Ποιο είναι το ζουλαπι?
Όπως έχω πει κ άλλες φορές δεν είμαι Αθήνα κ προφανώς όταν είμαι Αθήνα η δεν είμαι μόνος η εχω κ δουλειές κ παρέα γενικά το δώδεκα η ώρα δεν είναι εφικτό....
Αν ήμουν μόνος Αθήνα θ πήγαινα κ σάουνα και σινεμά μετά της οχτώ και θ είχα και τον σίγουρο χώρο αφού θα είχα σπίτι.
Αλλά τώρα απλά πάω ώρες που μπορώ....
Όλα καλά τύπε δεν σε κοντράρω....
Θα το γνωρίσεις απο κοντά το ζουλάπι .... εέχει και θέση τώρα στο τσοντάδικο.
Η αιτία των φασαριων ηταν αυτή για μένα. Πιο πρίν οκ έγραφε τις καφρίλες του εδω ο Κωστάκης και γελάγαμε
καμια φορά ειναι αλήθεια οτι ξέφευγε αλλα εντάξει αμα κάποιος προσβαλλόταν ας τον έκανε ιγκνορ ή ας τον έβριζε και αυτός. Θελω να πώ ολα αυτα ειναι ΕΝΤΟΣ ..... ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΕΛΗ.
Οταν όμως η άλλη σε ψάχνει μέσα απο άλλα μέλη εδω μέσα που δεν σε πάνε και σε ρουφιανεύουν και ξεκινάει τα κόλπα και εκτος Ιντερνετ τοτε το πράγμα πάει αλλού.
Και αν ο Κωστάκης ήταν ενοχλητικός και έκανε μαλακίες σοβαρές μεσα στο τσοντάδικο θα ειχαν φροντίσει να τον πετάξουν έξω τόσο καιρό. Αλλά εδω έχουμε κάτι διαφορετικό.
Οπότε μη λέτε σε εμάς ότι προκαλούμε φασαρίες. Εδω το μπουρδέλα ειναι για ΕΜΑΣ ενας χώρος να γράφουμε χωρις φυσικά να εκθέτουμε κόσμο με πολυ προσωπικά δεδομένα και να εκτονωνόμαστε δεν θα έχουμε και εδώ ελέγχους απο ελληνίδες. Γιατί θα πέσει απαξιωτικό ->