matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 4.190
- Πόντοι
- 456
αν παει και στηθει ετσι θα της τον χωσουν ακαποτα και φωναζει μπιρ αλλαχΓιατί ακαποτα ;;μαζεύει κόσμο εκεί;
αν παει και στηθει ετσι θα της τον χωσουν ακαποτα και φωναζει μπιρ αλλαχΓιατί ακαποτα ;;μαζεύει κόσμο εκεί;
Σου έχω στείλει μήνυμα !είναι καποιος εδω που ηταν εκει μια Κυριακη στα μεσα Μαρτιου που ειχα παει? με.... δυο εκεινη την ημερα ο ενας στα καθισματα πανω ο αλλος στην καμπινα
Αφού ρωτάς κάτι τέτοιο θα σου πω πριν από χρόνια είχε γράψει εδώ ένας ότι θα φέρει μια κοπέλα μοντελε να τη πάρει όλο το σινεμά.Δεν πήγε ποτέ ο τύπος αλλά πήγε μια κοπέλα που σύχναζε εκεί και έγινε χαμός.τοτε συστήθηκαν όλοι μεταξύ τους πρόεδροι αντιπρόεδροι κ.τ.λπ.καλη φάση και χάρηκαν τα παιδιά τότε πολύ θυμάμαιΕχω να κανω μια ερωτηση (Απορια)προς ολους!
Οταν πηγαινετε στα τσονταδηκα εχει πει ποτε κανεις σας το ψευδονημο που εχει εδω στο σαητ η φοβαστε να το πειτε για ευνοητους λογους!
Απο οτι βλεπω εισαι απο τα αρχηκα μελη του σαιτ αλλα εμενα δεν μου το βγαζεις απο το μιαλο οτι παρα πολυ εχουν εδω μεσα παραπανω απο ενα προφηλ με αποτελεσμα να κοροηδευωντε μεταξη τους και να βρησκουν των μπελα τους και αυτη που δεν φτεναι!Αφού ρωτάς κάτι τέτοιο θα σου πω πριν από χρόνια είχε γράψει εδώ ένας ότι θα φέρει μια κοπέλα μοντελε να τη πάρει όλο το σινεμά.Δεν πήγε ποτέ ο τύπος αλλά πήγε μια κοπέλα που σύχναζε εκεί και έγινε χαμός.τοτε συστήθηκαν όλοι μεταξύ τους πρόεδροι αντιπρόεδροι κ.τ.λπ.καλη φάση και χάρηκαν τα παιδιά τότε πολύ θυμάμαι
δεν χρειαζεται τα ζομπι γνωριζονται μεταξυ τουςΕχω να κανω μια ερωτηση (Απορια)προς ολους!
Οταν πηγαινετε στα τσονταδηκα εχει πει ποτε κανεις σας το ψευδονημο που εχει εδω στο σαητ η φοβαστε να το πειτε για ευνοητους λογους!
εχεις παει αθηναικο η πιο παλια στο αβερωφ?Πρέπει να είναι κανείς ανισόρροπος ή χαμένος για να κάνει φάσεις χωρις καπότα σε τσοντοσινεμά.
Και εγω νομηζης οτι σε πηστεψα!δεν χρειαζεται τα ζομπι γνωριζονται μεταξυ τους
Δηλαδη στο At πρεπει να με περνάνε ολοι; αυτο εννοείς; Δεν σε καταλαβαίνωγεωργια αν ειναι να διαλεγεις πηγαινε σε σουινγκερς
Δηλαδή εσύ συστήνεσαι ως Xaris/Xaroula στο τσοντάδικο? (ρητορικό το ερώτημα)Εχω να κανω μια ερωτηση (Απορια)προς ολους!
Εγω δεν εχω παει ποτε σε αυτα τα μερη.Τω να παω και να πω ποια ειμαι δεν με συνφερη γιατη εχω πολους εχθρους τωρα τελευταια εδω μεσα γιατη λεω ορησμενα πραγματα που κατα 90% πιστευω οτι ισχιουν.Δηλαδή εσύ συστήνεσαι ως Xaris/Xaroula στο τσοντάδικο? (ρητορικό το ερώτημα)
Γιατι σε εχθρευονται χαρη/χαρουλαΕγω δεν εχω παει ποτε σε αυτα τα μερη.Τω να παω και να πω ποια ειμαι δεν με συνφερη γιατη εχω πολους εχθρους τωρα τελευταια εδω μεσα γιατη λεω ορησμενα πραγματα που κατα 90% πιστευω οτι ισχιουν.
Για αυτο και εχουν παψει να μου στελνουν προσωπηκα μηνηματα κτλ.
Την νομιωσηνη μου δεν μου την προσβαλει κανενας...
αν ειναι στημενος στα 4 για χαρουλα θα συστηθειΔηλαδή εσύ συστήνεσαι ως Xaris/Xaroula στο τσοντάδικο? (ρητορικό το ερώτημα)
Και οι δυο απαντατε με ερωτηση...Γιατι σε εχθρευονται χαρη/χαρουλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αν ειναι στημενος στα 4 για χαρουλα θα συστηθει
ναι εχουν οι μυστες αισθηματα δεν γινεται να τους αποριπτεις μετα γινονται χειροτερα ζομπι αποτι ειναι ηδηΔηλαδη στο At πρεπει να με περνάνε ολοι; αυτο εννοείς; Δεν σε καταλαβαίνω