athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 117.099
- Πόντοι
- 16.631
εγινεθα ξεκινήσει ι Ιβάν σε λίγο να έρθει να πάρει τα λεφτά
στείλε διεύθυνση
εγινεθα ξεκινήσει ι Ιβάν σε λίγο να έρθει να πάρει τα λεφτά
στείλε διεύθυνση
egine
Ξελογκαρε επιτέλους λίγο, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ.....έγινε και mystylerocks ο ΟΠΕΚΕΠΕΣ![]()
κάτσε σε λίγο θα μας πεις και ότι δεν έχει κάνει σωστό color matching και αυτό είναι στοιχείο που δείχνει ότι δεν κάνει για την βουλήΞελογκαρε επιτέλους λίγο, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ.....

Όχι, απλα επενδύει ήδη το ταμείο του Συλλόγου της. Άντε, ξελογκαρε τώρα λίγο να ξελαμπικαρεις.κάτσε σε λίγο θα μας πεις και ότι δεν έχει κάνει σωστό color matching και αυτό είναι στοιχείο που δείχνει ότι δεν κάνει για την βουλή![]()
μπορεί να έχει λεφτά δικά της να μην περιμένει την δόση του ΟΠΕΚΕΠΕ για να λιγδώσειΌχι, απλα επενδύει ήδη το ταμείο του Συλλόγου της. Άντε, ξελογκαρε τώρα λίγο να ξελαμπικαρεις.

Μπορεί. Μπορεί και όχι, η ΑΑΔΕ ακόμα περιμένει τα στοιχεία για έλεγχο.μπορεί να έχει λεφτά δικά της να μην περιμένει την δόση του ΟΠΕΚΕΠΕ για να λιγδώσει
γιατί να ξελογκάρω? εσύ είσαι 24/7 εδώ και δεν έχεις πάθει "τίποτα"![]()
αιμα σε πανε παλιμπορεί να έχει λεφτά δικά της να μην περιμένει την δόση του ΟΠΕΚΕΠΕ για να λιγδώσει
γιατί να ξελογκάρω? εσύ είσαι 24/7 εδώ και δεν έχεις πάθει "τίποτα"![]()

ε δε νομίζω...το δικό σου το κοντέρ πάει λίγο παραπάνω...Μπορεί. Μπορεί και όχι, η ΑΑΔΕ ακόμα περιμένει τα στοιχεία για έλεγχο.
Να μιλάς εσύ για 24/7 είναι ανέκδοτο για Ποντίους

κατά την απουσία μου αφήνω και να με δείρουναιμα σε πανε παλι![]()
για την παρουσια σου τι εχεις να πεις ΜΙΚΡΕ κομμουνιστη;κατά την απουσία μου αφήνω και να με δείρουν
προσδίδω μια ποιότητα και μια εσανς καλής κοινωνίαςγια την παρουσια σου τι εχεις να πεις ΜΙΚΡΕ κομμουνιστη;
Κατάλαβες άραγε τι πατάτα έγραψες;ε δε νομίζω...το δικό σου το κοντέρ πάει λίγο παραπάνω...
σχεδόν ότι ώρα και να μπει κανείς είσαι εδώ άγρυπνος φρουρός εν αναμονή του λάκη και του ζαν![]()

το τι εινα ο καθενας ειναι για τον εαυτο του. Λεφτα εφερε Ελλαδα, ποσα μπηκαν στις τζεπες μας ποσοι ελληνες βρηκαν εργασια απο τα επιτευματα του μεγαλου επιστημονα;Ο Φαραντουρης στον τομεα που δραστηριοποιειται, δηλ. στα ενεργειακα, ειναι απο τους καλυτερους επιστημονες. Και με πολυ εργο στο ευρωπαικο κοινβουλιο. Πολυ περισσοτερο απο κατι Γεωργουληδες, Ζαγορακηδες κει Μελετες. Ασχετο αν με την Καρυστιανου ΠΙΘΑΝΟΝ να λειτουργει καιροσκοπικα. Πιθανον.
ναιΚατάλαβες άραγε τι πατάτα έγραψες;![]()
ναι
ότι χτυπάς υπερωρίες![]()
Δεν ειπα οτι ειναι μεγαλος επιστημονας, ειπα στην δουλεια του οτι ειναι καλος. Και εκτος του οτι δεν μου αρεσει και ο Κεφαλονιτικος ναρκισσισμος του, και ο πιθανος καιροσκοπισμος του, αυτο δεν αναιρει ομως την δουλεια που κανει στο ευρωπαικο κοινοβουλιο, ειδικα για να μην συμμετεχουν στα εξοπλιστικο προγραμμα του SAFE οι Τουρκοι.το τι εινα ο καθενας ειναι για τον εαυτο του. Λεφτα εφερε Ελλαδα, ποσα μπηκαν στις τζεπες μας ποσοι ελληνες βρηκαν εργασια απο τα επιτευματα του μεγαλου επιστημονα;
Μάλλον ή τα γράφω μπερδεμένα ή δεν με προσέχεις.Λίγο φάσκεις και αντιφάσκεις
Από τη μία την κρίνεις ως ασόβαρη σε σχέση με τους υπόλοιπους που έχουν μια πορεία και εμπειρία στα πολιτικά δρώμενα
από την άλλη μου λες κρίνεται αυτόνομα...από τη μία λες ότι όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος αλλά αυτή την περνάς κόσκινο πριν δεις αποτέλεσμα...
Και εγώ πολιτικολογώ...και εσύ και οι αγρότες στα μπλόκα και όλοι. Τι πάει να πει δε δέχεσαι? δέχεσαι να σε κοροϊδεύει η κυβέρνηση μέσα στα μούτρα ας πούμε αλλά όχι να μιλάει πολύ η καρυστιανού?
Η ένσταση μου είναι στο ότι έτρεξες να την κρίνεις ως ασόβαρη πριν ακόμα προλάβει να σου πει τις θέσεις της...όχι μόνο εσύ βέβαια
σε ενοχλεί που "πολιτικολογεί" αλλά δεν σε ενοχλεί που ο υπουργός σε δουλεύει κανονικά.
Στην Ελλάδα οι αεριτζίδες προχωράνε ΜΟΝΟ...γίνονται βουλευτές και υπουργοί και μπαίνουν στην κλίκα της σέκτας...όσοι έχουν κάτι να πουν (καλό ή κακό δεν έχει σημασία) τους φτύνει το σύστημα και τους βάζει στην άκρη.