txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.449
- Πόντοι
- 736
Ενω το ΠΑΣΟΚ ας πουμε, δεν στηριζε Καμινη και Σγουρο.
απο τα μεσα φερονται σαν ανεξαρτητοι
αν ξερεις κατι παραπανω
Ενω το ΠΑΣΟΚ ας πουμε, δεν στηριζε Καμινη και Σγουρο.
Eγω Καμινη ψηφισα. Ο Αρης ηταν μια πολυ κακη επιλογη και τιμωρηθηκε πολυ λογικα.Σημασία έχει ότι στην Αθήνα παραλίγο να σε περασει κι ο κασιδιαρης (την αρουλα εννοώ να περασει)
Οκ, κι εγω δηλωνω 25 χρονων.
Ε κατι πρεπει να βολευει και μενα. Δεν ειναι δυνατον στην επαρχια που σαρωσε η ΝΔ, να ειναι αυτοδιοικητικη ψηφος, αλλά στην Αθηνα να αλλαζει το τροπαρι. Αποφασιστε.Α όπου σε βολευει τιμωρείται το πρόσωπο και όπου δε σε βολεύει τιμωρείται η παράταξη που το στηρίζει. Ωραία τα λες
Οχι ομως και μονα ζυγα δικα σας.Τυπε ξερεις αυτο μπορει να το επικαλεστει και ο τσυριζας για τις περιφερειες που τον ηπιε
πανηγυρικως, εκτος αττικης
μη τα θες μονα ζυγα δικα σου
Eγω Καμινη ψηφισα. Ο Αρης ηταν μια πολυ κακη επιλογη και τιμωρηθηκε πολυ λογικα.
Eγω Καμινη ψηφισα. Ο Αρης ηταν μια πολυ κακη επιλογη και τιμωρηθηκε πολυ λογικα.
εδω εχεις ενα δικιοΕ κατι πρεπει να βολευει και μενα. Δεν ειναι δυνατον στην επαρχια που σαρωσε η ΝΔ, να ειναι αυτοδιοικητικη ψηφος, αλλά στην Αθηνα να αλλαζει το τροπαρι. Αποφασιστε.
Δεν ξερω τι λεει ο φιλος σου και τι παρε δωσε ειχε μαζι του, αλλά εγω τον ειχα καθηγητη στο Πανεπιστημιο και δεν ηταν ούτε παπαρας ούτε αχρηστος, αρα εχω προσωπικη αποψη.Ρε φίλε, ο τύπος δεν μπορεί να διαχειριστεί κάν τον συνδυασμό παπαρολογίας και αλλαγής χρόνου, ΑΥΤΟΣ ο άνθρωπος θα δώσει λύση στα προβλήματα της Αθήνας και θα διαχειριστεί κρίσεις?
Φίλος δε που εργάζεται στην νομική υπηρεσία δήμου των νοτίων προαστίων - και που είχε πολλά πάρε δώσε λόγω θέσης και ιδιότητας με τον συγκεκριμένο - μου έχει πεί ότι το ίδιο παπάρας και άχρηστος ήταν ΚΑΙ στην προηγούμενη θέση του συνηγόρου του πολίτη την οποία είχε.
"Από τα μικρά φαίνονται τα μεγάλα" λένε στο χωριό μου ...
Δεν ξερω τι λεει ο φιλος σου και τι παρε δωσε ειχε μαζι του, αλλά εγω τον ειχα καθηγητη στο Πανεπιστημιο και δεν ηταν ούτε παπαρας ούτε αχρηστος, αρα εχω προσωπικη αποψη.
Δεν ξερω τι λεει ο φιλος σου και τι παρε δωσε ειχε μαζι του, αλλά εγω τον ειχα καθηγητη στο Πανεπιστημιο και δεν ηταν ούτε παπαρας ούτε αχρηστος, αρα εχω προσωπικη αποψη.
ναι αλλα εδω και μηνες οταν τεθηκε η ερωτηση εδω μεσα εμεινε αναπαντητη. στο τι εκανε στον δημο την τετραετια.
Σακελλαριδη θα ψηφισεις τύπε?καιιιιιι θα παραμεινει οπως φαινεται αναπαντητη. προβατα μπεεεεεεεεε
Σακελλαριδη θα ψηφισεις τύπε?
αυτος σε διδαξε τυπε?Δεν ξερω τι λεει ο φιλος σου και τι παρε δωσε ειχε μαζι του, αλλά εγω τον ειχα καθηγητη στο Πανεπιστημιο και δεν ηταν ούτε παπαρας ούτε αχρηστος, αρα εχω προσωπικη αποψη.
που να ξερει ο αλεξ ρε τυπεθελω να μου γραψεις τι εκανε ο καμινης στο δημο και σε επεισε χασοδικη, εκτος απο το οτι εισαι κομματοπροβατο
αυτος σε διδαξε τυπε?![]()
που να ξερει ο αλεξ ρε τυπε
αφου μενει στην υπαιθρο
μονο για ψηφιζει ερχεται αθηνα και αν χτυπησει καμια γκομενα![]()