John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.040
- Πόντοι
- 746
Εγώ με τρία εμβόλια την άρπαξα και είμαι σπίτιΕπισκεψη τωρα στο μαγαζι. Μονο αντρες. Υποτονικα πραγματα.
Φαινεται οτι η ομικρον κανει την δουλεια της.
Εγώ με τρία εμβόλια την άρπαξα και είμαι σπίτιΕπισκεψη τωρα στο μαγαζι. Μονο αντρες. Υποτονικα πραγματα.
Περαστικα john αργα η γρηγορα ολοι θα το περασουμεΕγώ με τρία εμβόλια την άρπαξα και είμαι σπίτι
Ευχαριστώ φίλε μου δεν ήθελα να ξαπατησω σε νοσοκομείο μετά το τροχαίο που είχα αλλά τώρα κίνδυνευω να ξανά μπω γιατί δεν έχω αναπνοές αν τα καταφέρω και γίνω καλά με αρκετές επιφύλαξης θα βγωΠεραστικα john αργα η γρηγορα ολοι θα το περασουμε
Τελικά έγινε τίποτα η το ίδιο?? Μόνο άνδρες?Επισκεψη τωρα στο μαγαζι. Μονο αντρες. Υποτονικα πραγματα.
Ρε πατε καλα; Σας απανταει ο άνθρωπος, σας λεει και λεπτομέρειες και δεν σας αρεσει κιολας. Αν εχει φωτο. Ναι θα στο δειξουμε και 3D αποτύπωση και θα σου στείλουμε και φωτο δικες μας και θα σου στρωσουμε και ενα κοκκινο χαλι. Αντε ηρεμησε λιγο. Και αυτα που σου ειπα πολλα ειναι. Γλιτωσες 12 ευρω να λυσεις τις απορίες σου και εχεις και παραπονα.
Έχετε πάθει αρρώστια έχει μπει ο σατανάς μέσα σας ηρεμιστε και μιλήστε λίγο με τον εαυτό σας η ζωή δεν είναι μόνο γαμησια και γούστα ηδονοβλεψίες πανηδονυστες ηρεμιστε λίγοΟρισμένοι / ορισμένες νομίζουν οτι θα μας κάνουν κ χάρη τύπε. Aλλα δε φταινε αυτοί όταν μετά απο μια αγγελία στέλνουν καμια 1000 ψωλές , η προσφορά σε πουτσες ειναι πολύ μεγάλη. Μετα αναρωτιόμαστε για τα πουτανακια του ινσταγκραμ.
οριστε?Ανομαλια στο φουλλ ηδονοβλεψίες πανηδονυστες για αυτό σας βλέπει ο θεός και σας γλένταει οπότε θέλει ηρεμιστε κάντε μια εκδρομή η καθηστε στο σπίτι σας και κάντε μια αναδρομή στο παρελθόν
μην δινεις σημασια μιλαει ο κορωνοιος,νοσει ο φατσεαςοριστε?
Γιάννη ευχομαι να γίνεις σύντομα καλά. Πήρες τηλέφωνο τον "υπεύθυνο" και την υπόλοιπη παρέα.... να τους ενημερώσεις? Ειδικά ο "υπεύθυνος" ΄΄ερχεται σε επαφή κάθε ΠΣΚ με εκατοντάδες άτομα....Συγνώμη ηδονοβλεψίες πανηδονυστες εγώ φεύγω αποσειρωμαι κουραστικά
Καβλααααααυτη ειμαι
Καλά σ κατά κόσμο ΓιάννηΣυγνώμη ηδονοβλεψίες πανηδονυστες εγώ φεύγω αποσειρωμαι κουραστικά
Επειδή γνωρίζεις πράγματα για εμένα και εγώ ειμουν αχάριστος κάποτε και έκανα μαλακίες πολλές αλλά επειδή είχα ένα πολύ σοβαρό τροχαίο καταλάβα τι είναι η ζωή έτσι απότομα και σας ζητώ συγνώμη παίδες ωραία εκείνες η εποχές δυστυχώς τελιοσανΚαλά σ κατά κόσμο Γιάννη
Αυτά έλεγες όταν για χρόνια καθίσουν καθόμαστε στην καφετέρια παρά τις αντιδράσεις του ιδιοκτήτη περιμένοντας να μπούμε αν μπει ζευγάρι;
Αυτά έλεγες μέσα στο σινεμά που κυνηγούσες κυνηγουσαμε ζευγάρια;
Ποιος η ποιοι θα προλάβουν να πάνε στην δίπλα καμπίνα;
Και όχι μονο
Εγώ ρε φίλε είμαι στο νοσοκομείο μέσα με την γάμο κορόνα και έχω κάνει τρεις δόσεις εμβόλιο δηλαδή αν δεν το είχα κάνει τώρα θα έπαιζα παρτίδα σκάκι μετον άγιο πετροΜε τα νεα μετρα 23:50 αναβουν τα φωτα στο τσονταδικο και τελειωνει το πανηγυρι.
Με τα νεα μετρα 23:50 αναβουν τα φωτα στο τσονταδικο και τελειωνει το πανηγυρι.
???Προλαβαινει κανεις να ντυθεί τύπε 'η τρεχουν τα κρόσια με τα χύσα να τρέχουν απο τα μάγουλα τις κιλοτες αι τις περούκες εξω ;
Εκεί μέσα πρέπει να σας κάνουμε ένα βράδυ να πετακτιτε έξω με της περούκες να γελάσουμε και λίγοΠρολαβαινει κανεις να ντυθεί τύπε 'η τρεχουν τα κρόσια με τα χύσα να τρέχουν απο τα μάγουλα τις κιλοτες αι τις περούκες εξω ;