Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
20

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.052
Πόντοι
746
Ήρθε ένα αμερικανικό ζευγάρι, μηλαμε για πολύ squirting η γκόμενα , δεν μα άφησε να δούμε τίποτα κλειστηκανε σε καμπίνα.
Αυτά
Έπρεπε να κάνετε ριφιφι, έπρεπε ξένοι ήταν το πολύ πολύ να έφευγαν τρέχοντας,οι πρώτοι θα ήταν,τι να σας κάνω που είμαι στην παραλία ακόμη

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.052
Πόντοι
746
Μην περιμένεις τέτοια ενημέρωση. Μόνο τα τρολλ ανακοινώνουν και οι απελπισμένοι.
Σήμερα παίζει ο θρύλος, έχει καναπέ και,αραγμα, εσείς οι υπόλοιποι μύστες μερακλήδες πηγενεται στο τσονταδικο, και προσεκτικά μήν σας μπει κανένα ζευγάρι μέσα, και πάνε και κλειδοθουν σε καμία καμπίνα, και σάς αφισουν με το πουλί στο χέρι

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
634
Πόντοι
81
Πορδή πάλι πετάχτηκες ??? Εμείς που μπορούμε να πηγαίνουμε σε όλα τα μαγαζιά θα πάμε. Εσύ κάτσε στο τσαντήρι σου και μαλακίσου μόνος σου.

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
634
Πόντοι
81
Το 2005 έγινα Μέλλος στο μπου με άλλο πρόσωπο ένα προφίλ που είχε πάρει και αρκετά μεγάλη αναβάθμιση , αλλά το 2014 το έκλεισα μαζί με τον φίλο μου που το είχαμε μαζί και αυτός παντρεύτηκε, και δεν το ήθελε, τώρα λοιπόν σας κάνω ένα δώρο σταματαω να σας ζαλίζω το έρωτα, και περνετε καλά
Εγώ στον spyros73 αναφερόμουν που είναι μέλος από το 2005 και δεν συμμετέχει ενεργά ΟΧΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΗΛΙΘΙΕ.
Το ότι έχεις 100 προφίλ το ξέρω απλώς με επιβεβαιώνεις

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.052
Πόντοι
746
Εγώ στον spyros73 αναφερόμουν που είναι μέλος από το 2005 και δεν συμμετέχει ενεργά ΟΧΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΗΛΙΘΙΕ.
Το ότι έχεις 100 προφίλ το ξέρω απλώς με επιβεβαιώνεις
Ε όχι και ηλίθιος,πες κανένα ζώο άλλο το ηλίθιος είναι προσβολή, τόσα ζώα έχουμε στο ζωηκο σύστημα

acer1239

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Εγώ πήγα πρώτη φορά χθες 5:00 το μεσημέρι τι ώρα είναι καλές να πηγαίνεις

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.052
Πόντοι
746
Εγώ πήγα πρώτη φορά χθες 5:00 το μεσημέρι τι ώρα είναι καλές να πηγαίνεις
Ότι ώρα να πας βγάλε ολοήμερο όπως βγάζω εγώ που πάω βγάζω ένα εισιτήριο, και φεύγω , και αν έχω διάθεση πάω το βράδυ, τώρα που έχουν αλλάξει όλα και δεν υπάρχει κανένας που να με γνωρίζει προσωπικά, αν τύχει και με γνωρίσουν και μου που να φύγω θα πάρω τα 15 ευρώ πίσω και θα φύγω , αλλιώς θα πρέπει να έρθει εισαγγελέας να με βγάλει

pablo michel

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2021
Like
487
Πόντοι
21
σταματιστε να βριζετε τον Φατσεα, πρεπει να ειναι σκληρο καρυδι, δεν απανατει στα μπινελικια.
Αυτο κατι δειχνει, (κατι καλο παντως)

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.052
Πόντοι
746
σταματιστε να βριζετε τον Φατσεα, πρεπει να ειναι σκληρο καρυδι, δεν απανατει στα μπινελικια.
Αν με ενωχλει κάτι κάνω αναφορά στο σχόλιο που γίνεται, ειδικά όταν είναι υβριστικό περιεχόμενο, εδώ μέσα όπως και στο υδρημα,η παρεξηγήσεις και η βαβούρα γίνεται εδώ και χρόνια γύρω από το θέμα ζευγάρια,στα άλλα υδρηματα ηδονής που δεν πατάνε ζευγάρια, εκεί τους είμαι άγνωστος, τέλος πάντων εγώ δεν δίνω σημασία, ούτε καταλαβαίνω από λόγια του αέρα, οποίος θέλει κάτι άλλο σε έρθει από κοντά, τέλος...

pablo michel

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2021
Like
487
Πόντοι
21
η μαγκιες και τα βρισιδια, οποιος εχει καρυδια, προσωπο με προσωπο. Απο τον καναπε ειμαστε ολοι μαγκες.

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
634
Πόντοι
81

Το ότι ταυτίζεστε βεβαίως κάτι δείχνει. Η μιζέρια και η απελπισία συνυπάρχουν.

Το γεγονός ότι τα τενεκεδάκια κάνουν θόρυβο δεν σημαίνει ότι αποκτούν αξία απλά παραμένουν ενοχλητικά στα αυτιά των υπολοίπων.

pablo michel

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2021
Like
487
Πόντοι
21
καλο αυτο με τα τενεκεδακια, δεν το ειχα ξανακουσει, κατι μας δινει τελικα το μπουρδελα

VasilisBottom

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
74
Πόντοι
0
Θα πάω σε κάνα 3ωρο και θα κάτσω πάνω από 2 ώρες όσοι θέλουν να ξαλαφροσουν είναι ευπρόσδεκτοι

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.052
Πόντοι
746
γατακια ...
σε 10 λεπτα το πολυ ο φατσεας θα γραψει (αλλο ενα) σχολιο ....

ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ !
Αργυσα λίγο, γιατί είχα και δουλειές,με την Γιουσέφ γειτονιά εδώ έχω, και πολύ χρόνο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom