Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (0 μέλη και 57 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 162 63,3%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 45 17,6%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 49 19,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    256

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.317
Πόντοι
8.006
Σημασία έχει ότι στην Αθήνα παραλίγο να σε περασει κι ο κασιδιαρης (την αρουλα εννοώ να περασει)
Eγω Καμινη ψηφισα. Ο Αρης ηταν μια πολυ κακη επιλογη και τιμωρηθηκε πολυ λογικα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.317
Πόντοι
8.006
Α όπου σε βολευει τιμωρείται το πρόσωπο και όπου δε σε βολεύει τιμωρείται η παράταξη που το στηρίζει. Ωραία τα λες
Ε κατι πρεπει να βολευει και μενα. Δεν ειναι δυνατον στην επαρχια που σαρωσε η ΝΔ, να ειναι αυτοδιοικητικη ψηφος, αλλά στην Αθηνα να αλλαζει το τροπαρι. Αποφασιστε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.317
Πόντοι
8.006
Τυπε ξερεις αυτο μπορει να το επικαλεστει και ο τσυριζας για τις περιφερειες που τον ηπιε
πανηγυρικως, εκτος αττικης
μη τα θες μονα ζυγα δικα σου
Οχι ομως και μονα ζυγα δικα σας.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.400
Πόντοι
8.645
Eγω Καμινη ψηφισα. Ο Αρης ηταν μια πολυ κακη επιλογη και τιμωρηθηκε πολυ λογικα.

Α όπου σε βολευει τιμωρείται το πρόσωπο και όπου δε σε βολεύει τιμωρείται η παράταξη που το στηρίζει. Ωραία τα λες

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
2.449
Πόντοι
736

Τυπε ξερεις αυτο μπορει να το επικαλεστει και ο τσυριζας για τις περιφερειες που τον ηπιε
πανηγυρικως, εκτος αττικης
μη τα θες μονα ζυγα δικα σου

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146

Ρε φίλε, ο τύπος δεν μπορεί να διαχειριστεί κάν τον συνδυασμό παπαρολογίας και αλλαγής χρόνου, ΑΥΤΟΣ ο άνθρωπος θα δώσει λύση στα προβλήματα της Αθήνας και θα διαχειριστεί κρίσεις?

Φίλος δε που εργάζεται στην νομική υπηρεσία δήμου των νοτίων προαστίων - και που είχε πολλά πάρε δώσε λόγω θέσης και ιδιότητας με τον συγκεκριμένο - μου έχει πεί ότι το ίδιο παπάρας και άχρηστος ήταν ΚΑΙ στην προηγούμενη θέση του συνηγόρου του πολίτη την οποία είχε.

"Από τα μικρά φαίνονται τα μεγάλα" λένε στο χωριό μου ...

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
2.449
Πόντοι
736
Ε κατι πρεπει να βολευει και μενα. Δεν ειναι δυνατον στην επαρχια που σαρωσε η ΝΔ, να ειναι αυτοδιοικητικη ψηφος, αλλά στην Αθηνα να αλλαζει το τροπαρι. Αποφασιστε.
εδω εχεις ενα δικιο
γιαυτο καλυτερα να περιμενουμε τις ευροεκλογες
αλλα αντικειμενικα ομως την μεγαλυτερη πουτσα απο την κριση την εχει
φαει η αττικη οποτε προφανως η ψηφος ειναι πιο πολιτικη εκει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.317
Πόντοι
8.006
Ρε φίλε, ο τύπος δεν μπορεί να διαχειριστεί κάν τον συνδυασμό παπαρολογίας και αλλαγής χρόνου, ΑΥΤΟΣ ο άνθρωπος θα δώσει λύση στα προβλήματα της Αθήνας και θα διαχειριστεί κρίσεις?

Φίλος δε που εργάζεται στην νομική υπηρεσία δήμου των νοτίων προαστίων - και που είχε πολλά πάρε δώσε λόγω θέσης και ιδιότητας με τον συγκεκριμένο - μου έχει πεί ότι το ίδιο παπάρας και άχρηστος ήταν ΚΑΙ στην προηγούμενη θέση του συνηγόρου του πολίτη την οποία είχε.

"Από τα μικρά φαίνονται τα μεγάλα" λένε στο χωριό μου ...
Δεν ξερω τι λεει ο φιλος σου και τι παρε δωσε ειχε μαζι του, αλλά εγω τον ειχα καθηγητη στο Πανεπιστημιο και δεν ηταν ούτε παπαρας ούτε αχρηστος, αρα εχω προσωπικη αποψη.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
57
Πόντοι
366
Δεν ξερω τι λεει ο φιλος σου και τι παρε δωσε ειχε μαζι του, αλλά εγω τον ειχα καθηγητη στο Πανεπιστημιο και δεν ηταν ούτε παπαρας ούτε αχρηστος, αρα εχω προσωπικη αποψη.

ναι αλλα εδω και μηνες οταν τεθηκε η ερωτηση εδω μεσα εμεινε αναπαντητη. στο τι εκανε στον δημο την τετραετια.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146

Άλλο οι συζητήσεις περί διαγραμάτων στα αμφιθέατρα και άλλο η ικανότητα αποτελεσματικής δράσης σε περιβάλλον παραγωγής και οι διοικητικές αρετές.

Τον τύπο δεν θα τον εμπιστευόμουν ούτε για να μου δέσει τα παπούτσια ... όχι ότι οι υπόλοιποι υποψήφιοι ήταν καλύτεροι βέβαια ...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
57
Πόντοι
366
ναι αλλα εδω και μηνες οταν τεθηκε η ερωτηση εδω μεσα εμεινε αναπαντητη. στο τι εκανε στον δημο την τετραετια.

καιιιιιι θα παραμεινει οπως φαινεται αναπαντητη. προβατα μπεεεεεεεεε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
220
Πόντοι
866
αυτος σε διδαξε τυπε? :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
220
Πόντοι
866
θελω να μου γραψεις τι εκανε ο καμινης στο δημο και σε επεισε χασοδικη, εκτος απο το οτι εισαι κομματοπροβατο
που να ξερει ο αλεξ ρε τυπε
αφου μενει στην υπαιθρο
μονο για ψηφιζει ερχεται αθηνα και αν χτυπησει καμια γκομενα :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom