SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 20
- Like
- 28.345
- Πόντοι
- 6.246
Χαχαχαχαχαχαχαχα!Σε ανωμαλο πέσαμε...
Χαχαχαχαχαχαχαχα!Σε ανωμαλο πέσαμε...
ανωμαλεΚανονικες γυναικες ουτε μια?
χαχαχαχαχαχαχαχαχαανωμαλε
θα φας καλά τυχερήΤο ερχομενο Σαββατο κατα τις 8 το βραδακι ,θα παμε σινεμα με δυο ή τρεις φίλες μου στο σινεμα.Εγω θα φοραω γυναικεια και θα ειμαι για δημοσια χρηση,αλλα τα κοριτσια μονο θα βλεπουν δεν προκειται να κανουν κατι.
![]()
Γιατί να μην κάνουν;Το ερχομενο Σαββατο κατα τις 8 το βραδακι ,θα παμε σινεμα με δυο ή τρεις φίλες μου στο σινεμα.Εγω θα φοραω γυναικεια και θα ειμαι για δημοσια χρηση,αλλα τα κοριτσια μονο θα βλεπουν δεν προκειται να κανουν κατι.
![]()
εσυ αν επιτρεπεται τι αυτοπροσδιοριζεσαι γυναικα, τρανς η κατι αλλο? Για τις φιλες το επιασα παντως. Ξερεις ρωταω γιατι στην σημερινη εποχη υπαρχει ελευθερια και ο καθενας οτι δηλωνει ειναι οποτε να ξερω αν ειμαστε στα ιδια μην ερθω τσαμπαΗ ψηλή της παρέας, θα δείξει πόδια και μπούτια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και η κοντή της παρέας,ίσως δείξει τα βυζιά της.
Το ερχομενο Σαββατο κατα τις 8 το βραδακι ,θα παμε σινεμα με δυο ή τρεις φίλες μου στο σινεμα.Εγω θα φοραω γυναικεια και θα ειμαι για δημοσια χρηση,αλλα τα κοριτσια μονο θα βλεπουν δεν προκειται να κανουν κατι.
![]()

Τα ζομπι δεν ειναι χορτοφαγαΗ ψηλή της παρέας, θα δείξει πόδια και μπούτια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και η κοντή της παρέας,ίσως δείξει τα βυζιά της.

δεν ειναι τυχαιο που εισαι ανωτατος. Μπραβο ρε μεγαλε!!! ευγε απο εμεναΤα ζομπι δεν ειναι χορτοφαγα
![]()
δεν ειναι τυχαιο που εισαι ανωτατος. Μπραβο ρε μεγαλε!!! ευγε απο εμενα
Δεν προκειται να ξεφευγε απο τα εμπειρα λαγωνικα του μπου.Τύπε πήγε να σας εξαπατήσει... του αξίζει ενα απαξιωτικότατο κλανίδι στη μούρη μετά το σφυροκόπημα
και το χυσιμο στα μούτρα αλα Κωστάκης.
Χαχαχαχαχα..... γίνονται αυτά εδώ;;;;Τα ζομπι δεν ειναι χορτοφαγα
![]()
η απατη και το προμοσιον ειναι συνδεμενα με αυτο το ιδρυμα,οι θαμωνες του ζουνε σε ματριξ δεν ξερουν τι ειναι αληθινο και τι οχιΤύπε πήγε να σας εξαπατήσει... του αξίζει ενα απαξιωτικότατο κλανίδι στη μούρη μετά το σφυροκόπημα
και το χυσιμο στα μούτρα αλα Κωστάκης.
Κι αν είναι αυτή; κι εσείς κοροιδεύετε......Τα ζομπι δεν ειναι χορτοφαγα
![]()
Δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλά το μέλος που γράφει ότι θα έρθει με τρία κορίτσια είχε έρθει την προηγούμενη φορά με τις κοπέλες που κάθισαν και δεν έκαναν τίποτα άρα μάλλον δεν είναι μουφαη απατη και το προμοσιον ειναι συνδεμενα με αυτο το ιδρυμα,οι θαμωνες του ζουνε σε ματριξ δεν ξερουν τι ειναι αληθινο και τι οχι
Nαι αλλά αν θυμάμαι καλά, αυτός που πήγε με τα τρία κορίτσια "έδινε πόνο", ενώ το κοπέλι εδώ ζητάει να "πάρει πόνο", τώρα αν είναι ο ίδιος οκΔεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλά το μέλος που γράφει ότι θα έρθει με τρία κορίτσια είχε έρθει την προηγούμενη φορά με τις κοπέλες που κάθισαν και δεν έκαναν τίποτα άρα μάλλον δεν είναι μουφα