Αυτό ακριβώς φίλε μου !!!Οσες φορες εχω παει το πιο συνηθισμενο να πετυχω ειναι τυπους να περιφερονται ασκοπα με ξελιγωμενο βλεμμα.
Μερικοι να τον παιζουν τους καναπεδες η στις καμπινες.
Καποιοι αλλοι να κλειδωνονται και να πηδιουνται.
Ζευγαρια απο το 2013 εχω πετυχει 3 φορες και τις 3 προφανως επι πληρωμη η κοπελα αλλα δεν μας αφορα.
Οποιος δεν εχει παει και ονειρευεται να μπει μεσα και να πετυχει οργιο ατυχησε.
Καλυτερη και πιο safe επενδυση τα swinger club.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 4.174
- Πόντοι
- 456
πως αισθανεται ενας τυπικος θαμωνας του downtown οταν μπαινει στο ιδρυμα και τον περιμενουν οι μοντελες να τις γαμησει
sexmaniac74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 1.730
- Πόντοι
- 201
Ποιο μελος του bou ειναι ο Kim?πως αισθανεται ενας τυπικος θαμωνας του downtown οταν μπαινει στο ιδρυμα και τον περιμενουν οι μοντελες να τις γαμησει
![]()
Διαγραμμένο μέλος 235095
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 575
- Πόντοι
- 301
Έχετε γαμησει το θρεντ
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.823
- Πόντοι
- 11.915
Μπορεί να γίνει σάουνα η υπογα στην οποία παίζει τρελή υγρασίαΠάντως αν ήταν δικό μου το μαγαζί θα το έκανα sauna για όλα τα φύλα που δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα.
lelosbi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2023
- Like
- 1.608
- Πόντοι
- 206
Ηταν σιγουρα απο την υγρασια ή σε πειραξε κατι που ειχες φαει ?Μπορεί να γίνει σάουνα η υπογα στην οποία παίζει τρελή υγρασία.Εγω την έκοψα εντελώς πλέον γιατί οπότε κατέβαινα εκλανα ασταμάτητα και μ έπιανε χέσιμο
![]()
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.823
- Πόντοι
- 11.915
Τι να σου πω ρε τύπε, συνήθως τα μεσημέρια τρώω πιτογυρα μαζί με μπίρα και πάντα αδειάζω με χέσιμο πριν πάω τσονταδικοΗταν σιγουρα απο την υγρασια ή σε πειραξε κατι που ειχες φαει ?
Georgekor84
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.911
- Πόντοι
- 206
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Κωστάκη. Χρήσιμη πληροφορία!Τι να σου πω ρε τύπε, συνήθως τα μεσημέρια τρώω πιτογυρα μαζί με μπίρα και πάντα αδειάζω με χέσιμο πριν πάω τσονταδικο![]()
VasilisBottom
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2020
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Ξέρει κανείς αν παίζει τπτ καλώ τώρα; Ή έστω αν έχει κόσμο;
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.823
- Πόντοι
- 11.915
Μετά τις 24:00 μαζευομαστε τα ζόμπι τυπεΞέρει κανείς αν παίζει τπτ καλώ τώρα; Ή έστω αν έχει κόσμο;
Διαγραμμένο μέλος 240265
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 464
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα επειδή όλοι γράφετε ότι άσχετο σας έρχεται στο μυαλό. Η σελίδα αυτή έχει δημιουργηθεί για να μαθαίνουν τη γίνεται στο ίδρυμα όχι για να βγάζει ο καθένας το απέχθεια του προς το είδος τον ανθρώπων που το επισκέπτονται.
Εμένα δεν με ενδιαφέρει ούτε τα πιτογυρα που έφαγε κάποιος ούτε αν αερίζεται. Εγώ οπότε πάω της περισσότερες φορές περνάω καλά γιατί ξέρω τη θέλω και γιατί πάω . Αυτό ήθελα να πω γιατί βαρέθηκα να διαβάζω άσχετα.
Ευχαριστώ
Εμένα δεν με ενδιαφέρει ούτε τα πιτογυρα που έφαγε κάποιος ούτε αν αερίζεται. Εγώ οπότε πάω της περισσότερες φορές περνάω καλά γιατί ξέρω τη θέλω και γιατί πάω . Αυτό ήθελα να πω γιατί βαρέθηκα να διαβάζω άσχετα.
Ευχαριστώ
Georgekor84
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.911
- Πόντοι
- 206
Ε, κάποια ταινία θα παίζειτωρα παιζει τπτ?
Διαγραμμένο μέλος 223349
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 280
- Πόντοι
- 20
Έχει κανείς εικόνα ;ναι
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 4.174
- Πόντοι
- 456
να δες βιντεο μεσα απτο ιδρυμα εχουν παει τα μοντελα απο επαρχια να γαμηθουν,τρεχα να προλαβειςΈχει κανείς εικόνα ;
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 4.174
- Πόντοι
- 456
φιλε μεινε στο αθηναικο να βρεις την υγεια σου τι θες και πας σε αυτο το ιδρυμα,Καλημέρα επειδή όλοι γράφετε ότι άσχετο σας έρχεται στο μυαλό. Η σελίδα αυτή έχει δημιουργηθεί για να μαθαίνουν τη γίνεται στο ίδρυμα όχι για να βγάζει ο καθένας το απέχθεια του προς το είδος τον ανθρώπων που το επισκέπτονται.
Ευχαριστώ
εδω δεν παιζουν ακαποτα απο πακιστανους
Διαγραμμένο μέλος 240265
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 464
- Πόντοι
- 21
Ναι αλλά έχει κάτι όμορφα αγόρια που το καυλι τους δεν υπάρχει με μεγάλες ποσότητες σπέρμα. Αλλά και πάλι εγώ ξέρω πως θα πάρω το σπέρμα μέσα από την καπότα κατευθείαν στο στόμα μουφιλε μεινε στο αθηναικο να βρεις την υγεια σου τι θες και πας σε αυτο το ιδρυμα,
εδω δεν παιζουν ακαποτα απο πακιστανους
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 58K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 113