετάρτη 8/10
Πέμπτη 9/10
Πότε λέτε λοιπόν?![]()
![]()
Χαχαχαχα μακάρι να μπορούσα και κάθε μέρα.Και τις 3
Τι ώρα λες να πας?Πως πάει; Μαζεύει κόσμο; Είναι καλή μέρα να πάω αύριο το βραδάκι;
Μετά τις 8.Τι ώρα λες να πας?
Κατά τις 1 με 1μιση το μεσημέρι όπως γράφω πιο πάνω πάω εγώ όταν πάω καθημερινή Τρίτη έως ΠέμπτηΜετα της 1 το μεσημέρι έχει τίποτα ξέρετε σκέφτομαι να πάω
εχει καμια σχεση με τον ολλανδο ηδονιστη Johan van der Smut ?Smut club λεγεται αυτο το club?
εχει δημοσιους υπαλληλους που ειναι κροςΜετα της 1 το μεσημέρι έχει τίποτα ξέρετε σκέφτομαι να πάω
Καλό κρασάκι έχει ο Θανάσης στο Μοναστηράκι τύπε. Το συνοδεύει επίσης με καλό κεμπάπ και καλό τζατζίκι, σίγουρο αποτέλεσμα για ένα βρωμερό χέσιμοΕχουμε τώρα κανα καλό κρασάκι εκεί να περάσουμε καλά;
Οι αδερφές καρντασιανΠοιες είναι οι κωλάρες;